reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

white_orchid luteina dopochwowa ponoc jest najbardziej skuteczna, ja bym ja zostawila. W jakiej formie masz ten lek? U mnie wyglada to jak tampon, ktorym wyciska sie lek do pochwy..Bardzo delikatny w aplikacji, ja ani razu sie nie skaleczylam. Masz taki sam?

aisak85 Glowa do gory!!!jestem w podobnej sytuacji, moj narzeczony mieszka w innym miescie i przez tydzien sie nie widzimy, tylko na weekend...Ja sie pocieszam, ze nie jestem sama tylko z fasolka w srodku i to dodaje mi energii. Jak cos pisz do mnie:)

reklama
dotkas ja tez kupie sobie uzywane spodnie na ebay ciazowe:) nie oplaca sie nowych moim zdaniem troche kosztuja i sa tylko na kilka miesiecy:)
za ta cene wole sobie kupic fajne spodnie po porodzie;) zeby nosic

pscolka i spolka przydatne ciekawostki.na temat zelaza

pchla ja wierze ale jeszcze tego tak ''nie czuje'' jak zobacze na usg wszystko sie zmieni

aisakrozumiem cie musi byc ci ciezko:( szkoda ze maz daleko wspolczuje bardzo ja tez mam hustawki nastrojow i placz mnie czasem zlapie bez powodu .....

dziewczyny moze poradzicie jaki kupic plaaszcz/kurtke na zime?? mam dylemat:D nie wiem jak ma wygladac idealny plaszczyk ciazowy taki zeby na brzuszek nie uciskal

ale ja biore dopochwowa, bo jeszcze taka mi zostala... moja ginka stwierdzila jednak, ze dopochwowa zmienia srodowisko pochwy i potem najczescie trzeba walczyc z grzybkiem, wiec zmienila mi na 3x1 podjezykowa, a do tego 2x1 Duphaston (wg niej jest mocniejszy). zeby nie wyrzucac chcialam skonczyc ta dopochwowa, ale juz jej chyba nie bede konczyc...
a mam ja w takich zwyklych tabletkach, ktore sobie musze wsadzic paluchem gleboko. i tak trzy sztuki... rano i wieczorem.

dotkas ja tez kupie sobie uzywane spodnie na ebay ciazowe:) nie oplaca sie nowych moim zdaniem troche kosztuja i sa tylko na kilka miesiecy:)
za ta cene wole sobie kupic fajne spodnie po porodzie;) zeby nosic

dziewczyny moze poradzicie jaki kupic plaaszcz/kurtke na zime?? mam dylemat:D nie wiem jak ma wygladac idealny plaszczyk ciazowy taki zeby na brzuszek nie uciskal
jestem takiego samego zdania :tak:, w pierwszej ciąży zupełnie inaczej do wszystkiego podhcodziłam, a teraz nie ma szału, wiem na co warto wydać kasę, a na co nie ma sensu :tak:...jeżeli chodzi o płaszczyk, ja w poprzedniej ciąży miałam taki trójkątny, rozszerzany od góry ku dołowi, ale ja miałam ogrooooomny brzuchol :-D ja miałam t=coś w tym stylu, tzn taki fason jackpot-rozkloszowany-zimowy-plaszcz-welna-m-l-1726650828.jpg

Dotkass to zapraszam na herbatkę i ciacho:-D
a chętnie wpadnę, dziękuję ;-):-)

Ostatnia edycja:
Pchła :-)
Radości z każdego dnia, Szczęścia, które wiecznie trwa. Sukcesów w każdej dziedzinie życia. Z całego serca Tobie życzę!:-)

White trzymam kciuki...

a tak ogólnie to nie nadążam z czytaniem tyle gadułek :-D
dopiero uzupełniam braki...

piszecie dziewczyny o ciuchach ciążowych, a ja właśnie przywiozłam sobie paczkę od teściowej z poprzedniej ciąży (bo tesciowa ma duży strych, to wykorzystuję, składuję tez u niej ubranka po Gosi)
i w sumie jestem zadowolona, może tylko letnie ciuchy i sukienki się nie przydadzą
mam kilka typowo ciążowych bluzek, takich rozkloszowanych pod biustem, ze 2 tuniki bez rękawów
(do założenia na zwykłe swetry) 3 pary fajnych materiałowych spodni happy mum na teraz i jedne spodnie na mega duży brzuch, które kupiłam juz pod koniec ciąży. Jedne spodnie dresowe, więc chyba jeszcze jedne dokupię i ew. leginsy bawełniane.

Co do płaszcza na zimę, to tak sobie kalkuluję, że do grudnia może się zmieszczę w tym co mam, a potem kupię coś szerokiego na wyprzedazy w normalnym sklepie. Bo te ciążowe, które widziałam sa bardzo cienkie i fason wcale nie wygląda tak ciążowo.

Dotkas
byłam w HM w Złotych Tarasach jakoś poczatkiem maja i na pierwszy rzut oka przeraźliwy burdel:szok:
we Wrocławiu nawet w szczycie wyprzedazy nie ma tekiego haosu i syfu. A tam w kazdej kabinie nieodłożone przez klientów ciuchy, brudno na podłodze, na blacie przed przymierzalniami też sterta szmat. Kurcze u nas tego nie ma, ale stwierdziłam, że mają po prostu kiepściutkiega mangera

doris
bardzo mi sie podoba:) wlasnie czegos takiego szukam, i szperam po ebayu:) bo i taki plaszczyk zamierzam kupic uzywany , kurtke zimowa mam nowa ale jest obcisla i brzuchol mi sie nie zmiesci...dlatego musze cos kupic na te zime

a ja grzesze i robie frytki:D mniaaam

reklama
Nef, pewnie tak jest...ja nie pisałam, że nie ma syfu, pisałam, że to co na sklepie w tych niby "lepszych" sklepach (lokalizacyjnie) H&M to ciężko dostać w innych i tyle, ja ogólnie za H&M nie przepadam, no chyba, że dostanę coś właśnie jak pisałam, czego nie ma w sklepach to nie marudzę ;-):tak::-) szczerze Wam powiem, że ciuchy na codzień wolę kupować w lumpkach np, u mnie niedaleko jest rewelacyjny ciuchy nie zniszczone, a fajne, bo oryginalne i moich ukochanych firm, jak NEXT, Dorothy Perkins, GEORGE czy Longsdale itp.,

Do góry