reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam dziewczynki,

Meago bardzo mi przykro,ściskam,dla aniołka
[*].Najważniejsze żebyś miała teraz obok siebie kogoś bliskiego,kto będzie Cię wspierał w tych gorszych momentach.

Ja miałam dzisiaj tragiczną noc,miałam straszne koszmary,ale kompletnie nie związane z dzieckiem,śniło mi się że zostałam porwana,i mój mąż to widział,ale nie mógł mi pomóc.ehhh...te sny w ciąży,wolę już te erotyczne:biggrin2:
ankzoc bidusia z Twojej malutkiej,ja panikuję jak mała zachowuje się inaczej niż normalnie,a co dopiero jakby miała gorączkę.Jeśli masz taką możliwość weź l4 ciążowe,masz wtedy 100% płatne,i posiedź z Majeczką w domu,na pewno szybciej wyzdrowieje,jak będzie miała obok ukochaną mamusię.Ale też bardzo na siebie uważaj,profilaktycznie pij herbatkę z cytrynką i miodem.
Pozdrawiam Wszystkie brzuchatki,i proszę mi nie chorować

reklama
czesc gaduly!:)
:) u mnie juz widac brzuszek z rana nie tylko po poludniu ale raniutko juz piekny brzusio jest:))jupiiii

meago bardzo mi przykro:(:( sily duzo zycze!!

yohosek
rozumiem cie doskonale.. nie wiem czemu tak jest coraz czesciej slychac o tym ze rodzice zabili, wyrzucili swoje dziecko....to bardzo przykre..duza liczba ludzi zachowuje sie jak zwierzeta...:(co boli cholernie boli... i coraz czesciej widac jak duzo par nie moze miec dzieci, normalnych par-kochajacych sie bardzo...:( nie wie nikt z nas czemu tak jest.
mnie najbardziej boli to jak wlasnie sie slyszy ze ktos zabil,pobil swoje dziecko..bedac sama matka nie wiem jak mozna pobic lub zabic..no jak? jak ja nakrzycze na syna potem sie zle z tym czuje a posunac sie do takich rzeczy......ehhh
ankzoobvjawy sepsy to wysoka goraczka ktora niespada po zapodaniu lekow itp...wybroczyny... swiatlowstred.wymioty dreszcze ,chore dziecko duzo spi slabo reaguje na bodzce i ma sztywny kark jezeli twoja coreczka ma takie objawy szybko do szpitala....

eevciaa Zycze owocnej rozmowy z mezem, mam nadzieje, ze uda wam sie porozumiec....Daj znac jak poszlo...A jakie podejscie jest jego do tej ciazy? Cieszy sie...? Chce w niej uczestniczyc?

eevciaa88 ja rozszyfrowałam
morfologia,mocz,VDDL-kiła,HIV,cukier,HCV-wirusowe zapalenie wątroby,i tam jest chyba HBS czyli żótaczka.
Pozdrawiam,na pewno wszystkie badania wyjdą dobrze:-)A z mężem,jeśli Ci zależy to spróbuj się dogadać,trzymam kciuki:-)

eevciaa88 ja rozszyfrowałam tylko morfologia, mocz i hiv reszta dla mnie nie zrozumiła.
ja dzisiaj za badania dałam 200zł. miałam niezła listę :baffled:

O rany, 200zl :baffled: boje sie ze u mnie podobnie bedzie a mam juz sporo wydatkow w przedszkolu i troche mnie to przeraza.

Ja wlasnie widze morfologie,mocz,cukier, hcv, hiv. Chyba jest jeszcze hbs a tego przedostatniego kompletnie nie umiem rozszyfrowac- vrbc??? nigdzie takiego badania nie moge znalezc w googlach.

Chyba musze przzejrzec badania z drugiej ciazy, moze cos znajde ale watpie.

Edit: Super, dziekuje bardzo za rozszyfrowanie mamakruszynki. Juz wszystko jasne :-)

Ostatnia edycja:
Jak sie czujecie dziewczyny? Mi powoli wraca energia, nie jestem juz taka zmeczona rano, jedynie nadal wieczory...Nie mam juz zadnych nudnosci i boli glowy, jedynie wczoraj leciutko niedobrze bylo mi po mleku...No i zaczynam schizowac....Moze z ciaza cos nie tak?:( Mialam usg tydzien temu ale wcale mnie to nie uspokaja...Nie wiem jak odnalezc jakis spokoj i pewnosc, ze bedzie wszystko dobrze...Bardzo sie boje-tez tak macie?

reklama
Jak sie czujecie dziewczyny? Mi powoli wraca energia, nie jestem juz taka zmeczona rano, jedynie nadal wieczory...Nie mam juz zadnych nudnosci i boli glowy, jedynie wczoraj leciutko niedobrze bylo mi po mleku...No i zaczynam schizowac....Moze z ciaza cos nie tak?:( Mialam usg tydzien temu ale wcale mnie to nie uspokaja...Nie wiem jak odnalezc jakis spokoj i pewnosc, ze bedzie wszystko dobrze...Bardzo sie boje-tez tak macie?
ja tez sie non stop boje...
wiesz jestes w 11 tygodniu ciazy juz powoli powinny ustepowac ciazowe dolegliwosci zwiazane z I trymestrem:)))
ja wogole mialam moze mdlosci z 5 razy w calej tej ciazy:)) jak mnie cos zakluje w brzuchu zaboli to wiem ze to dobry znak bo macica ciagle rosnie:) ale zdarza sie to tez zadko teraz
ja wogole nie mialam jeszcze usg,...

Do góry