reklama
hej laseczki!
jestem po wizycie i dalej nie wiem czy się śmiać czy płakać hehe, kochane, ciąża bliźniacza!!!
dzieciaczki mają się dobrze, serducha biją mocno, mają po 14,5 i 15 mm:-) zdjęcia wkleiłam na wątku ze zdjęciami.
Muszę się oswoić z tą myślą, bo na razie dla mnie to jakaś abstrakcja, musi być dobrze
jestem po wizycie i dalej nie wiem czy się śmiać czy płakać hehe, kochane, ciąża bliźniacza!!!
dzieciaczki mają się dobrze, serducha biją mocno, mają po 14,5 i 15 mm:-) zdjęcia wkleiłam na wątku ze zdjęciami.
Muszę się oswoić z tą myślą, bo na razie dla mnie to jakaś abstrakcja, musi być dobrze
siedzę czytam, wcinam kisielek i myślę... oglądać sagę zmierzch czy rodzinkę.pl ........
rodzinkę.pl a o której leci ?
hej laseczki!
No podwójna radość, my sie z moim M tez sie smiali ostatnio i zastanawiali bo moj brzuchol cos szybko duzy sie zrobił jak na 7tc że beda blizniaki
pozdrawiam was podwójnie
majqa1
mama 2+2 :-)
hej laseczki!
kolejne bliżniaki :-) gratuluję
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dotkass A zgadza się ;-) Dokładniej ze Stokłos. A na Ochocie mieszka babcia więc też tam bywałam jako dziecko A teraz gdzie mieszkacie?
wynieśliśmy się z Wawy, za Wyszków, zachciało nam się życia na wsi, lasy, cisza, spokój, świerze powietrze :-), ale na ochocie nadal mieszka moja Mama na Szczęsliwicach dokładnie, więc bywam tak czasem czasem, bo częściej Mamcia do nas przyjeżdża, w końcu gdzie odpocząć od Wawy jak nie u nas ;-), a ja jak mam ochotę uciec od ciszy jadę do Wawy
Dotkass mamy dzieci z tych samym roczników tzn bedziemy miały
tylko ze moje jest z pazdziernika 2008
A ja tez sie skusze na Twoje czary mary ale ja chce dwa....
1) Ja lat: 23 Maz 24
2)JA lat: 27 Maz 28
z góry dziekuje
no to fajnie z dzieciaczkami :-), chyba nie tylko my :-)
a co do krwistych czarów
1) Ty lat: 23 = 7+7+7=21, 23-21=2
Maz 24= 7+7+7=21, 24-21= 3
no i wychodzi chłopak ;-)
2)Ty lat: 27 = 7+7+7= 21, 27-21=6
Maz 28= 7+7+7+7=28, 28-28=0
wychodzi dziewczynka :-)
patrząc na Twój suwaczek taki cukierkowy, i dziewuszke mniemam, że pierwsza była dziewczynka
hmmmm, ja zaczęłam rodzinkę, ale znów powtórki są, teraz siedzę z Ami w pokoju, więc nie będę zmierzchu odglądała od połowy, ale może na Kill Billa dotrzymam, jest zaraz po Zmierzchusiedzę czytam, wcinam kisielek i myślę... oglądać sagę zmierzch czy rodzinkę.pl ........
hej laseczki!
gratuluję :-)
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Dotkass- nasza czarodziejko mozesz mi tez obliczyc:-):-):-)Ja 28 lat M 28 lat
Agus- gratulacje,to juz mamy druga kwietniówke z blizniaczkami sssuper
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dotkass- nasza czarodziejko mozesz mi tez obliczyc:-):-):-)Ja 28 lat M 28 lat
U Was kochanie wychodzi po 0 dla każdego, więc wielka niewiadoma :-) ale miesiącami też macie po 28? a jak było z Alankiem? Ile miałaś podczas zapłodnienia, a ile mąż?
Podziel się: