reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

madzikowska, na końcówce już strasznie wymęczona bidulo byłaś, a chudzinka i tylko brzunio, jakby miała Ci się skóra rozerwać ;-), ja muszę sobie pstryknąć foteczkę teraz...jak zrobię to wrzucę :tak:

reklama
Oliwka36, Dotkass i Lenka
macie racje, nie moge myslec o tym zle musze wierzyc ze dzidzia rosnie i jest cala i zdrowiutka chociaz lza w oku sie kreci.... ale dzieki Wam jakos damy rade :-)
A co do ostatniej ciazy to faktycznie nie mialam juz sil na szczescie nie mialam rozstepow i wszystko skonczylo sie dobrze.. Dawajcie fotki

Notka A w jakiej dzielnicy mieszkasz jeśli mogę spytać? No ja nie jadę bo te upały jednak są dla mnie teraz bardziej męczące. W październiku już nie mogę bo sie zajęcia zaczynają. Może pojadę nad polskie morze ;-)

Lenka Witaj !;-)

Dotkass Ale miałaś śliczny brzuszek !! Super zdjęcia!:tak:

madzikowska Super brzuszek, ja nie mogę się doczekać aż mój zacznie rosnąć! Przestań się zamartwiać, będzie dobrze! Wszystkie będziemy rodziły w kwietniu! :tak:

aaaa, Ty to chyba z Ursynowa jesteś, tak?? gdzieś chyba na którym forum wylukałam przypadkiem :zawstydzona/y:, mój R z Ursynowa jest z Imilina, mamy mnóstwo znajomych tam, cały nasz młodociany związek spędziliśmy na imprezowaniu na Ursynowie, ja jestem z Ochoty :tak:

lenka - witaj i tutaj :)
madzikowska - we wtorek ujrzysz bijące serduszko :)
dotkas - Maruś właśnie zjadł kawałek szarlotki ...

Udało mi się zajrzeć synkowi do dziuba i wychodzą wszystkie 4-ki i wszystkie 3-ki. Nawet grzeczny jest i nie popłakuje jak przy poprzednich.

reklama
Do góry