reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Lena: trzymam kciuki zeby wszystko było ok!!

Dotkas: nie moge isc po recepte bo ja chodze prywanie i nie mam ochoty płacić 120 zł za wizyte u byle kogo, nigdy nie poszłabym do ginekologa z przychodni :p mąż mi załatwi z apteki :)

my wróciłysmyz wycieczki :D mała wyczerpana ale popływała w jeziorku ;d hehe a ile smiechu bylo ;p

a ja nadal mdłości, cóż juz sie pomału przyzwyczajam :p

reklama
krolewnazmarcepana to chyba narazie Ciebie jedyną dopadły mdłości.Ja się jeszcze wczoraj o nie prosiłam,żebym miała jakikolwiek znak,ale już dzisiaj po wizycie stwierdzam,że są mi one jednak niepotrzebne;-)
Dotkass ale mi narobiłaś smaka... Może bym też gołąbków nagotowała:dry:
Lenka buziaki i cały czas o Tobie myślę.
U nas burza.Chyba koniec ładnej pogody:-(

jak zrobię, to podeślę smaka ;-):-p

krolewna, ja jak szłam tylko po receptę (u prywatnego gina) nie płaciłam za wizytę nigdy :dry: recepta już na amnie czekała w recepcji wypisana

ja u mojego tez nie place ale watpie ze lekarz ktorego nie znam i nigdy mnie nie widzial jakis inny wpisze mi ot tak recepte bez badania i wizyty, bo to w koncu nie sa cukieri :p i skad on akurat ma wiedziec ze mi to potrzebne

krolewna z Twojej karty, chyba, że chodzisz do prywatnego gabinetu jednoosobowego, to już większy problem...ja jak chodzę do kliniki to do karty ma dostęp każdy lekarz, dzięki temu nie miałam problemu

hey dziewczyny moge sie dolaczyc do was?:)
i ja mam to szczescie i zobaczylam II kreseczki przedwczoraj:) termin porodu mam na 13 kwietnia:) mieszkam w anglii wiec wizyte u poloznej mam dopiero 30 lipca . zaczynam 5 tydzien :))) usg pewnie za ponad miesiac dopiero

Dorotka widzę też w kuchni dziś szaleje ;-)
A ja leczo zrobiłam- cały wielgachny gar- któraś ma chęc to zapraszam :-p:-D

Ewcia- gratulacje!!!! :-) super wieści! oby tak dalej do kwietnia :-)

Królewna
to faktycznie tylko Ciebie póki co mdłości dopadły...
Ja powiem szczerze to nie moge się doczekać...to głupie, ale w tej utraconej ciąży w styczniu właśnie byłam juz w 6-7 tyg i zastanawiało mnie że nadzwyczaj dobrze się czuję- nie mam mdłości które z Julcią męczyły mnie od własnie 6 tyg, nie byłam taka zmęczona..generalnie czułam się super...aż do plamień :sorry: No więc teraz mdłości będą dla mnie naturalną oznaką, że hormony nadal szaleją i wzrastaja i jest ok...więc czekam.
Dziś mnie brzuch dość bolał (może na te burze?:confused:) i przeleżałam bądz siedziałam większość czasu...Teraz jest w miarę. Latam do łazienki co chwila i sprawdzam czy wszystko ok...ehhh..:confused2:

Dziś M zaczyna urlop- 3 tygodnie razem- miodzio :tak: Szkoda tylko że nie będę mu mogła towarzyszyć w rowerowych wycieczkach i różnych wypadach..ja jestem uziemiona przez tą ryzykowną ciążę :zawstydzona/y: ale dla maleństwa wszystko:tak:

Lena- napisz do nas...jesteśmy z Toba i na pewno każda z nas o Tobie myśli! Co z ta betą? Masz dla nas jakies wieści??? 3maj się kochana!!!

Oooo nowa Kwietniówka- Witaj ladies! Spokojnych 8 miesięcy życzę i napisz nam więcej o sobie :tak:

EWA30 gratuluję udanej wizyty! Super, że już coś było widać!! :tak::-)
ladies witaj wśród kwietniówek. Gratuluję II kreseczek :-)
Wy tu o naleśnikach, a ja dziś zrobiłam kluski z kapustą! :-D Uwielbiam :tak:

dzieki za mile przyjecie!:-)
no wiec jak pisalam mieszkam w Anglii ,jestem mloda mamusia i mam 3 letniego szkraba!:)
udalo nam sie zajsc w ciaze w 1 cyklu:) i nadal w to nie wierze no ale 2 testy nie klamia!;-)jak wyszedl mi jeden pozytywny 2 dni przed @ ,pomyslalam ze klamie i kupilam drugi i to samo:) naprawde dopiero do mnie to dociera
no i moje samopoczucie tez jest inne...:)
jestem od jakiegos czasu na tym forum jednak bywalam na watku planowania plci :)

tez was brzuszek pobolewa?mnie czasem coz zaboli i jakis jajnik zakluje nie pamietam jak to bylo w 1 ciazy ale teraz naprawde dziwnie sie czuje, jestem dziwnie niespokojna wewnetrz siebie -moze to stresik?:) no i zmeczona wchodze po schodach i mam zadyszke

reklama
ladies witamy wśród kwietniówek:-)
Ella leczo też pochłonę a jak i dam radę jeszcze wcisnąć kluski z kapustą jeżeli się Julianka podzieli:cool2: Odrzuca mnie od słodyczy i dobrze bo w poprzedniej ciąży jadłam ich tony i potem było 30kg na plusie.Za to teraz mam ochotę na konkrety.Tak za mną dzisiaj chodzi pizza:szok:

Do góry