reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Pola nasza lazienka ma byc mocno industrialna plytki ala beton (farko chyba opoczno) armatura roca seria gap bardzo proste batrrie i meble... Na gorze natomiast bedzie wanna i geometryczne klimaty...

Biodderka- mielismy chyba cztery badania i ostatnie jak zacznie chodzic

A katar... Kolo tygodnia...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)

Ostatnio nie ma mnie na bb i przyznam sie bez bicia, że mam zaległości...

u nas Bartuś pierwszy raz przewrócił się z brzuszka na plecy (leniuszek), ale siadać lubi i z ukośnego leżenia sam podciąga się do siadu... i zaraz opada, bo samodzielnie jeszcze nie potrafi siedzieć:-D

A Gosia wróciła z przedszkola z potężnym limem pod okiem:szok: No i Bartek wystawiony na zarazki jakby do żłobka chodził, ale ogólnie zadowolona jestem z tego przedszkola, bo fajnie trafiliśmy.

Pola u nas katar trwał 3 tyg.... Gosia przywlekła z przedszkola i tak to się ciągnęło za nami

anila ja też mam gapa w łazience u góry:-D i mam dla ciebie dobrą informację (którą docenisz dopiero za jakieś 2 lata;-)) - niektóre nakładki sedesowe na niego pasują:-D trzeba mierzyć, nawet jak wydają się identyczne.

wawka Bartek ma sprawdzane bioderka na wizytach kontrolnych, ale na usg nie byliśmy, bo przegapiliśmy przez przeziębienie. I chyba już odpuszczę to usg, bo tyle czasu się czeka... jakby coś miało być nie tak, już dawno by wyszło

a u nas akcja zaczerwieniony tyłek Olcia zaczeła robić kupy w nocy bo rano jak się budzi to już na mnie czeka i z zrobiło się czerwone a dzis widze takie małe jakby krosteczki czym to smarowac zakupiłam linoderme i penaten ale to ostanie to jak szpachla oczywiscie zostałąm zmierzona przez panią w aptece poczułam się strasznie jakbym zaniedbywała dziecko z tymi kupkami to ostanio ciekawie bo czesto z rana po trzy ostanie zmiany to mleko na 2 tylko i pewno to efekt
oprócz maki bo mnie zlinczuja w domu jak to zobaczą :eek:

co do bioderek u nas dwa ,kolejne jak zacznie chodzic pewno co lekaz to inaczej

Dzien dobry:) u nas juz pobudka od 6:crazy: wawka Lena miała juz 2 kontrolne bioderek ,za każdym razem usg a następne mamy wyznaczone na grudnia . Jeju Ja nie mam czasu albo bardziej chęci na ćwiczenia a przydałoby sie wzmocnić trochę ;-) Nic lecę kawusoe zrobic bo mi sie oczy zamykają a gadula pełna energi :)

wawka - półpasiec zazwyczaj łapie jak ma się obniżoną wydolnośćfizyczną, ale i nerwową - ja miałam przy okazji tego drugiego. Co do bioderekto termin wyznacza lekarz. Spróbuj sobie przypomnieć co mówił, albo zapisał nawynikach badania. A jak nie zapisał to idź jak mała zacznie siedzieć, a potemchodzić.;-)
pola - miód na moje serce to co piszesz.:-D Ja myślałam, że tenw trzecim miesiącu jest najtrudniejszy, ale za każdym razem jest ciężko.
zozzolka - mi mąka odpowiadała i działała lepiej niż kremy,nawet jak mieliśmy krosteczki, czy wręcz bąble odparzone. Ale znalazłam usiebie w próbkach zasypkę Alantan plus teraz jej używam, bo łatwiej sięaplikuje i zostawia taką fajną jednolitą powłokę bez grudek.
Phel - udanych zakupów;-)

Zozolka u nas sprawdza sie stary poczciwy sudokrem a tez po kupce zdazy sie odparzenie...

Phel ja z zakupami czekam do lutego :-) przed powrotem do pracy odswierze sobie szafe... Juz nie moge sie dovzekac

Nef dzieki :-) nawet o tym nie pomyslalam... Mamy nakladke po mlodszym moze akurat bedzie pasowac...

Jedziemy klepnac zamowienie kuchni... Mania ma dzis ciezki dzien...

phel - udanych łowów:-) Ja planuję w listopadzie się ogarnąć
anila - fajnie masz z tym urządzaniem domu...

Ja dziś w końcu się zmotywowałam i wytrwałam 20:19 min na rowerku. Chciałabym tak co drugi dzień, tylko ciekawe czy na dzisiejszym dniu nie skończą się moje ćwiczenia
oooo, już mnie mała woła, koniec swobody

reklama
podczytuje Was czasem, ale jakoś weny brak do pisania ;-)
wawka my mieliśmy raze usg bioderek i lekarz powiedział, że oba bioderka mają a1, więc już nie trzeba kontrolować.
zozolka u nas na odparzenia podziałało wietrzenie pupy, tylko teraz zimno i trzebaby uważać, choć sudokrem i mąkę ziemniaczaną tez używaliśmy do odparzenia;-)
Phel pozazdrościć zakupów, ja conieco pokupowałam, ale niestety większe rozmiary niż przed ciążą :zawstydzona/y:

Do góry