reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Meago bardzo ci wspolczuje i sercem jestem z Toba, sama sie poplakalam jak to napisalas, bardzo mi przykro. Trzymaj sie mocno. Ogromne buziaki...

Dziewczyny co chwile cos sie dzieje,az mi sie pisac odechcialo.....i tez jakos zle sie czuje. Buziaki. Moze jutro bedzie lepiej

reklama
Ooo widzisz- Felka- teraz będę pamiętać już nie tylko avatar :-) Swoją drogą miłośniczka kotów się trafiła? Ja swego czasu miałam koto-fioła ale troche mi przeszło z wiekiem:-p Choć uwielbiam te futrzaki nadal. Moj stary siersciuch właśnie wpakowal sie koło mnie i z lubością scieszy się spokojem, bo Julka poszła kimać;-) Książka intrygująca... nie słyszałam o niej dotychczas;-)

a hmm kotki lubię na obrazkach głównie, :-) ale mam potworne na nie uczulenie :-( masakryczne wręcz...nawet kota nie muszę widzieć wystarczy uśierścione ubranie, Książkę polecam...:-) może nawet sama resztę doczytam jak bede miała więcej wolnego :-)

Jestem i Ja:)

Łoooo Matko dziewczyny dopiero was doczytalam a czytam was od 19:szok:Produkujecie jak szalone:-DNie odzywalam sie bo przez ostatnie dni młodym mam przeboje ,jak nic zeby wychodza juz ma 2 dolne jedynki dzis pod wieczór zjadł tylko 30ml mleka:no: Rocznica nam sie udała-pojechalismy z M po mlodego ,a od poniedzialku nie moze mnie spuscic z oczu bo placz:szok:ide do lazienki zrobic siusiu to on za mna na czworaka otwieram mu drzwi on wchodzi usmiechniety,i lapie sie moich spodni:cool2: A pod wieczór maruda...

maego- bardzo mi przykro
[*] dobrze ze mialas dobra opieke bo przy takich okolicznosciach to jest bardzo wazne...

Tez mam bóle podbrzusza,i jak wstaje szybko to mnie zakłuje dosc mocno:sorry2:za 2 dni mam USG genetyczne i sie okaze co tam sie dzieje ,az sie boje....

White- współczuje śmierci kotka:(((

Tak piszecie o wyjazdach ,myslelismy z M o feriach,i chcemy jechac z młodym do Zakopanego tylko nie wiem -trzeba to przemyslec w sumie to bedzie 5 miesiac ciazy:nerd:

meago kochana, wspolczuje Ci bardzo i zycze jednak wiary i duzo sily teraz...Tak dobrze, ze masz kochajacego meza obok siebie-to takie wazne.
Mysle o Tobie, trzymaj sie dzielnie. Wierze, ze to co najpiekniejsze i najlepsze jeszcze przed Toba..

Jestem i Ja:)

Łoooo Matko dziewczyny dopiero was doczytalam a czytam was od 19:szok:Produkujecie jak szalone:-DNie odzywalam sie bo przez ostatnie dni młodym mam przeboje ,jak nic zeby wychodza juz ma 2 dolne jedynki dzis pod wieczór zjadł tylko 30ml mleka:no: Rocznica nam sie udała-pojechalismy z M po mlodego ,a od poniedzialku nie moze mnie spuscic z oczu bo placz:szok:ide do lazienki zrobic siusiu to on za mna na czworaka otwieram mu drzwi on wchodzi usmiechniety,i lapie sie moich spodni:cool2: A pod wieczór maruda...

maego- bardzo mi przykro
[*] dobrze ze mialas dobra opieke bo przy takich okolicznosciach to jest bardzo wazne...

Tez mam bóle podbrzusza,i jak wstaje szybko to mnie zakłuje dosc mocno:sorry2:za 2 dni mam USG genetyczne i sie okaze co tam sie dzieje ,az sie boje....

White- współczuje śmierci kotka:(((

Tak piszecie o wyjazdach ,myslelismy z M o feriach,i chcemy jechac z młodym do Zakopanego tylko nie wiem -trzeba to przemyslec w sumie to bedzie 5 miesiac ciazy:nerd:

Powiem ci, ze ja tez sie przerazilam tymi bolami ale widze ze nie jestem sama. Tez jak szybko zerwe sie z lozka to tak mnie zakluje ze az za brzuch sie zlapie. Po tym co pisala meago to jestem przerazona ze kolejne usg bede miala dopiero po 22tyg oby bylo wszystko ok.
milych snow oby juz nikomu nic zlego sie nie przydazylo.

reklama
Do góry