reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

madzikowska, mi na szczęście też humor dopisuje, ale ile się naszukałam to moje :-D

mamakruszynki, naszym marzeniem też od zawsze był dom, ale jednak chyba odległość robi swoje, nie wiem może to tylko tęsknota, która mi minie jak pojadę na te kilka dni do Warszawy i mi przejdzie, zresztą ja nie koniecznie o bloku mówię, ale ewentualnie o segmencie, nie wiem, głupie myśli mi do głowy przychodzą :tak: bo tak czy inaczej jak zamienić prawie 200 metrowy dom z 3000 metrową działką teraz na coś mniejszego? ciężko by było

dobrej nocki

reklama
boże baby moje kochane, stanęłam na wagę i mam 2 kilo więcej niż 2 tyg temu! ja pier.dykam

:crazy: ale jestem wściekła na siebie.. obiecałam sobie że w tej ciąży nie przytyje dużo i znowu powtarzam historię, juz się czuję jak hipopotam :wściekła/y:

powiedzcie że też sie ważycie i też przytyłyście, no powiedzcie :sorry:

doto, avatar zmieniłaś, szkoda że się nie da powiększyć bo mało widzę.. może byśmy założyły wątek zamkniety albo w tym gdzie się poznajemy i każda zdjęcie swoje wrzuci ;-)

Ostatnia edycja:
A ja jeszcze pochwale Wam sie moim USG a raczej mojej dzidzi :-)
dzidzia.jpg

Czekam na wasze fotki

boże baby moje kochane, stanęłam na wagę i mam 2 kilo więcej niż 2 tyg temu! ja pier.dykam

:crazy: ale jestem wściekła na siebie.. obiecałam sobie że w tej ciąży nie przytyje dużo i znowu powtarzam historię, juz się czuję jak hipopotam :wściekła/y:

powiedzcie że też sie ważycie i też przytyłyście, no powiedzcie :sorry:

doto, avatar zmieniłaś, szkoda że się nie da powiększyć bo mało widzę.. może byśmy założyły wątek zamkniety albo w tym gdzie się poznajemy i każda zdjęcie swoje wrzuci ;-)

To zebys nie byla sama i sie nie stresowala powiem ci ze ja juz przytylam 3kg i jakos sie tym nie stresuje bo wezme sie za siebie po ciazy a poza tym to 3 urwisow i tak zrobi swoje - mam taka nadzieje :-) wiec glowa do gory

kurcze, a moja mała przeziębona, smarki do samej ziemi i lekko pokasłuję, ale mam nadzieję, że to od wydzieliny z nosa, bo nie chce smarkać
szkoda, bo myslałam, że ją do babci podrzucę na 2 dni

a moj maly katar i kichanie... :( zrobilam mu ciepla kapiel gorace mleko z miodem zapodalam pachnace krople na posciel na katarek i mam nadzieje ze mu sie polepszy:) jutro jedziemy do Legolandu i Londynu wiec wroce po weekendzie dopiero do was kochaniutkie:*buziaczki dla was:*

beda miala pewnie spooooro do nadrobienia!:)) dotkass
mam nadzieje ze zobaczysz swoja kruszynke na usg!!

reklama
Nie udaje mi się Was porządnie nadrobić :-(
Gratuluję udanych wizyt :-)
Madzikowska super fotka,
Cytrusik ja też nie mogę za dużo przytyć, ale po poprzedniej ciąży wiem, że nie wszystko ode mnie zależy co nie zwalnia mnie bym dbała o to co jem, a z tym bywa różnie ;-)
Dziś np. na wieczór objadłam się mielonymi, chodziły za mną od rana, a nie miałam czasu wcześniej.
Wszystkim dużo zdrówka i dobrej nocki :-)

Do góry