reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
cytrusik, gorszy :-D:-D:-D ale możemy wprowadzić "kiepszczy"...trochę chyba tak, powystawiałam towar na allegro i padam, nie wiem jakoś nic mi się nie chce...dzień jak co dzień :dry:

cytrusiku- niech mamy ze stazem zostaja tutaj...ja jestem w 1 ciazy ale z przyjemnoscia czytam o waszych troskach czy radosciach dotyczacych starszego malucha. Wszystko jest baaaardzo pomocne:)

no to super :-D to zostajemy :-D

dot no allegro potrafi wykończyć, ale raz się wystawi, jak nie zejdzie to juz później tylko klik wystaw ponownie i tyle dobrze.. a co tam fajnego opylasz, może coś nas zainteresuje ;-) ?

pscółka i spółka Kornelka gada bardzo dużo,oczywiście po swojemu(już nie mogę się doczekać pierwszego świadomego mama),i uwielbia jak są inne dzieci,nie ma co prawda do czynienia z Nimi na co dzień,ale staramy się żeby miała jakiś kontakt.

Mała śpi w wózku na polu,na szczęście lekarka nic nie stwierdziła i mamy pozwolenie na wypad jutro do Zakopanego:-)Kazała tylko pilnować żeby w nosku nic nie zalegało.
Idę się obiadem zająć:-)
Postaram się jeszcze zajrzeć wieczorkiem
Pozdrawiam mamusie

mamakruszynki to ja już teraz życzę udanego wyjazdu i jakąś ładną foteczkę gór poproszę. Bo ja mam do gór daleeeeko :-(

A ja nasmażyłam górę rybek i wcinam z surówkami.... uwielbiam. miało być jeszcze na jutro ale zjem chyba wszystko:-)

ja lubie gory, jest tam pieknie, ale nie moge tam jezdzic bo okropnie sie tam czuje :-( bol glowy mnie dobija, zreszta ja osobiscie balabym sie ;-) , ale wam zycze udanego urlopowania :-D zdjecia prosze :-D a na dlugo jedziecie?

reklama
Do góry