Fel a Olek był w końcu szczepiony ostatnio czy nie? moj Olek też ma co jakiś czas takie odpały biegunkowe i czy to rzeczywiście związane z alergią to nie wiem, chyba że to rzeczywiście zęby, ytzrymam kciuki aby szybko przeszło
anila jak pozamykam ich na klucz to bedą siedzieć w osobnych pokojach
, a tak serio to oni się c\ kłoćą czasami kto ma go zabawiać, że nie patrzy się na Antka tylko na tomka i takie tam, niby cały czas upominam ale nie wiem jak to będzie, pierwsze słowa lekarki jak nas zobaczyła TO NIE ZA DOBRZE DLA TEGO NAJMŁODSZEGO ŻE ANTEK CHORY. No i nie wiem czy mnie też nie chwyta bo tak mnie gardło boli już 3 dzień, jutroidę do lekarza, nadzieja w tym że jakieś przeciwciała Olek ode mnie przejmuje.
Pola zdrówka dla chłopaków, na zdjęcia psiaka czekam.
Kaszkę a raczej kleik robię dosyć gęsty, ale ile wody to nie wiem, coś tak koło 120 może będzie, jak na wodzie to tego kleiku mniej, a jak na mleku to więcej, bo jest wtedy bardzoi rzadkie, gdzieś tak z 7,8 łyżeczek , ale takich do jego karmienia więc nawet nie wiem ile by było takich normalnym. Zamiast sinlacu daje bobvite, eźpert minima, smakuje Olkowi. U nas do południa jest owoc, południe obiad, a przed kąpaniem kaszka, w ciagu dnia soczek ok 50 ml i cyc do woli.
Kaszy manny jeszcze nie podałam, jakoś się troszkę boję, tym bardziej po chorobie cały czas strach przed kolejną, za to dzisiaj dostanie jaglaną, ponoć dla alergików idealna.dzis robie trzy wariacje, kalafiorowa, dyniowa i warzywka z kasza jaglana
anka u nas zebow tez nie ma, niby 2 temu cos mi podpadało ale dzis juz nie, ja tak czekam do 7 miesiaca, tak jak u braci, a wszyscy w koło juz od 2miesiecy powtarzaja jak ledwo zapłacze albo slina poleci ze zabki ida