reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witajcie
Lana- jak dzisiaj- odezwij sie! ????:confused:

ja dzisiejszy dzień zaczęłam od czytania netu na temat plamień we wczesnej ciąży właśni bo nie wiem sama czy czegoś wczoraj nie maiałam.:confused2: Mówie nie wiem, bo może wydawało mi się, że będąc w toalecie w mieście na szarym papierze może widziałąm trochę jasnoróżowego chyba śluzu- ale nie jestem pewna! Bo na wkładce białej nic kompletnie, na kolejnej porcji papieru nic, do dzisiaj później nic, daltego nie wiem czy to nie przebarwienie na tym cholernym papierze w półmroku w toalecie. W domu mam zawsze biały i wszystko widać, a tam jakoś nie pomyślałam. W każdym razie od razu mózg na orbicie i stres jak cholera. We wtorek karze gince mi dać ten duphaston i koniec, bo oszaleje:confused2::no: Tempka wczoraj 37st. Więc chyba ok...:confused2: W necie piszą że w terminie @ się zdarzają plamienia a ja teraz powinnam być własnie w połowie @...no cóż...zobaczymy :dry: Póki co ok.

Pozostałym gratuluję udanych badań i wizyt :tak:

reklama
Julianka według mnie na obu testach są pięęęęękne krechy.Niczym się nie przejmuj kobieto:tak:
Ella chyba najgorszy okres przed nami.Byle do 12 tygodnia a później znowu się czymś będziemy martwić.Takie są właśnie uroki macierzyństwa:sorry: Głowy do góry kwietnióweczki:-)
Ja tak gadam a sama się boję:zawstydzona/y: Już mam tyle planów a co będzie jak się dzisiaj okaże że coś jest nie tak? Byle do 14...

Hej.
Dzwoniłam dzisiaj do mojej lekarki.
Wczoraj w nocy zaczęła lecieć ze mnie krew i tak jest do tej pory.
Nie mam jej tak dużo jak przy okresie i nie boli tak samo, ale jest :(
Wyników z bety jeszcze nie było.
Lekarka powiedziała mi, że mogłaby mnie umówić na usg, ale na tym etapie nawet jak zobaczą pęcherzyk to i tak nie będa w stanie nic zagwarantować, bo jest za wcześnie na bijące serduszko :(
Jeśli wynik bety będzie dobry to w poniedziałek mam powtórzyć i jak ładnie będzie przyrastać to ciąża się utrzyma.
Na tym etapie kazała mi się obserwować :( Jeśli będzie to poronienie to krwawienie się nasili i będzie trwało tyle co miesiączka lub dłużej, a jeśli ustanie to w poniedziałek mam się zgłosić i wyśle mnie na usg :(
Tak bardzo się boję! Nie wiem jak ja weekend przeżyje :(

Lena, przytulam...staraj się nie przemęczać,odpoczywaj i broń boszzzzz staraj się nie stresować (tak, wiem łatwo mówić)

Julianka, krechy jak się patrzy na obu testach ciemne- schizujesz kochana ;-)

EWA- będzie dobrze, trzymam kciuki za wizytę

Lenko, kochana będę tulę cię mocno i będę się modlić za was, by wszystko szczesliwie się skończyło! Musi być dobrze!
EWA 30, Dotkass dziękuję za podtrzymanie na duchu. Kochane jesteście:tak: Musimy wierzyć, że nasze bobaski urodzą się wiosną i wszystkie będziemy szcześliwe! Bez wyjątku!:tak:

Hej dziewczynki!Jestem!I jestem w 6 tygodniu ciąży:-D:-D:-D!!!
Wszystko jest ok:tak:Co prawda nic szczególnego na USG nie zobaczyłam tylko narazie zalążek serduszka ale kamień spadł mi z serca:sorry2: Dziękuję za kciuki-pomogły:-) Jestem szczęśliwa!A termin się zgadza czyli 1 kwietnia.Ufff.....

hehehe, widzisz Ewcia, gratuluję oficjalnie :tak::-)

ja właśnie nasmażyłam naleśników, a raczej jestem w trakcie smażenia, zaraz będę wpierniczała z serkiem homogenizowanym waniliowym i może wymieszam z kakao :-p, tak mnie naszło...:zawstydzona/y: a na jutro albo na niedzielę to gołąbki chyba zrobię, też chodzą za mną od wczoraj :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Dotkass dziękuję:-)
Idę zaraz po mojego bąbla bo zostawiłam go pod opieką cioci.
Naleśniki to nie,ale gołąbkami byś się mogła podzielić:cool:

Do góry