reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

moje słonce spi tez maruda jak nie wiem
ma któraś kontakt ze Smile? wszystkie czekamy na wiesci
psiókka jak tam u was? Fel u was tez mrudzenie czy juz spokój
idę nadrobić o ile się nie zbudzi moje szczescie

iza u nas to samo z podłoga tylko sie obruci na brzuch a obraca sie odarazu jak sie ja połozy na podłodze i ryk koniec zabawy i nie wiem czym zachecic mam jakies tam zabawki typu pianini z przyciskami ale jak czegos nie uda jej sie wsadzic do buzi lub polizac to odrazu masakra

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was dziewczyny!
chciałabym dołaczyć do grona mam. Moja Zuzia urodziła się 24 kwietnia. Swego czasu pisałam na forum staraczek, gdyż jakiś czas staraliśmy się o dzidzię i się udało, potem przestałam uczęszczać na forum.
Teraz czy przyjmiecie mnie do siebie??

Pozdrawiam

Paulina mama Zuzi

Ostatnia edycja:
dominiczka - a na ile to starcza?
iza - mojej siostry córcia, ba nawet moja siostra najpierwchodziła do tyłu. Teraz chodzą obie normalnie, więc to chyba nic strasznego :-D
Ja sobie nie wyobrażam braku smoka. Zupełnie nie wiem jakmiałabym Szymka uspokoić:-D.
zozzolka - marudzenia ciąg dalszy. dzisiaj podałam IBUM, boryczał, a spać nie mógł. Teraz próbuję bezskutecznie na kolejną drzemkępołożyć. Może zrobi tak jak wczoraj tj. wcześniej pójdzie spać już na nockę.Zauważyłam, że często robi mostek, tylko nie wiem czy dlatego że się nauczył,czy dlatego, że go coś boli? Pytałaś kiedyś jak zabawiać - u mnie aktualniezabawka nr 1 to szeleszczący worek po śliniaczku. On jest z takiej grubszejfolii, to nie ma obawy, że coś odgryzie:-D
paulinka - czuj się jak u siebie. Opowiedz coś o Zuzi:tak:

iza a wez ty przestan sie doszukiwac złych rzeczy, lenka ma czas, ma duzo czasu, im dzieci starsze tym wiecej rozbieznosci w rozwoju, powtarzam jeszcze raz, moj najstarszy raczkował w wieku 11 miesiecy:sorry:, a te kwietniaczki ktore juz raczkuja sa znowu bardzo do przodu, nie ma co porównywac

majqa miło cie znow słyszec

apaulinka witaj , napisz cos o was

pscołka u nas wrzucało sie karteczke z danymi w przychodni i za 2 dni mozna było odebrac recepte, na jak długo starczało to nie pamietam, a moze rzeczywiscie zeby, nawet nie wiem co ci poradzic.

u nas w nocy 4 pobudki a od 4.20 pacyfikowałam go cycem zeby spał dalej
sorki za bled, olo kopie klawiature

Dobra Lenka masz racje ,daje spokój przyjdzie czas:tak: ehh wyobrazacie sobie ze ta moja maruda miała tylko jedna drzemke od 10-11 i dopiero teraz zasnela!:// jeju niech te fochy sie juz skończą :eek: Jeszcze tylko przed nami kapiel jak wstanie zabawa i mam nadzieje zasnie bez niczego... Apaulina witaj:-) nic spadam bo drzemka juz sie skończyła :(

U mnie dziś dzień zaczął się o 2.44 - najpierw Maciek stwierdził że już wyspany, a potem Zuza. Tylko rodzice jakoś niekoniecznie. Marudzenie Młodego dziś po prostu mnie przerażało, a wyjście do lekarza odbywało się w towarzystwie spazmów. Ale tylko się znalazł na dworze od razu mu humor wrócił. To chyba na zęby, bo lekarka nic nie wynalazła. oby jak najszybciej wylazły, bo mój kręgosłup może tego nie zdzierżyć.

Witam moje drogie mamy,

ale miałam do nadrobienia... Mała śpi więc dałam radę.
Jak pisałam wcześniej weekend spędziliśmy w Krakowie. Pogoda piękna. Ale się nachodziliśmy.
Anka: piękna ta książka. Ale jesteś zdolniacha. Podziwiam.
Apaulinka: witam serdecznie. Cieszę się z kolejnej mamy z Wawy. Już nie czuję się taka samotna :-D

Dziś dołączam do grupy marudzących maluszków. Michalina jest okropnie marudna. I widzę, że idą jej górne zęby. Tylko, że zamiast jedynki do się dwójka wybija :szok: Czy tak może być?

U nas mąż mocno przeziębiony. Już tylko czekam, aż Michalina będzie chora.

Jutro wizyta w Instytucie Matki i Dziecka z pęcherzem. Trzymajcie kciuki. Na szczęście mieszkam obok więc się nie umęczę.

a więc tak...:) mam 25 lat, mieszkamy z męzem w niewielkiej miejscowości niedaleko Garwolina (może ktoś kojarzy) Zuzia urodziła się w 37 tc ale to niby o czasie bo ważyła 3750g. Niestety już Zuzia miała zabieg chirurgiczny pod narkozą 3 tygodnie temu - miała ropnia na węźle chłonnym:( nie wiadomo skąd to dziadostwo się wzięło. podobno od jakiejs infekcji ale żadnej nie miała. Obecnie ma już 2 ząbki na dole i wychodza jej górne jedynki - nieciekawie jest z jedzeniem reszta ok. Ogólnie jest bardzo grzecznym dzieckiem :)
Czytając Wasze posty i oglądając filmiki jestem pod wrażeniem postępów waszych dzieciaczków chodzi mi o raczkowanie. Moja córka na razie nie ma zamiaru chyba chodzić na czworakach w zasadzie to nawet dobrze sama nie siedzi... 2013-09-17 17.28.48.jpg

hmm chyba to tyle tak pokrótce..

Załączniki

• 2013-09-17 17.28.48.jpg
    2013-09-17 17.28.48.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry