reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

dziewczyny macie moze czasem tak dosc sporo plynnego sluzu?ja mialam wczoraj, pamietam ze z synem tez mialam tak

reklama
EWA30 zapraszam na kluski :) Tylko się pospiesz, bo znikają "w oczach"...he,he..:-D
ladies ja też mam dużo śluzu jest mleczny i rzadki. Kilka razy był bardzo gęsty jak śmietana kremówka :tak:Kondycję też mam gorszą. Mało energii mam i najchętniej leżałabym przed tv i oglądała "Porodówkę" ...:-D

Jeśli chodzi o mnie to nowości mało.
Krwawienie jest bardzo skąpe.
Nasila się gdy chodzę lub wstaję, ale jak leże plackiem to wkładka jest czysta.
Konsultowałam się jeszcze raz z moją lekarką i mam do poniedziałku jak najwięcej leżeć i jak najmniej wstawać.
Na chwile obecną nic mnie nie boli.
W poniedziałek mam mieć badanie i wypisze mi skierowanie na usg na którym będzie można coś więcej stwierdzić.
Niestety wynik bety jeszcze nie przyszedł :(
Dopiero w poniedziałek będzie więc cały czas jest w wielkiej niepewności co dalej :(
Moja lekarka twierdzi, że jeśli krwawienie się uspokoji to jest duża szansa, że będzie dobrze, a jeśli się nasili i będzie trwać cały weekend to raczej będe musiała przygotować się na najgorsze :(
Tak czy siak zrobią mi usg albo by potwierdzić, że ciąża się utrzymała albo by sprawdzić czy wszystko samo się wyczyściło :(
Kochane proszę was o dużo kciuków za moją fasolkę :(
Ja modlę się do Boga o cud.

Lena, życzę Ci dużo siły i wiary, że będzie dobrze. Lekarka bardzo dobrze Ci radzi ze wszystkim, a my serdecznie kibicujemy.
Gratuluję, komu trzeba: mdłości, udanych wizyt!
ladies - witaj i gratulacje :-)
ja od jutra urlopuję 2 tygodnie, pierwszy nad morzem. Będzie mnie mniej, ale postaram się wpadać.

Witajcie kochane kwietnióweczki wieczorkiem ;) U mnie wszystko dobrze, nic się nie zmienia poza tym, że moja fasolka rośnie (mam nadzieję) :-)
Lena cały czas myślę o Tobie i trzymam kciuki za Twojego maluszka!!!!

Pozdrowienia dla każdej z Was dziewczyny - także dla nowej kwietniówki:-)WITAMY!!!!!!!!!!!!!

Tak sobie myślę, że chyba nas powinno jeszcze przybyć. Ledwo nasze terminy dobijają do połowy kwietnia, jeszcze pewnie ze 2 tygodnie co najmniej będziemy powiększać grono :happy2: A ja idę spać! Tzn. umyć się trzeba po lepkim, upalnym dniu, i chyba coś wciągnąć :sorry:

lena oby krwawienie ustapilo!badz dobrej mysli jeszcze nic niewiadomo slyszalam wiele razy ze niewielkie krwawienia sie zdarzaja w tym tyg 3mam za was mocno kciuki!

bakteria NO BEdzie nas spora sumka pewnie!:) i w pozniejszych tygodniach miesiacach moga sie pojawiac nowe mamusie!:)

a ja mam taka ochote na kiszone ogorasy , tydzien temu zjadlam i sloik ogorkow kiszonych i kapustki...wtedy myslalam ze organizm domaga sie witaminki C ale to chyba tak wczesne zachcianki o ile to mozliwe w pierwszej ciazy dlugo nie mialam..:)

ladies witaj wśród nas no i oczywiście gratuluję :-)

jeśli chodzi o śluz, to mam biały dużo, ale nie jest leisty, jest bardziej gęsty i lekko ciągnący, w pierwszej ciąży pamiętam, że miałam strasznie mokro, bo wkładki co chwila zmieniałam :dry: brzunio boli- macica powoli się zaczyna rozrastać :tak: a co do zachcianek...miałam fazę na "świństwa" (zupełnie jak w pierwszej ciąży) kebaby i zupki proszkowane (w sumie zaraz po zagnieżdżeniu :-D), teraz warzyw i owoców mi się chce

Lenka, kochanie, ja cały czas o Was myślę, kciuki zaciskam i mocno wierzę, że będzie wszystko dobrze- odpoczywaj

jutro przyjeżdża do nas teść z żoną i bratem przyrodnim R (brat w wieku naszej Ami, 3 m-c starszy tylko), więc pewnie pojawię się w niedzielę, albo dopiero w poniedziałek, zatem życzę udanego weekendu, buziam Was mocno

Dzień Dobry!:-)

Cóż tu taka cisza? Kwietniówki śpia jeszcze?;-) Ja wczorja znów padłam o 22:-p Teraz leniwe przedpołudnie i zaraz z małą chyba na plac zabaw pójde bo ją nosi. M na rower a ja nie mogę :-( Brzuch dziś nie boli więc dobrze bo wczorja juz się trochę niepokoiłam, choc to byc może normalne.
Uważajcie na siebie i miłego dzionka!

Lena- jak tam?

reklama
Witam.
Ja nadal plamię krwią:-(
Zaczyna brakować mi już wiary i pozytywnego myślenia.
Moja bratowa krwawiła przez 7 dni i mimo wszystko ma teraz zdrowego synka, ale ja mam złe przeczucia:-(
Kupię chyba test ciążowy. Na tak wczesnym etapie ciąży jeśli to jest poronienie to hcg zacznie szybko spadać i test będzie negatwyny lub bardzo słabo pozytywny.
Nie wytrzymam do poniedziałku z tą nie wiedzą a tak to przynajmniej nastawię się co mnie w poniedziałek czeka:-(

Do góry