reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

dot no allegro potrafi wykończyć, ale raz się wystawi, jak nie zejdzie to juz później tylko klik wystaw ponownie i tyle dobrze.. a co tam fajnego opylasz, może coś nas zainteresuje ;-) ?
szczególnie, gdy się wystawia kilka rzeczy, albo kilkanaście...ja raz wystawiam potem się już nie martwię, bo na sklepie po 30 dniach samo si wystawia :tak: jak coś to _RODA_ - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A ja nasmażyłam górę rybek i wcinam z surówkami.... uwielbiam. miało być jeszcze na jutro ale zjem chyba wszystko:-)
oj zjadłabym rybkę :-p:-p

reklama
Mamakruszynki - u nas pierwsze 'mama' pojawiło się koło roczku, ale dopiero w wieku 18m zaczął używać tego słowa świadomie.
Udanego wypadu życzę!

Dotkass - kupiłabym sobie takie etui, ale mąż by mnie zabił... 'Znów kupiłaś coś co będzie leżało' :p

cytrusik - oj trzeba tymi facetami potrząsnąć :cool2: dobrze że możemy tak się tutaj wygadać jakoś myśl, że nie jestem z tym sama dodaje mi otuchy
Jeśli chodzi o osobny wątek to widzę, że generalnie każda tu pisze o swoich problemach i pewnie byłoby tak, że jedna będzie pisać tu a inna na nowym... tak jak jest z wątkiem o dolegliwościach :sorry2:

yoohoosek super, że w końcu pojawiło się słoneczko ;-)

klaudia011 - u nas to samo Maja osłuchowo czysto i męczy ją suchy kaszel

pscółka i spółka - czyli zrobiłaś sobie indywidualną terapię;-)

white_orchid - super gratuluję.... mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej

Dotkass - kochana chyba taki dzień... ja ziewałam na potęgę, myślałam że w pracy zasnę... a ja polubiłam twoją stronkę... hihih teraz już nie jestem anonimowa ;-)

mamakruszynki - udanego wyjazdu

reklama
Mamokruszynki zazdroszcze, ja jeszcze nigdy nie byłam w ZAkopanym

White orchid fajnie że juz po wizycie i już wszystko si, jak ja nienawidziłam smaku luteiny, blee

U nas zimno , wieje, mdłosći chyba ustępują, mam nadzieję ze to zwiazane z końcem 1 trymestru , trzeba iśc w piecu napalić, pozdrawiam dziewczynki

Do góry