reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Lena nie wiem co Ci napisać:-( Ale wierzę i chyba wszystkie wierzymy w to,że będzie dobrze.Przytulam Cię mocno! Dziewczyny już chyba wszystko napisały.Odpocznij i postaraj się myśleć pozytywnie kochana,bo stres jest teraz najmniej wskazany.Tyle kciuków za Ciebie zaciśniętych,że musi się udać:tak:
Ja to chyba dzisiaj nie zasnę,takiego mam stresa:hmm:

reklama
Neli a ty jutro do pracy nie idziesz? Jak tam Twój nosek?
Głoooooodna jestem ale trzymam się dzielnie z dala od lodówki:-D

Lena moze plamienie jeszcze nic nie oznacza!! przecież trzeba być dobrej mysli :p) trzymam kciuki :)

dziewczyny ja mam kolejny problem, lekarz kazł mi brać duphaston i tak przepisał mi jedno opakowanie, a wczoraj tak policzyłam ze mi starczy do 16 sierpnia, a na wizyte ide dopiero 20 sierpnia ... i jest problem ;/ bo jeszcze mąż zapyta znajomego z apteki czy nie sprzeda bez recepty, ale jak nie to nie wiem co robić// bo mam jeszcze luteine w domu i nie wiem czy jakbym wzieła luteine kilka dni to nic sie nie stanie?;/

ja nadal zdycham, dolegliwości ciążowych ciąg dalszy ;p
dzis sie odzywac raczej nie bede bo jedziemy nad wode z małą :)
także zycze miłego dnia kwietniówki :))

aaa jeszcze wam chciałam wspomniec, ze moj mąż nidy nie zapomina o moich urodzinach bo on swoje ma dwa dni poźniej ;d

Aniu dziękujemy:-) Również wszystkiego dobrego!!!
Lenka jak się czujesz? Wszystko ok?
Ja do 14 chyba osiwieję ze stresu.
Miłego dnia kochane!

Lena, przecież sama wiesz, że plamienia zwykle nie oznaczają najgorszego… staraj się być dobrej myśli i daj nam znać…
Dotkass, masz piękne oczy! I mąż fajny:-p

dzień dobry kochane,

na początek Lena, jak u Ciebie??? mam nadzieję, że wszystko ok- odezwij się :-(

krolewna, nie mam pojęcia czy można łączyć luteinę i duphaston, najlpiej by było, gdybyś zadzwoniła do lekarza (nie koniecznie Twojego) i się zapytała, albo poprosiła o wystawienie recepty bez wizyty- tylko, żeby odebrać, w tej przychodni do której chodzisz jakikolwiek lekarz może Ci wystawić receptę zaglądaja w Twoją kartę- powodzenia :tak:

bakteria- dziękuję :zawstydzona/y:

miłego dnia, u nas słoneczko, gorąc straszny, Amelcia dziś ze mną w domu, a ja nie mam kompletnie pomysłu na obiad, może naleśniki??? hmmm, chyba tak,muszę skoczyć do sklepu :tak:

Lenka wyczytałam w necie, że dużo kobiet plami w terminie @ lub kilka dni po. I nie jest to nic groźnego. Trzeba być dobrej myśli. :tak:
Ja też teraz się stresuję, bo zrobiłam test dziś rano (po co, głupia go robiłam) i wydaje mi się, że druga kreseczka jest jaśniejsza niż wczoraj...i juz mam czarne myśli.:-(

reklama
Do góry