reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

dzwonila do mnie ginka zmartwiona. jednak super z niej kobietka.
kazala teraz od razu lyknac dwa Duphastony, kolo 20 2 luteiny podjezykowe, a ok. 23 znow 2 Duphastony. i jakby sie cos dzialo do rana to od razu mam jechac do szpitala, a jak bedzie spokoj to powiedziala, ze zaczyna jutro o 8 wiec zebym juz nawet nie czekala na ta swoja wizyte i sie nie martwila (mam o 10.40) tylko od razu do niej od 8 wpadla.
ehhh na razie na wkladce dalej cisza... oby juz nic wiecej sie nie pojawilo.

reklama
ladies, a ja nic na oleju nie jestem w stanie zjeść, nic smażonego...od razu mnie na mdłości zbiera, w przyszłym tygodniu jadę do Mamy i pytała dziś co ma szykować do jedzenia, hmmm, ciężko mi było, powiedziałam, żeby mną się nie sugerowała, bo ja ostatnio na suchym prowiancie lecę bardziej niech pod Ami robi, ale jak dla mnie to może być pieczarkowa, albo fasolka po bretońsku...jakie było zdziwienie mojej Mamy jak powiedziałam, żeby pomidorówki nie robiła (kocham tą zupę), ale co poradzę jak od pomidorów i kwaskowatych potraw mnie odrzuca :sorry:

white, super masz ginkę, oby nic się nie pojawiło, ale dobrze że jest taka troskliwa i czujna:tak:

Hej dziewczyny!
Dopiero teraz udało mi się wszystko doczytać bo rano byłam na wizycie a później M zabrał mnie na pizze ( moją ukochaną capriciose) ale mi w ogóle nie smakowała..teraz spałam bo jest jakiś paskudny dzień! :tak:

Pchla 100 lat i spełnienia wszystkich marzeń! A przede wszystkim zdrowego i ślicznego bąbelka! ;-)

madzikowska Gratuluję udanej wizyty!

Phelania Nie strasz ! Ja czytałam na różnych forach o poradach i pytałam mamy i wiem ,że czasu jeszcze mnóstwo ale boję się okropnie! Najgorsze jest to,że ja lekko się uderzę to już mnie boli. :-(

Notka Ja się urodziłam 25 grudnia! Miałam prezenty spod choinki haha! Zawsze zazdrościłam tym, którzy mają urodziny kiedy jest cieplutko i teraz urodzę malucha na wiosnę! :tak:

white_orchid Koniecznie zadzwoń i się zapytaj! Jak Twoja ginka nie odbiera to chyba zawsze możesz do innego lekarza i przedstawić mu sytuację. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok. ;-)

Dotkass Co do h&m'ów to najlepsze są te mniejsze - gdzieś gdzie nie chodzi tyle ludu. Ja lubię taki w Auchan w Piasecznie - ma wszystkie działy i wśród przecenionych rzeczy mogę spokojnie znaleźć swoje rozmiary! Mają też duży dział dziecięcy. ;-)

Ja dzisiaj oglądałam wózki i łóżeczka i inne maskotki i takie to wszystko super , że chciałabym już zacząć kupować ale trzeba czekać, żeby się dowiedzieć jaka to płeć!

ladies ja też dziś na frytkach także łączę się z Tobą w obżarstwie ale nic innego mi nie podpasowało :no:
Ja rodziłam w lipcu także będę musiała jakieś cieplejsze sweterki dokupić z miejscem na brzuch bo mam głównie bluzeczki i cienkie tuniki ale od czego jest Allegro ;)
aaa19 nie ma co się nastawiać bo każda przeżywa na swój sposób, ja też nie powiem żebym miała miłe wspomnienia z porodu ale jak widać zdecydowałam się na drugie także albo jest to do przeżycia albo mój instynkt samozachowawczy mnie zawiódł ;-):-D u mnie znajomi urodzeni latem zawsze marudzili że jak mają urodziny to wszyscy na wakacjach ;)
White_ najważniejsze że teraz już nic się nie dzieje, bierz tabsy a jutro na pewno okaże się że wszystko jest ok!

aaaa, być może, ja piszę co wiem od szwagra, gdzie są (były) wrzucane nalepsze ciuchy, a to, że w mniejszych jest czyściej i spokojniej to normalne :tak:

Co do zakupów ciążowych to ja muszę kupić prawie wszystko od bluzek swetrów i pewnie kurtkę też. Co lepsze spodnie też bo ze mnie spadają nie wiem jakim cudem bo ważne na starcie więcej niż poprzednio ale zlatują i non stop je podciągam ale mam już upatrzonych sprzedawców na all i pewnie niedługo zakupie co nie co

dotkass a ja kupuje frytki do robienia w piekarniku:) nie sa takie tluste
a apetyt mam ogromny w tej ciazy :)roztyje sie chyba hehehe
pianka
u mnie te frytki to przekaska zjadlam 4 talerze zupy jarzynowej hehehe

reklama
Ech dziewczyny, czy wy tez macie ciaglego stracha, ze cos moze byc nie tak...? ja jakos nie potrafie wewnetrznie sie uspokoic mimo, ze widzialam usg wczoraj i malenstwo bylo w jak najlepszym porzadku...Strasznie sie boje:(

Do góry