reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dobre jesteście dziewczyny z tym tempem pisania! Staram się w miarę na bierząco Was czytać, ale nie zawsze się to udaje.

widze temat ciuszków ciążowych, ja to w ogóle nie jestem doświadczona w tym temacie, więc chętnie Was czytam, co i gdzie warto, ja też pewnie będę szukać na promocjach, allegro czy gumtree, ale mam nadzieje ze to za jakiś 1-2 miesiące

White_ będzie dobrze, trzymaj się tam z maleństwem ;-) i widzę, że mamy fajną ginekolożkę, dobrze wiedzieć że jesteśmy w dobrych rękach ;-)

EWA30 ale masz intensywny czas w życiu ;-) my też już po mału kończymy remonty, już się nie mogę doczekać końca

co do kulinarnych upodobań, widzę, że po tostach nastał czas na frytki? ;-)ja póki co nie mam gdzie robić takie rzeczy, ale już od soboty, piekarnik będzie, więc może się przyłączę ;-)

Miłego wieczorku!

reklama
Dotkass Ja to w ogóle nie lubię Złotych Tarasów bo jest wiecznie tłum i kolejki do przymierzania OGROMNE! :confused2:

Pchla Nie przejmuj się na zapas! Skoro wczoraj było wszystko dobrze tzn, że dzisiaj też jest! Zrób coś dla siebie- pójdź do kina na jakiś fajny film (polecam Ci film "Ted" o misiu, który ożył - bardzo fajna komedia) albo obejrzyj coś online :-) :tak:

zonqa, ja też dla siebie muszę kupić wszystko, dlatego też szkoda mi kasy na nowe ciuchy ciążowe, tymbardziej, że dużo fajnych używanych sprzedają na allegro :tak:

ladies, a to takie bym zjadła, mmmm :-p

aaaa, ja jak chodzę na zakupy ubraniowe (jeśli jestem w Wawie) to Blue City, Reduta, ewentualnie Piaseczno Fashion House Outlet :tak: nie nawidzę tłumów, dlatego min wynieśliśmy się z miasta na wieś, ale ostatnio strasznie tęsknię za miastem i grubo się zastanawiamy czy by nie sprzedać domu i nie wrócić bliżej, miała bym Mamę pod ręką, ale też dużo więcej stresów, ech ciężka decyzja

a i znalazłam te moje dokumenty z pierwszej ciąży...jupiii :-) wiecie gdzie były? pod nosem, w segregatorze w moim biurze, tylko nie pod Amelią jak szukałam, a pod moim imieniem :confused2:, ech a przekopałam cały dom w poszukiwaniu :-D

Ostatnia edycja:
Dotkass No ja podobnie , jeszcze do Galerii Mokotów blisko to czasami się wybieram. A tam też są z tego co widziałam nie takie drogie ciuchy dla maluszków ;-) A wybrałaś już sukienkę na wesele?

Dotkass No ja podobnie , jeszcze do Galerii Mokotów blisko to czasami się wybieram. A tam też są z tego co widziałam nie takie drogie ciuchy dla maluszków ;-) A wybrałaś już sukienkę na wesele?
jeszcze nie, jadę do Wawy w czwartek z Ami (R do nas dojedzie w sobotę) i będziemy buszowały po Blue City pewnie, bo tam mamy najbliżej (na spacer przez park), bo i ja sobie i Amleci musze jakąś kreację zakupić, a Jej to jeszcze buty, bo wyrosła z eleganckich ;-):tak:

ogromna prośba!!! Dziewczyny, pousuwajcie swoje wpisy w kalendarzu kwietniówek,ja już uzupełniłam wszystkie daty a robi się bałagan-ja niestety usunąć nie mogę, bo nie jestem administratorem- z góry dziękuję!!!

