Pchla_Szachrajka
Fanka BB :)
Dziewczyny dziekuje za piekne zyczenia
Dodaja mi otuchy bo caly tydzien jestem sama a moj narzeczony dojezdza na weekendy wiec troszke mi smutno samej ze wszystkim. My teraz zyjemy pomiedzy dwoma domami i miastami a slub za 3 tygodnie...szlaenstwo....ciaza w ogole nie zaplanowana wiec pozmieniala nam plany o 180 stopni...
Ja chyba wiekszosc rzeczy kupie na allegro, u mnie strasznie drogie sa ciuchy ciazowe (dzisiaj widzialam zwykle jeansy za 60 euro)-wydaje mi sie to lekka przesada bo nie wiem ile to wszystko tak naprawde ponosze...
Ach!Ogladalam ladny zimowy plaszczyk w Karen Millen ale sie powstrzymalam-i tak w grudniu go nie zaloze i nie dopne bo przeciez to bedzie koncowka II trymestru...
Wiecie, ze ja nadal nie wierze, ze jestem w ciazy?
Ja chyba wiekszosc rzeczy kupie na allegro, u mnie strasznie drogie sa ciuchy ciazowe (dzisiaj widzialam zwykle jeansy za 60 euro)-wydaje mi sie to lekka przesada bo nie wiem ile to wszystko tak naprawde ponosze...
Ach!Ogladalam ladny zimowy plaszczyk w Karen Millen ale sie powstrzymalam-i tak w grudniu go nie zaloze i nie dopne bo przeciez to bedzie koncowka II trymestru...
Wiecie, ze ja nadal nie wierze, ze jestem w ciazy?