reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Phel - jak byłam na spacerze przed południem to słońcepróbowało się przebić, ale niestety bezskutecznie:-(
Pola - u mnie wypisz wymaluj tak samo. Już było tak ze Szymekprzesypiał po 6 godzin, a od jakiś 2 tygodni budzi się co 1,5-2 godziny. Nawetna nordic musiałam przestać chodzić, bo mogłam się nie wyrobić z powrotem ikąpielą. Mówisz wróciło do normy, to znaczy masz znowu wystarczająco dużopokarmu?
anrezam - no to chyba odpowiedziałaś na moje powyższe pytanie.:-D Adługo to u Was trwało?
lenka - oby, oby;-)

Hej
Wawka- z tym raczkowaniem to Mania pracuje naf wszystkim na raz... Przemieszcza sie pelzajac z elementami raczkowania jeszcze pracuje nad koordynacja ruchow naprzemiennych rak i nog smiesxnie to wygląda i co chwile sie wywraca :-D
Anezram- ochraniacz zostal a lozeczko obnizylismy jak mloda zaczela na raczkach za przewijak do siadu sie podciagac...

Lenka ja tez sie boje jak na dobre zacznie raczkowac... W tym mieszkaniu jest strasznie niebezpiecznie... Za duzo wszystkiego wszedzie... Chcialabym zeby poczekala az sie przeprowadzimy... Ale na koniec zimy tez nie chciala czekac :-D

Milego i spokojnego wieczoru... Właśnie kupilismy plytki do lazienki i wynnegocjowalam swoj typ armatury :-)

pscółka: kochana dołączam do Ciebie w cierpieniu. Moja Michalinka też od około dwóch tygodni budzi się w nocy co 1,5-2 godziny. Chodzę już po ścianach. Jeszcze dodatkowo ten mój półpasiec. Aż mąż postanowił wziąć wolne do środy bo już nie mam siły. Też czekam aż moja mała się ogarnie i zacznie z powrotem spać.

Anezram: my już łóżko obniżyliśmy do połowy wysokości ale zastanawiamy się na całkowitym obniżeniem. Ochraniacz koniecznie zostaje bo mała potrafi nogi między szczebelki wcisnąć i nie potrafi się osfobodzić. Choć ochraniacz jest przez nią cały czas atakowany. Muszę go poprawiać codziennie.

pscółka- teraz mam już dużo pokarmu.... Młody spokojnie się najada....Wtedy jak jadł co chwilę ,to zastanawiałam się czy się najadł bo wydawało mi się ,że mleka nie ma wcale. Takie 'flaki' miałam ;p Myślałam ,że to koniec mojej laktacji. Kryzysów mieliśmy już kilka ,ale ten ostatni był najgorszy. Chyba faktycznie skład i ilośc mleczka( przez taki kryzys) dostosowuje się do potrzeb Malucha. Teraz jak dostanie na kolacje cycka znowu przesypia całe noce. i za każdym razem jak podajeteraz cycka piersi są pełne mleczka :)

anila- a jakie płytki kupiliście? :) My mamy w jednej duże białe (dekory to duże różowe lilie (chyba;p) a drógiej łazienki nie robiliśmy . Jeszcze nie mam pomysłu na płytki

Phel- waga pewnie nagle zacznie spadać , jak już gubisz cm, to pewnie lada chwila polecą kg. Ja schudłam dzięki diecie jak Młody nie tolerował laktozy. Chociaż jakiś rowerek by się przydał coby ciałko troszkę wzmocnić. :) Muszę od rodziców pożyczyć.... Na siłke czasu brak....

właśnie dziewczyny ,ile katar może się utrzymywać u takich Maluszków?

reklama
Do góry