hej
powiem Wam ze mialam przez chwile postanowienie nie zagladania na forum.... jakos naczytalam sie roznych zlych rzeczy i mialam wczoraj bol brzucha, nerwa, nawet nospe lyknelam i non stop sprawdzam czy nie mam plamien(a nigdy nie mialam)
chyba trzeba wyluzowac.....
mamakruszynki, mialam dokladnie tak jak Ty, chyba trzeba filtrowac co sie czyta bo inaczej sie oszaleje
ktoras pytala czy obawy w ciazy drugiej sa podobne jak sie jest w I ciazy..... otoz ja jestem w III ciazy i tak samo mocno wszystko przezywam, niby wiecej wiem co i jak ale obawy pozostaja wciaz te same, jestem pewna ze przy 6 dziecku tez bym tak reagowala
eevvciaa88, ciesz sie ze udalo wam sie porozmawiac :-) i jest Wam lzej, atmosfera sie oczyscila, niechaj sie stara a Ty badz czujna!
kochane, nie starszcie cesarka..... ja mialam i nie wspominam jej zle wclae a wcale, szybko sie dzwignelam i dzieckiem zajmowala, z pokarmem nie mialam zadnego problemu, karmilam odrazu po porodzie przez 6 godzin, cialko do cialka :-)
a ze rana boli, no boli, jak sie rodzi drogami natury tez boli
po cesarce jest trudnosc by sie wyprostowac a po sn by usiac ;-)
a u kazdej kobiety bol to sparwa subiektywna, wiec nie ma sie co nakrecac
acha, znieczulenie miedzy kregi nie boli, skurcze sa bardziej bolesne, uwierzcie mi
zreszta, o tym wszystkim sie natychmiast zapomina ;-)
dzis wdrapalam sie na strych po spodnie ciazowe, jakis balagan mam w ciuchach i nie znalazlam tych co chcialam, jestem w jeansach z panelem i kurna tak mnie cisna,jak siedze - tzn panel na brzuch ok ale stan spodni (tam gdzie sie jeans konczy) uciska dokladnie macice, a jakby byly luzniejsze to by mi przez biodra przelecialy, waskie dosc mam
musze poszykac takich ze szlufkami, koniecznie! zla jestem, bo ciazowe a mi ciasno, nie wiem jak oni to projektuja
madzikowska, kochana mnie samej sie koncza pomysly na jedzenie.... wczoraj wieczorem zjadlam miseczke zupy dyniowej i poprawilam makaronem z maselkiem :-)