reklama
K
krolewnazmarcepana
Gość
to ja CI zaraz pokaże jaki miałam brzuch miesiąc przed porodem a jaki w dniu porodu
ale od tyłu nie było widać ze mam brzuch
zaraz poszukam fotki
ale od tyłu nie było widać ze mam brzuch
zaraz poszukam fotki
K
krolewnazmarcepana
Gość
nie moge znaleźć tych zdjęc to jednak nie wysle ale powiem ci ze taki brzuch jak ty na tym zdjęciu to ja miałam w dniu porodu ;p
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
K
krolewnazmarcepana
Gość
to malusi, wklejam zdjęcia brzunia z
31 tygodnia Zobacz załącznik 497825 35 tygodnia Zobacz załącznik 497826 i z 39 tygodnia, kilka dni przed porodem Zobacz załącznik 497827
omg rewelacja, ja ty sie poruszałaś z tym brzuchem mnie z moim było ciężko haha
ale teraz na pewno będe mieć wi ekszy
Dotkass
ciężko, najgorzej było buty zakładaćomg rewelacja, ja ty sie poruszałaś z tym brzuchem mnie z moim było ciężko haha
ale teraz na pewno będe mieć wi ekszy
K
krolewnazmarcepana
Gość
ciężko, najgorzej było buty zakładać
no na pewno ;d hehe ale bywają i większe brzuchy
Dotkass
bywają, oj bywają, wiem, bo moja koleżanka miała ogromny, tak ogromny, że z kanapy trzeba było ją podnosić bo sama nie dała rady, chyba, że się przekręciła i wstawała do góry tyłkiem komicznie to wyglądało...boszzz...okropna jestem , ale ona sama się śmieje na to wspomnienieno na pewno ;d hehe ale bywają i większe brzuchy
white_orchid
Fanka BB :)
Dotkass ale Twoja córa miała mieszkanko - full wypas :-)
ja sobie na razie nie moge wyobrazic ze bede miala brzuch... moze jak zacznie cos wychodzic to mi sie wyobraznia bardziej uruchomi
ja sobie na razie nie moge wyobrazic ze bede miala brzuch... moze jak zacznie cos wychodzic to mi sie wyobraznia bardziej uruchomi
reklama
Witajcie,
Pscolka super Twój Ptasiek
Ladies mniam, zjadłabym takie pyszne bułeczki
White cieszę się, że wszystko ok i że ginka bardzo dobra
Iwonaandry za mną też chodzą placki ziemniaczane i inne pyszności. Jak nie wieczorne i nocne mdłości, to dziś mnie w nocy męczył głód i tak sobie wymyślałam co by tu zjeść, ostatecznie udało mi się zasnąć. Jak się będzie to powtarzało, to nie będę taka silna i zrobię te placki w środku mocy
madzikowska trzymam kciuki, do 11.09 już niedaleko.
Ja popijam wodę oraz herbatki - owocowe i czasem ziołowe. Od kawy mnie odrzuca, nawet inkę przestałam pić. Kupiłam sobie ostatnio w rossmannie roibos zielony - pycha.
Dotarłam do 207 strony i mój Mały już się budzi, idę do niego, miłego dnia :-)
Pscolka super Twój Ptasiek
Ladies mniam, zjadłabym takie pyszne bułeczki
White cieszę się, że wszystko ok i że ginka bardzo dobra
Iwonaandry za mną też chodzą placki ziemniaczane i inne pyszności. Jak nie wieczorne i nocne mdłości, to dziś mnie w nocy męczył głód i tak sobie wymyślałam co by tu zjeść, ostatecznie udało mi się zasnąć. Jak się będzie to powtarzało, to nie będę taka silna i zrobię te placki w środku mocy
madzikowska trzymam kciuki, do 11.09 już niedaleko.
Ja popijam wodę oraz herbatki - owocowe i czasem ziołowe. Od kawy mnie odrzuca, nawet inkę przestałam pić. Kupiłam sobie ostatnio w rossmannie roibos zielony - pycha.
Dotarłam do 207 strony i mój Mały już się budzi, idę do niego, miłego dnia :-)
Podziel się: