reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
zgadzam się z dziewczynami, bakteria będzie dobrze, ja właśnie przeglądałam zdjęcia z pierwszej ciąży i pierwsze USG miałam w 6 tyg i 4 dniu ciąży, już wtedy widziałam serduszko i słyszałam :-) liczę, więc, że jak za tydzień pójdę na wizytę to już będę mogła zobaczyć naszą kropeczkę, a jak nie to zapiszę się znów za tydzień :tak:

Lena, ja w pierwszej bardzo się wsłuchiwałam w siebie, teraz bardziej się wsłuchiwałam ale do terminu @, nie powiem, że się nie wsłu****ę, ale napewno mniej :tak: dziś zaczęła mnie macica ciągnąć, rozrasta się, więc kolejny znak, że jest wszystko dobrze :-)

Hej wam :(
Wpadam tylko na chwilę ze smutnymi wiadomościami.
Zauważyłam u siebie brązowe plamienie.. wyglądem przypomina plamienie w ostatni dzień miesiączki.
Lekko kłuje mnie w podbrzuszu i jajnikach, ale już nastawiam sie na najgorsze.
Przeryczałam całą ostatnią godzinę.. nie wiem kompletnie co mam robić.
Mieszkam w Norwegii a tu lekarze nie są skłonni do pomocy przed II trymestrem.
Tak więc wiem już jak będzie.. jutro zadzwonią i powiedzą, że beta jest niska lub negatywna, a ja przez noc stracę moje wyczekane maleństwo
Kochane nie chce was dołować więc usunę się na jakiś czas na bok żeby jakoś się z tym uporać.
Odechciało mi się wszystkiego

Lena przytulam kochanie, a może to jeszcze nic, ja miałam plamienie w dniu spodziewanej @, może będzie wszystko dobrze, pamiętaj, że stres obniża progesteron, a to wpływa źle na maluszka :-(...no tak ale z drugiej strony łatwo mówić, nie denerwuj się...zaciskam kciuki, żeby było wszystko dobrze

dziewczyny utworzyłam nowy wątek- kalendarz kwietniówek- wpisujcie się pod spodem, będę uzupełniała, jak któraś chętna podzielić się swoimi ważnymi datami

Dotkass a duże to plamienie miałaś? Bolało Cię coś?
Sorry, że tak pytam, ale tu nikt mi nie pomoże:-( Jedyne co mi pozostało to czekać na jutrzejszy wynik bety:-(
Zaczął mnie boleć dół pleców jak na @ właśnie wiec chyba jeszcze dzisiaj będzie po wszystkim:-(
Jest mi tak strasznie źle i tak bardzo to wszystko boli.

Ale wam kochanę życzę spokojnych i zdrowych ciąż i szczęśliwych rozwiązań w kwietniu.
Trzymam za was kciuki.

Lenka, bolało jak na @ aczkolwiek nie tak mocno jak zawsze, kręgosłup też bolał, ale tylko tego dnia, a zawsze przed @ to kilka dni wcześniej bolało, miałam brązowe plamienie, tyle, że lekko wkładkę pobrudziło, ale jak sobie pogrzebałam, bo szyjkę sprawdzałam to była zamknięta (dzień wcześniej była półotwarta) a brudzenie miałam i następnego dnia, ale to pewnie pozostałość po tym co miałam w nocy przed spodzeiwaną @, bo tylko w środku było...spójrz na mój wykres kitek i nie stresuj się, wylucuj i odpocznij, może będzie dobrze :tak: Obserwacja cyklu - enpr.pl

Lena kochana trzymaj się - aż nie wiem co powiedzieć!!!Ale gdzieś czytałam, że takie plamienia się zdarzają w ciąży i wcale nie muszą od razu oznaczać najgorszego. Rozumiem jednak, że się martwisz:-(Trzymam kciuki z Twoją fasolkę!!!!

reklama
Lenka ja w zeszłym tygodniu plamiłam 3 dni nie mocno ale plamiłam i zobacz z moich wyliczeń wychodzi jutro 6 tydzień wiec tydzień temu był 4 myślę że to te plamienie jest normalne ja powiedziałam swojemu ginowi o tym to tylko kazał zwolnić wiec kochana pod rozkazem proszę odpoczywać :tak: i będzie dobrze.
Ja dopiero ogarnęłam się i spokojnie mogę usiąść i poczytać sobie co nowego w świecie słychać :tak:
Dziewczyny zobaczcie co znalazłam :-Dhttp://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html?tydzien=7

Ostatnia edycja:
Do góry