reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Ja juz sie cieszylam ze dolegliwosci I trym mijaja a od dwoch godz leze i mnie mecza takie mdlosci ze szkoda gadac... kiedy sie to skonczy?

krolewna, chętnie się wybiorę do Krakowa ;-) uwielbiam Kraków, jak będę jechała dam znać ;-)

aaa
(o ile się nie mylę), mamy tą samą pasję- żeglarstwo, ja swojego czasu się ścigałam- mój ojciec miał sportinę 680 specjalnie robioną pod zamówienie, żeby była lekka na regaty, nawet w którymś roku nie pamiętam w którym (dawno to było:zawstydzona/y:) zdobyliśmy I miejsce i Mistrza Polski Jachtów Kabinowych...widziałam Ty też chyba na sportinie śmigasz?

yoohoosek bidulko, przytulam

oj wyrwać bez znieczulenie to ciezko.

No nic myślę, że wytrzymam jeszcze 2 tyg i dopytam na wizycie dokładnie.
kurczaki a miałam już dawno wyrwać tego zęba :sorry2:

Witajcie :-)
Nie miałam kompa przez 2 dni, bo załatwiłam zasilacz. Nie zauważyłam, że leży pod kołdrą i nie wytrzymał biedaczek. Wybaczcie, ale nie dam rady nadrobić :zawstydzona/y:
Od wczoraj boli mnie brzuch, bardziej to wskazuje na odświeżony zespół jelia wrażliwego, ale dla spokojności zapytam na wizycie w pon.
Pisałyście wcześniej o plackach ziemniaczanych. I w koncu mi się udało je zrobić. Jeju ile roboty, wykończona byłam, ale warto :-) Smażyłam na patelni grilowej i na ceramicznej. Na grilowej praktycznie bez tłuszczu i były bardzo smaczne, nieociekające tłuszczem - polecam.
Byliśmy z Małym na kontroli, myślałam że wychodzi z przeziębienia, ale żeby lekarz jeszcze osłuchał. No i osłuchowo czysto, za to obustronne zapalenie uszu i znów antybiotyk :wściekła/y: Stąd te jego gorsze, bezsenne dni.

Życzę miłego, spokojnego i długiego weekendu. Trzymajcie się ciepło :-)

reklama
Do góry