reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Lena nie chce cię martwić ale ja nie tak dawno straciłam ciązę poszłam do szpitala z plamieniami i z bólem brzucha takimi partymi plamiłam przez 5 dni i beta z 900 spadła o10mniej a ja dalej plamiłam w 6 i 7 dniu już dostałam mocnego krwawienia.Plamienie w ciąży nie prowadzi do niczego dobrego nie stety lepiej przygotować się na najgorsze a potem ewentualnie się miło zaskoczyć pozdrawiam i siły dużo życze

reklama
Zrobiłam test.
Pozytywny, ale tak samo jak i był 6 dni temu z tej samej firmy :(
Fakt, że robiłam po południu i to 2 godziny po ostatniej wizycie w toalecie, ale uważam, że tak czy siak krecha powinna już dawno być taka jak kontrolna, a nie jest :(
Ja nastawiam się już na najgorsze żeby oszczędzić sobie morza łez w poniedziałek.
Zresztą tyle już wypłakałam, że chyba nie mam już więcej łez :(
Tylko pustka.
Wyłączam się na razie z forum..
Odezwę się w poniedziałek choć już wiem jakie to będą wieści :cry:

A co do bóli to nie boli mnie kompletnie nic. Ani brzuch ani dół pleców... ale to pewnie kwestia dnia:-(

Witam was laseczki i nowe dziewczyny:-D
lenko
kochanie będzie dobrze :tak: odezwiesz się do nas w poniedziałek i powiesz że jest wszystko dobrze zobaczysz :tak:
Ella oj cisza może dziewczyny odpoczywają :-D
Bakteria ja też tak myślę to dopiero początek powoli nas przybędzie :tak:
Dziewczyny u mnie dziś sikanie na potęgę jeszcze trochę a przeniosę się do łazienki i niby nie wiele piję szału dostanę :eek:. Po za tym zbieram śmieci i jadę na mazury mam nadzieje że tym razem obędzie się bez niespodzianek :tak:. Do jutra wieczora buziaki :tak:
p.s jadę zasikać mazury

Lenka czekamy na dobre wieści w poniedziałek!! Ja wierzę, że będą dobre!! :tak:
pscółka witaj i gratuluję fasolki :-)
Neli ja sikam chyba co 20 min...:szok: Dzisiaj na spacerze po kniejach nad jeziorem musiałam skorzystać z wc w krzaczkach...:zawstydzona/y:

ale tu cisza!:)

co do siusiania to i ja siusiam co chwile coraz gorzej z tym u mnie mam nadzieje ze niedlugo to ustapi:) no i czuje sie czesto taka ''przepelniona,najedzona i brzuch mi wywala do przodu... pomimo tego ze niejadlam np. albo jadlam malutko :tak:

ladies u mnie już wszyscy widzą ciążę :szok: że niby inaczej wyglądam...hmm...ja tam nie widzę różnicy:no: Fakt czuję się inaczej, a ból krzyża mnie wykańcza:tak:

Hej,

nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale u mnie pierwszym objawem było... zaparcie, potem drażliwość piersi, częste sikanie, a teraz to boli jak na @ tylko bez krwawienia, niestety Nospa niezbyt mi pomaga, co mnie deczko przeraża, bo wizyta u gina dopiero za 2 tygodnie :-(
Szczerze powiedziawszy nastawiałam się na uwolnienie od horroru okresowych boleści, a tu surprise.
Czy Wam też wyszły na podbrzuszu żyły?

Dzień dobry kwietnióweczki:-) U mnie wszystko ok, tylko non stop latam sikać! Dzisiejsza nocka trochę dała mi popalić - brzusio nieźle dokuczał (ale to chyba na zaparcia, bo po porannej toalecie wszystko ustąpiło. Troszkę tylko mnie "nęci", nie wiem czy to początek tych słynnych mdłości? Oby nie:szok:
pscółka ja tam żadnych żył nie mam, brzusio niby bez zmian, tylko troszkę czuję się taka napompowana. Ale waga stoi w miejscu, nawet schudłam 1 kg (choć staram się karmić moja fasolkę). Co do tych boleści, to jak widać nie jesteś sama!:-(

Buziaki dla WAS dziewczyny:-)

Dzień doberek :-)
Kwietniówki nadal na wakacjach jak widzę:-D Pisać nie spać!:-D
U mnie podobnie jak u Was- też latam siku co chwila i jestem koszmarnie nie wyspana. Wczoraj w dzień kimałam, dziś tez padłam na godzinę w południe. Niebywałe- ja nigdy nie śpie w dzień;-) Brzuch już nie boli tj w piątek ale co jakies czas przygniecie lub ukłuje po bokach:sorry2: Mdłości jeszcze nie mam ale zaczynają mi śniadania nie smakować:dry:
Miłego dzionka Mamuśki!

Witaj pscólka!:tak:

Lena- jestem z Tobą myślami i wciąż nie tracę nadziei choć wiem, że czekamy na cud...3maj sie mocno!

reklama
ladies u mnie już wszyscy widzą ciążę :szok: że niby inaczej wyglądam...hmm...ja tam nie widzę różnicy:no: Fakt czuję się inaczej, a ból krzyża mnie wykańcza:tak:
ja sie jeszcze zabardzo nikomu nie chwalilam..!:) poczekam do wizyty u lekarza, we tylko siostra moja i kolezanka, po mnie nic nie widac chyba..:D jedynie moze lekkie zmeczenie i cere mam brzydka ogolnie lapia mnie czasem jakies dziwne uczucia tylu zgaga.. ale naszczescie nie jest to czeste

brzuchol mnie juz nie boli..:) czasem cos zakluje. chwilowo delikatnie poboli.... tak sobie mysle ze to chyba dobrze?:)

dziewczyny powiedzcie jak to jest bo nya suwaczku pisze ze w 4 tyg nastepuje zagniezdzenie... myslalam ze test pozytywny ciazowy wychodzi tylko wtedy gdy juz zarodek sie zagniezdzil....??!!mi wyszedl test pozytywny 2 dni przed spodziewana@

jak to jest???

bola was (.)(.)??? mnie wogole

Ostatnia edycja:
Do góry