reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

dotkass- tez kocham szpilki (ja 157, mój m 186), zleceniobiorca, czyli w tym przypadku Oliwka, może sama opłacać tą dobrowolną składkę, chociaż uważam, ze pracodawca mógłby pójść na rękę w tym przypadku, ponieważ Oliwka pracuje u niego jakiś czas, a on ma same zyski, i nie ponosi praktycznie zadnych kosztów związanych z utrzymaniem pracownika

Ostatnia edycja:
reklama
hey dziewczyni:) narazie bede zadko sie udzielala..ciagle czeam na usg ktore bedzie we wtorek za tydzien i w sumie nie moge sie juz doczekac..do tego czasu sie narazie odseparowuje od laptopa poniewaz wkrecalam sobie rozne zmartwienia do glowy i problemy chcac nie chcac czytalam glupoty...... duzo nerw stracilam na czytaniu o poronieniach itp i sama sie martwie teraz o swoja kruszynke
dlatego do uslyszenia za mniej wiecej tydzien:)

wtedy juz sie uspokoje bede wiedziala na czym stoje no same rozumiecie...wy juz macie za soba usg u mnie to dopiero przede mna dlatego odezwe sie juz po :*
teraz zmieniam podejscie:) wymyslam imiona rozgladam sie za rzeczami dla dzidzi a po usg zaczynam kupowac wszystkobuziaczki dla was dzieci i kruszynek wbrzuszku

Ostatnia edycja:
ladies doskonale cię rozumiem. Byłam w piątek w szpitalu z powodu twardego brzucha, niby wszystko ok, ale mam zalecenie żeby leżeć i jak tak leżę to czytam o tym i o tamtym i już odchodzę od zmysłów!!!!

Nie czytaj, ja robię to samo, zaczęłam oglądać moich ukochanych Friendsów, 10 sezonów powinno doskonale zabić czas!!!
Do usłyszenia za ponad tydz, moooooooocno trzymam kciuki za wtorkową wizytę!! Będzie dobrze!!!!

ladies, kochanie, ja też czekam na USG, nie uciekaj, poprostu nie czytaj głupot, ja staram się nie stresować chciaż jest to trudne, ale jakoś nie wyobrażam sobie nie zaglądania na BB, a już napewno nie potrafiłabym żyć bez kompa, uzalezniona niestety jestem :zawstydzona/y:

yoohoosek, też uwielbiam Przyjaciół, mogę oglądać ich na okrągło, ostatanio jak "przeleciałam" 10 sezonów w języku polskim to od początku oglądałam, ale po angielsku :-D chyba nigdy mi się nie znudzą, chociaż znam każdy odcinek na pamięć ;-)

Dotkass olądałąm tysiąc razy!!! Znam na pamięć każdy dialog, a ostatnio oglądałam całość w marcu tego roku. Miło słyszeć że ktoś ma podobnego bzika:-D
Tylko nie lubię z polskim tłumaczeniem, właściwie od studiów oglądam po ang i chyba pomogłao mi w 'podciągnięciu się' z językiem :)

Ostatnia edycja:
ladies - kochana na pewno wszystko jest w porządku, nie czytaj żadnych głupot zajmij się rzeczami przyjemnymi...tym co daje ci radość :-) trzymam kciuki za twoje usg

Pozytywne myślenie chyba jest najważniejsze :-) ja ostatnio wózki sobie oglądam i jak jestem gdzieś poza domem to też oglądam te co po ulicy jeżdżą:-)

Dotkass witaj po weekendzie. Dobrze, że się wybawiłaś

yoohoosek mąż ma rację. Leżeć to leżeć. Mieszkałabyś bliżej to bym Cię odwiedziła, bo mi energia wraca i nudzę się w domku;-)

oliwka tak jak dziewczyny radzą jak najszybciej dowiedz się co i jak z tymi składkami. Może jeszcze da radę płacić i uzyskać świadczenia

ladies zycze ci powodzenia na usg, na pewno wszytsko jest dobrze:)))

Ja takze kocham Friendsow choc osobiscie uwazam ze How I met your mother jest sto razy lepsze i teraz znowu namietnie ogladam:) Polecam wszystkim:)

Dostalam od przyjaciolki aparat angelsounds, mozna slyszec bicie serduszka juz od 12 tyg jesli sie wytrwale poszuka...Sama nie moglam znalezc, choc spedzilam godzine wczoraj, ale dzisiaj bylam u rodzinnego, ktory tez ma ten aparacik i wspolnie znalezlismy:) Niesamowite, serce bilo jak szalone!!! Teraz aby sie uspokoic, sama bede sobie 'szukac'' serduszka, Polecam kazdemu kto ma troszke cierpliwosci:))))

Dziewczyny mnie rodzinny dzisiaj wazyl, ja mam 58 kg, dokladnie tyle co przed ciaza....A jem normalnie, nawet wiecej...Ani razu nie wymiotowalam, wyniki mam ok....hmm...o co chodzi?:)

Ostatnia edycja:
hej :)
dzieki dzieqczyny, mam nadzieje ze wyzdrowieje ;];] ;p a któras pisała o nasivin soft, psikam do nosa, nawet nie wiem czy w ciąży mozna, nie przejmuje sie tym ;p brałam tez strepsils i z gardłem lepiej, w sumie katar tylko w nocy przeszkadza ;/

Dotkas:
dziekuje za zyczenia w imieniu córy :D

Pchła: zalezy od wagi, ja w domu waże 48 a u lekarz 47 bo mają inną wage ;||| ale w pierwszym trymestrze to raczej norma ze nie tyjeszz jeszcze :)

reklama
szpilki....jak mnie się podobają!! :-D raz za czas uwielbiam założyć...ale na codzień to adidasy, czy baleriny!!

ladies nie ma co czytać o stresujących sprawach. Lepiej takich rzeczy unikac.
Jeśli tak dla Ciebie lepiej to sobie zrób od nas tygodniową przerwę....ale za tydzień Cię widzimy z dobrymi wiadomościami noooo!!! ;-)

Pchła ja również jeszcze nie utyłam, chyba pare deko nawet schudłam, a jem normalnie, nie wymiotuje. Spokojnie!! :tak:

ja swoje w domku porobiłam. Teraz godzinka relaksu póki Młody jeszcze w przedszkolu :-)

Do góry