reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dziewczyny dziekuje za piekne zyczenia:) Dodaja mi otuchy bo caly tydzien jestem sama a moj narzeczony dojezdza na weekendy wiec troszke mi smutno samej ze wszystkim. My teraz zyjemy pomiedzy dwoma domami i miastami a slub za 3 tygodnie...szlaenstwo....ciaza w ogole nie zaplanowana wiec pozmieniala nam plany o 180 stopni...

Ja chyba wiekszosc rzeczy kupie na allegro, u mnie strasznie drogie sa ciuchy ciazowe (dzisiaj widzialam zwykle jeansy za 60 euro)-wydaje mi sie to lekka przesada bo nie wiem ile to wszystko tak naprawde ponosze...

Ach!Ogladalam ladny zimowy plaszczyk w Karen Millen ale sie powstrzymalam-i tak w grudniu go nie zaloze i nie dopne bo przeciez to bedzie koncowka II trymestru...

Wiecie, ze ja nadal nie wierze, ze jestem w ciazy?

reklama
hej dziewczyny

nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie

Miałam strasznie dużo pracy teraz trochę się uspokoiło i postaram się do was systematycznie odzywać.

Niestety mam problemy z kręgosłupem czasem tak mnie boli że mi łzy lecą. Nie wiem czy jest to efekt że macica uciska na jakiś nerw bo ból mi promieniuje do jednego półdupka:sorry: nie mogę długo stać w jednym miejscu, chodzić czasem nawet siedzenie sprawia dyskomfort. Któraś pisała o rehabilitacji czy jest ona możliwa? ja sama teraz bardzo zastanawiam się nad nią. Do gina idę za dwa tygodnie i się dopytam co i jak mam z tym robić. Póki co staram się oszczędzać ile się tylko da.

Pozdrawiam Was cieplutko

:)
ja po obiadku. dzisiaj barszczyk czerwony który mi wyjątkowo smakował hihi
Młody odebrany z przedszkola i zaraz zmykamy na spacer póki deszcz nie pada.

Pchełko wszystkiego co najlepsze :-)

white_orchid i co udało się skontaktować z ginekolog??

madzikowska świetne spodnie. Ja mam gdzieś schowane jedne jeansy z poprzedniej ciąży. Jedne to trochę mało więc trzeba bedzie sie zapatrzeć. U nas lipa w sklepach, ale moze w Krk na jakieś promocje trafie.
w poprzedniej ciąży bardzo długo chodziłam w zwykłych spodniach..może teraz też tak będzie ;-)

Dotkass dzięki za info zaraz szukam. Już nie wyrabiam i chyba będę musiała wyładować kasę by jako tako funkcjonować.

W pierwszej ciąży bolał mnie kręgosłup ale to już pod koniec a teraz tak mnie boli że nie wyobrażam sobie końcówki ciąży i mnie to bardzo przeraża:szok:

:)
white_orchidi co udało się skontaktować z ginekolog??

tak jakby... dzis ginka ma dzien pelen wizyt a tak przez telefon to ona nic nie sprawdzi, ale jesli sie bardzo niepokoje to moge umowic sie do innego lekarza. tyle, ze z tego co przejrzalam na dzisiaj to wolne sa wizyty w gabinecie gdzie nie ma usg, a tak to oni chyba nic nie stwierdza...
w ogole juz zglupialam, bo o ile ta luteina wyciekala to delikatnie zabarwiona na lekki bez, a jak juz nie wycieka to nic nie ma... czysciutko... nie wiem co o tym myslec. mysle, ze jeszcze dzis sobie ja zaaplikuje, zobaczymy co sie do rana bedzie dzialo, a jakby co umowilam na jutro rano wizyte do mojej ginki... a od jutra rzucam w cholere ta dopochwowa bo rzeczywiscie jest ryzyko uszkodzenia sie paznokciem i przerzucam sie na zestaw podjezykowa+Duphaston. przynajmniej sama sobie krzywdy nie zrobie...

mnie tez pobolewa czasem dol kregoslupa. nie wiem czasem czy to nie przez to tylozgiecie i to ze sie macica podobno w ciazy prostuje... moze tak sie prostuje ze mi na kregoslup promieniuje...

..witam was ja poprzestaje na tostach wczoraj na kolacje tosty z sałatka szynka pomidorkiem o górkiem szczypiorkiem i serem zamkniete w toscie :) pycha i dzisiaj obiad.. :) mniam mniam ...

Wiecie co ciezko mi,,teraz jak mamy hustawki nastrojów to gorzej mi znosić rozłakę z mężem, mąż jezdzi jako kierowca na busach juz bedzie tydzien jak nie widzimy sie ...a dzisiaj wysłał mi smsa abym se posłuchała piosenki która gdzies tam zasłyszał w trasie...

Lonstar-Cały Świat Ona i JA - YouTube

posłuchajcie se naprawde fajna...męzowi poleciały łzy, bo on i córka sa bardzo bliscy sobie, ich hasło to "tata i ja jestesmy łobuzami, a mama na nas krzyczy" :)
rozwala mnie te ich hasło..:)

pozdrawiam niemoge jakos sie zebrac za posprzatanie mieszkania niemam siły wogole...

reklama
aisak, przytulam, no niestety hormony dają się we znaki

white, dobrze, że na jutro masz wizytę przynajmniej się uspokoisz, uzgodnij jednak przed idstawieniem lutki z ginką

zonqa, moja ciocia (Babci siostra) mieszka w Kobyłce, czasem u niej bywam :-)

Do góry