reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ella1 mmmmmmmmmmm piwo na miodzie gryczanym pychotka...a pozycja na wilka mi łzy wycisnęła...aż mi maż przez ramie zaglądał wiec mu przeczytałam :-)
Ajutro załamanie pogody :-( i znów grzybów nie będzie :-( w czwartek gin a w piątek dyżur :[ wiec tez nie pojedziemy chlip chlip

reklama
sama nie wiem...,ale moze lepiej na hormony zwalić ;-)
ale nawet Pani w przedszkolu sie dzisiaj skarżyła że rozrabia okropnie.
a z placu dzisiaj wróciliśmy z takim rykiem że nas całe osiedle słyszało....:\
o jejuu :-(

Dotkass no to mały kopniaczek w tyłeczek na zmotywowanie i do pakowania :-D

A ja nie lubię się pakować, ale robię to dobrze. Spakuję się nawet w malutką walizkę i nigdy nie miałam jakiś braków. Ale przez lata ciągle obozy sportowe, zawody itd. więc trzeba było się nauczyć.

Dziewczyna ale macie fajne plany w najblizszym czasie, a u mnie wszystko sie wali. Lokal, ktory mialam miec pod dzialalnosc dupa, nie dogadalam sie z wlascicielem i znowu na szybko musze poszukac nowego a do tego nie uchronilam sie od przeziebienia, misiek maly mnie zarazil. Wiec co bralyscie zeby Wam przeszlo??????????
POMOCY!!! bo ledwo zyje

Mam pdobnie jak ty zusg, do tej pory mialam 4 z powodu krwiaka, nastepne na przeziernosc karkowa w pazdzierniku i tez czuje sie dziwnie....tak jakby malenstwa nie bylo, bo czuje sie juz fantastycznie:) Ale wierze, ze gdzies tam jest w srodku, czasami jakos smiesznie w zoladku mi 'bulgocze'...
Nadal jestes na luteinie? Ja mam prgesteron w zelu do konca I trymestru...

ja mam obecnie 3x2 luteine podjezykowa i 3x1 Duphaston. wiec tak od 7 rano do 23 srednio co 3 godziny cos musze wziac :/ do tego 3 razy dziennie Magne B6 i raz dziennie witaminki. oj dobrze, ze moja watroba przed ciaza nie byla nadmiernie eksploatowana...
tez czuje jakies bulgotanie. tak troche jakby na wysokosci prawego jajnika. dzis to nawet cos pod reka wyczulam przy tym bulgotaniu :D
Hej Dziewczyny. Poroniłam :sad:

ojjjj :((((( nie wiem co powiedziec :(
sciskam mocno :*
co sie stalo? ktory to byl tc? :(((

Meago przykro mi bardzo, światełko dla Aniołka
[*], doskonale Cię rozumiem, płacz jeśli potrzebujesz, to bardzo pomaga i pisz wszystko co Ci leży na sercu, będzie lżej

reklama
Meago...jejku...a co sie stalo?:-:)-( coś zapowiadało tragedię?...tak mi przykro...dokładnie wiem co czujesz. Dużo z nas to przeszło, więc doskonale Cię rozumiemy. Rozpacz minie, uwierz mi. I zaświeci znów słońce. Tymczasem
[*] dla Twojego aniołka...

Dorotka- do pakowania marsz! :-)

Felidae- skoro tak Cię ubawiłam to jesteśmy kwita- ja się 2 dni temu popłakałam ze śmiechu po Twoim poście z poradnikiem jak mężczyzna ma zrozumieć cieżarną :-):-):-) p.s.Co oznacza Twoj nik?-bo za nic nie mogę go zapamiętać:zawstydzona/y::sorry2:;-)

Do góry