reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Wawka - moja też nic nie chce pic oprócz cyca i kupilam herbatę koperkowa w aptece - bo te granulowane to sama chemia i zaczela mi troszke popijać bo wszystko inne to fe przez to boje sie ze jak odstawie od cyca to mi sie odwodni. Co do nocy - mala jest kapana o 18 i tak o 18:20 dostaje cyca czasem wystarczy do 2 a czasem juz o 22 chce jesc potem je po 5..

reklama
anka: ja kaszkę to tak ostrożnie. Tylko przed snem dwie łyżeczki z 30 ml mm robię. Na razie nie podaję więcej bo u nas te problemy z kupkami są i nie chcę zatwardzać małej. Sama się zastanawiam jakie ilości powinny być podawane na tym etapie.

Wawka - Młody cyca w nocy,ale wydaje mi się, że budzi się z przyzwyczajenia na cyca, a nie, bo jets głodny. Więc probuje z wodą. Dzisiaj w nocy dostał wody, ale po 15 min znowu się przebudził... Jak nie pomoże, to przynajmniej trochę wody popije, bo w ciągu dnia nie chce, a w nocy ciągnie ladnie.

Oj tu to Was chyba nie nadgonie :-D widać forum aż wre :-) my zbieramy się na urodzinki. Postaram się wieczorem zajrzeć i coś niecoś nadrobić.

Trzymajcie się dziewuszki :-)

Phel no to siup:-D

Anka jak robię na wodzie to daje owocki, jak na mleku to wtedy nic, ja na razie nie chcę "oszukiwać' i podawać wody, jakoś to do mnie nie przemawia, zresztą próbowałam przy starszych, jak był głodny to i tak za chwilę się budził i chciał mleka i woda nic nie zdziałała , ale to tylko takie moje doświadczenie, chociaz jak była srodowiskowa tak miesiąc temu to mi proponowała żeby podawać wodę, a mój z butelki niet, na razie uczy się pić sok z niekapka, bo mam dosyć łyżeczki

Antek ma angine, i teraz trzeba zrobić tak żeby Olka nie chwyciło, :eek:, taa tylko jak?
jeszcze się z m pożarłam, znowu z niego dupek wyszedł

a margot zazdroszczę wyjazdu, dobrze się bawcie

czekam aż olek się obudzi bo chcę iść z nim na dwór, już 2 dni siedział w domu więc trzeba się przewietrzyć

Lenka - też nie chciałam go oszukiwać, ale kiedyś ten żołądek musi zacząć odpoczywać, poza tym,nie oszukujmy się, ale przychodzi czas, że dzieci w nocy budzą się na jedzenie, bo tak się nauczyły, a nie, że są głodne...
To ja robię tak samo z kaszami. :) woda i owoc.Dziękuję.

Zibka - mam niekapek z Aventu Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://ecsmedia.pl/c/avent-magiczny-kubek-niekapek-dekorowany-z-miekkim-ustnikiem-deco-kolor-niebieski-200-ml-6m-scf750-00-m-iext11308719.jpg o taki. :)

Byliśmy na spacerku, niebo ladne, sloneczko przeswituje, ale zimno jak nie wiem... Muszę się zmobilizować, bo bym cale dnie w domu siedziala, a Mlodemu świeże powietrze niezbedne... Codziennie chociaz na chwilke...

reklama
Wawka na poczatku to zwykła saga rozcienczony z woda, a teraz granulki daje. Bądź co bądź wszędzie jest chemia i tak i tak... Niestety nie uchronimy naszych pociech przed wszystkim:/ hehe phel ja wczoraj wypilam lampke wina i mi sie w głowie zawrocilo:cool2: tanim kosztem:sorry:

Do góry