reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Ale produkcja! Przeczytałam wszystko ale odpisywać będę później bo chyba za szybko się pochwaliłam brakiem nudności i teraz czuję się fatalnie. Miałam iść odebrać wyniki badań ale nie mam siły nawet wstać z łóżka, no tylko po to, żeby się przytulać do kibelka. :-(

pscółka, wyobrażam sobie jak leci Ci głowa :-D (przepraszam)

Notka, miłego wieczoru i dobrej zabawy na weselu...ja na wesele 22.09 do siostry ciotecznej :tak::-), zastanawialiśmy się które z nas będzie piło, a które wracało...no i w między czasie sprawa sama się wyjaśniła- kierowcą będę ja :-D

Dotkass, dziekuje :-)
u nas tez sie sytuacja wyklarowala sama ha ha ha .... 2 lata temu bylam na weselu w ciazy i powiedzialam sobie nigdy wiecej wesel w ciazy i co... ha ha ha ;-) a maz sie cieszy, w miedzy czasie bede jeszcze dzieciaki odwozic..

omg :D rewelacja, ja ty sie poruszałaś z tym brzuchem :D mnie z moim było ciężko haha :D
ale teraz na pewno będe mieć wi ekszy :D

niekoniecznie ja z Markiem miałam najmniejszy ...

A ja nie wierzę w zabobony.
I karmić zamierzam piersią. I nie dłużej jak do 7-go m-ca tak jak Marka. A te co karmią butelką wcale nie są gorszymi mamami. I nie ma co krytykować. Każdy chce dobrze dla swojego dziecka i robi tak by tak było :tak::-)

Szarlotka się studzi a w piekarniku biszkopt pod ptasie mleczko dochodzi.
Chętne zapraszam :-)

Dotkass co do brzusia śliczny:-D ja jak byłam z synem w ciąży to w 9 m-cu byłam na jakimś tam badaniu (nie pamiętam jakim) ale stoję sobie w kolejce a pielęgniarka patrzy na mnie i mówi:
- " proszę przyjść w 9 m-cu"
na co ja jej odpowiadam ale ja jestem w 9-tym :-) miałam taki mały brzuch, że jak miałam luźniejszy sweter to nie było widać...

reklama
Witam ponownie.
Widze ze temat przesadow sie zaczal, wiec ja w nie wierze a wiecie dlaczego. Jak bylam w ciazy z corka to zachcialo mi sie winogrona i poprosilam meza o 23 zeby pojechal mi kupic i odmowil, a na drugi dzien w makaronie mial glizdki biale wzial kolejna paczke i to samo :laugh2: od tamtej pory niczego mi nie odmawial w ciazy haha....
ladis, nef, notka i reszta ktorych nie wymienilam dzieki za mile slowa..
Dotkass narobilas mi apetytu na takie sniadanko :-p
Kruczka zycze udanej imprezki napewno beda super wspomnienia
Nef wspomonalas czy dzieciaki nasze wiedza o ciazach, wiec ja moim jak powiedzialam to corcia bardzo sie ucieszyla i powiedziala ze jest tak jak sobie wymarzyla bo chce siostrzyczke (chociaz nie wiadomo jak bedzie), natomiast synek nie dowierza haha.....

A co do brzucholi to Dotkass mialas piekny brzusio, tez wam pokaze swoje brzuchole, nie moge znalezc tylko z pierwszej ciazy ale mam takie...
CIMG4796.jpgto siodmy miesiac w drugiej ciazy
CIMG4930.jpgtutaj 2 tygodnie przed porodem..
CIMG2067.jpga to teraz 10 tydzien... zdjecie na urodziny mojego M

Boje sie zeby nie okazalo sie 11 ze na tym koniec.....

Do góry