reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

no to fajnie z dzieciaczkami :-), chyba nie tylko my :-)

a co do krwistych czarów :-D
1) Ty lat: 23 = 7+7+7=21, 23-21=2
Maz 24= 7+7+7=21, 24-21= 3
no i wychodzi chłopak ;-):-D

2)Ty lat: 27 = 7+7+7= 21, 27-21=6
Maz 28= 7+7+7+7=28, 28-28=0
wychodzi dziewczynka :-)

patrząc na Twój suwaczek taki cukierkowy, i dziewuszke mniemam, że pierwsza była dziewczynka

hmmmm, ja zaczęłam rodzinkę, ale znów powtórki są, teraz siedzę z Ami w pokoju, więc nie będę zmierzchu odglądała od połowy, ale może na Kill Billa dotrzymam, jest zaraz po Zmierzchu :tak:

dzieki Dotkass

No fakt Pierwsza to dziewczynka sie urodziła :) ma 4 latka w pazdzierniku :)
to moze bedzie na odwrot wtedy miał byc chłopiec wyszła dziewczynka to teraz ma byc dziewczynka wyjdzie chłopiec :D heheh

Ja oglądam rodzinke.pl :) dla mnie nawet powtórki sa nowe hahaha...

..."więcej miłości każdego dnia...lalalal.." fajna piosenka z tego serialu jest :)

reklama
O rany,od rana próbuje Was nadrobić,i w końcu mi się udało:-)
I ja się pochwalę brzuszkiem,zdjęcie jest robione w dzień kiedy pojechałam rodzić,bo akurat miałam sesje ciążową:-) IMG_2154.jpgIMG_2120.jpg
Ja dzisiaj zaliczyłam pierwsze rzyganko:no:,ale to chyba z tego że zlałam kibelek domestosem i poczułam zapach błeeeee
Przed chwilkę zjadłam Nudle ser w ziołach,wiem,wiem bardzo zdrowo,ale tak bardzo mi się chciało że nie mogłam się powstrzymać.
Mam nadzieję że jutro uda mi się być z Wami bardziej na bieżąco,bo dzisiaj moja Nelka miała jakieś kłopoty z brzuszkiem,i była marudna.
Idę się w końcu położyć,spokojnej nocki i miłych snów:-)

mamakruszynki, gdzie Ty miałaś brzuszek??? ;-):-)

ja też dobrej nocki Wam życzę i idę chyba zjeść bułę z żółtym serkiem i ogóreczkiem :tak:

Agus Gratulacje !! A to było Twoje pierwsze USG??:tak:

Dzięki, drugie USG, na pierwszym był jeden pęcherzyk ciążowy..dlatego się dziś zdziwiłam..gin powiedział że się podzielił. ale ja myślałam że bliźniaki dwujajowe mogą byc tylko z dwóch osobnych pęcherzyków..no chyba że go coś źle zrozumiałam. Owulacje miałam stwierdzoną z jednego..:) ech szaleństwo:)

reklama
Dotkas, madzikowo, mamakruszynki wspaniałe brzuszki ciążowe.
Dotkass zgodnie z tą teorią wychodzi u nas dziewczynka, tak jak mąż przepowiada ;-)
Agus gratulacje :-)
Odnośnie karmienia, to nasz Mały przez to że w 36 tyg.się urodził był mały i miał problemy z ssaniem. Ile myśmy prześli z karmieniem :szok: sonda-palec, same strzykawki, kapturki, butelki. W końcu jak skończył miesiąc czyli jego 9, zaczął ssać normalnie, chyba jakiś cud, bo po butelkach, to już myślałam że już z piersi nie będzie chciał. Gdyby nie mąż nie dałabym rady, ja ciągle laktator, on karmił małego.
Nie podoba mi się takie nachalne nastawienie na karmienie naturalne, a jak potrzeba pomoc, to panie rozkładają ręce. Kapturki złe, butelki złe. Człowiek się miota a tylko głupie docinki :no:

Zyczę dobrej nocy :-)

Do góry