Ufff rano zaglądała,a Tu 10 stron napisane!ciężko nadążyć.
Pchła_szachrajka wszystkiego najpiękniejszego,mnóstwa miłości oraz spełnienia marzeń,nawet tych najskrytszych:)

Dzisiaj miałam ciężkawy dzień,głowa od rana mnie boli,mała coś marudziła,chyba ząbki znowu się odezwały,żołądek coś szwankuje.Chyba mi się maruda włączyła:-).
Dziewczyny piszecie że Wasi mężowie Was wkurzają,a mnie wręcz przeciwnie,od kilku dni mam cały czas ochotę się przytulać,i nie mówię tu o seksie,a o takim zwykłym przytulaniu,czuję się tak bezpiecznie:tak:.
Jutro znowu z małą do szpitala jedziemy,i spędzimy tam pół dnia,bo mamy wizyty u trzech specjalistów,i u każdego odpowiednia kolejka.Dla mnie to porażka,bo jak wytłumaczyć takiemu maleństwu że musimy czekać?
Dotkass ja zawsze marzyłam o domu,i jak wychodziłam za mąż to nawet przez myśl mi nie przeszło że wybudujemy Swój domek.I Jak Nasze marzenie się spełniło,to nie wyobrażam sobie mieszkać w mieszkaniu w bloku.Dzieci będą mogły wyjść na ogród,a w bloku to strach wypuścić.

O ranyyyyy nie bylo mnie pare godzin a zeby nadrobic straty siedze juz godzine i czytam :)
Widze ze robi sie szal zakupowy najpierw dla nas a pozniej dla maluszkow bedziemy kupowaly. A co do jedzonka to fajnie macie ze tosty i frytki mozecie jesc bo ja tylko na kanapkach jade a jak wczoraj zroblam jajecznice to cala musialam wyrzucic bo mnie coflo.... Jutro znowu pelno biegania po urzedach bo ksiegowa zle wypisala mi papiery i znowu trzeba poprawiac a do urzedu mam 30km w jedna strone masakra!!!
Dotkass smieje sie ze rzeczy ktore mamy pod nosem najgorzej znalezc. Ja od 2 dni szukam swojego NIPu i nie moge znalezc, rece opadaja jaki czlowiek jest teraz zakrecony hahha. Ale na szczescie mam dobry humor i poki co niczym sie nie stresuje
White wcale sie nie przejmuj ja tez biore taka luteine jak ty 2x2 i duphaston 2x1 i podobnie jak ty mialam bezowe planienie a jak bylam u gina to stwierdzil ze moglo tak sie stac w te dni ktore mialabym dostac miesiaczke i faktycznie to byly te dni wiec moze u ciebie tez tak jest. A po wczorajszym USG jak zobaczylam jaka dzidzia jest silna to juz niczym sie nie martwie bo stres tez robi swoje. Takze zobaczysz jutro tez wrocisz szczesliwa czego ci zycze...

Ok ide uspic te moje urwisy bo buszuja i jutro bedzie problem ze wstawaniem. Milych snow:-)

Ufff rano zaglądała,a Tu 10 stron napisane!ciężko nadążyć.
Pchła_szachrajka wszystkiego najpiękniejszego,mnóstwa miłości oraz spełnienia marzeń,nawet tych najskrytszych:)

Dzisiaj miałam ciężkawy dzień,głowa od rana mnie boli,mała coś marudziła,chyba ząbki znowu się odezwały,żołądek coś szwankuje.Chyba mi się maruda włączyła:-).
Dziewczyny piszecie że Wasi mężowie Was wkurzają,a mnie wręcz przeciwnie,od kilku dni mam cały czas ochotę się przytulać,i nie mówię tu o seksie,a o takim zwykłym przytulaniu,czuję się tak bezpiecznie:tak:.
Jutro znowu z małą do szpitala jedziemy,i spędzimy tam pół dnia,bo mamy wizyty u trzech specjalistów,i u każdego odpowiednia kolejka.Dla mnie to porażka,bo jak wytłumaczyć takiemu maleństwu że musimy czekać?
Dotkass ja zawsze marzyłam o domu,i jak wychodziłam za mąż to nawet przez myśl mi nie przeszło że wybudujemy Swój domek.I Jak Nasze marzenie się spełniło,to nie wyobrażam sobie mieszkać w mieszkaniu w bloku.Dzieci będą mogły wyjść na ogród,a w bloku to strach wypuścić.

Czesc a co sie dzieje z dzidzia ze jedziesz do szpitala bo cos nie jestem na bierzaco, sorki

reklama
madziakowska na szczęście nic się nie dzieje,ale ponieważ mała jest wcześniakiem to jeździmy do miesiąc na kontrolę,ale mam nadzieję że jutrzejsza będzie ostatnia na najbliższy czas,przynajmniej do puki nie skończy roku:-)

Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej nocki

Do góry