reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

krolewna, ponoc jak brzunio jak piłka, bardziej okrągły, tak, że od tyłu nie widać, że w ciąży jesteś to chłopiec, a jak bardziej rozlany na biodra to dzieczynka :tak: ja brzunio miałam taki 25 tyg 4 dni (15)-001.jpg (26 tydzień) bardziej piłkowaty, ale i na boki i w biodra mi poszło, od tyłu dało się poznać, że ciężarna jestem

reklama
to ja CI zaraz pokaże jaki miałam brzuch miesiąc przed porodem a jaki w dniu porodu :D
ale od tyłu nie było widać ze mam brzuch
zaraz poszukam fotki

nie moge znaleźć tych zdjęc to jednak nie wysle :p ale powiem ci ze taki brzuch jak ty na tym zdjęciu to ja miałam w dniu porodu ;p

no na pewno ;d hehe ale bywają i większe brzuchy :D:D
bywają, oj bywają, wiem, bo moja koleżanka miała ogromny, tak ogromny, że z kanapy trzeba było ją podnosić bo sama nie dała rady, chyba, że się przekręciła i wstawała do góry tyłkiem :-D komicznie to wyglądało...boszzz...okropna jestem :zawstydzona/y:, ale ona sama się śmieje na to wspomnienie

Dotkass ale Twoja córa miała mieszkanko - full wypas :-)
ja sobie na razie nie moge wyobrazic ze bede miala brzuch... moze jak zacznie cos wychodzic to mi sie wyobraznia bardziej uruchomi :-p

reklama
Witajcie,
Pscolka super Twój Ptasiek
Ladies mniam, zjadłabym takie pyszne bułeczki
White cieszę się, że wszystko ok i że ginka bardzo dobra
Iwonaandry za mną też chodzą placki ziemniaczane i inne pyszności. Jak nie wieczorne i nocne mdłości, to dziś mnie w nocy męczył głód i tak sobie wymyślałam co by tu zjeść, ostatecznie udało mi się zasnąć. Jak się będzie to powtarzało, to nie będę taka silna i zrobię te placki w środku mocy ;)
madzikowska trzymam kciuki, do 11.09 już niedaleko.
Ja popijam wodę oraz herbatki - owocowe i czasem ziołowe. Od kawy mnie odrzuca, nawet inkę przestałam pić. Kupiłam sobie ostatnio w rossmannie roibos zielony - pycha.
Dotarłam do 207 strony i mój Mały już się budzi, idę do niego, miłego dnia :-)

Do góry