reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Tasiora - dużo zdrówka życzę, wiesz czytałam że takie krwiaki mogą powstać na każdym etapie ciąży to jest tak jak siniak, więc nie wiadomo, ale skoro masz możliwość przeniesienia się do innego lekarza i na lepszy sprzęt i opinie ma dobre to dlaczego nie :-)

Dotkass - jestem za ;-)

reklama
w takim razie skoro tylko my w sumie o tym piszemy i nie widzę sprzeciwów, zakładam wątek wyprawkowy, a Ty pomyśl nad wątkiem "wszelakich bóli" ;-)

ooo w wątku wyprawkowym na pewno coś napisze ;d bo mam całą liste rzeczy których na pewno nie polecam i nie kupiłabym drugi raz ;[ :p

krolewna, super, myślę że takie listy będą jak najbardziej wskazane, ja też odszukam swoją i wkleję listę zmodyfikowaną do naprawdę wg mnie potrzebnych (dla pierworódek), bo te "zaprawione w bojach" mają o tyle łatwiej, że już mniejsze zakupy i większym dystansem podchodzą do zakupów (tak mi się wydaje), pamiętam jak szalałam z Amelcią w ciąży, a teraz więcej mi rozum podpowiada niż euforia (tak cudowna w pierwszej ciąży) :tak:

ankzoc, jestem za- jak inne dziewczyny nie mają nic przeciwko- zakładaj :-)

wątek wyprawkowy już założony :-):tak:

dokładnie dziewczyny pierwsza ciąża to szał zakupowy... ech i co chwilę w pada w ręce jakaś nowa butelka, kolejny smoczek...itd a później okazuje się to zbędne :rofl2: no ale tak jak pisała Dotkass to euforia... teraz jestem już mądrzejsza i na pewno wielu rzeczy nie kupię

no ja chcę powoli zacząć kompletować właśnie z powodów finansów. A mieszkam w małym miasteczku (16tys mieszkańców) i nie wszystko jest na miejscu albo cena kosmiczna.

no ja chcę powoli zacząć kompletować właśnie z powodów finansów. A mieszkam w małym miasteczku (16tys mieszkańców) i nie wszystko jest na miejscu albo cena kosmiczna.

najlepiej to sobie sprawdzaj np. promocje w jakimś większym najblizszym miejscu, albo popytaj znajomych, w wiekszych miastach sklepu jednak bardziej konkurują ze sobą i chcą miec klientów, my mielismy taki sklep ze na całą wyprawke dostalismy rabat, chyba jakies 400 zł mniej zapłacilismy

reklama
Do góry