reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam :)

Phel- super ,że zakupy udane ;) W h&m drogoo:-D Ja ostatnio nakupiłam super ciuszków w lumpie. Zawsze byłam na nie:no::no: jeżeli chodzi o lumpeksy,ale teraz jestem mega zadowolona ,że kupiłam fajne ubrania za małe pieniądze. a jeżeli chodzi o dziecięce z h&mu to zgadzam się są śliczne:-D Wole nawet te chłopięce, bo od tych różowych głowa boli:-p

zozzolka- ja używam zwykły tormentiol na odparzenia i jest rewelacyjny! sudokrem się nie sprawdzał u nas chociaż dostałam ostatnio pudło 400 g :laugh2:

margot- wracaj i pisz :) bo tu robi się bardzo pusto! :tak:

dominiczka87- kupiłam te Fitti , i masz rację pachna slicznie :tak: no i cena super:-) a i Franio super siedzi, silny chłop z niego:tak:

pscółka
- ja nie ogarniam tej zmiany też , nie wiem jak to będzie. A z kryzysem lepiej???? ile zamierzasz Szymonka karmić?

Anezram - wstaw zdjęcia ciuszków :) i to chodzi o tą romocję - 30% tak jak pscółka pisała? Musze się wybrać jeżeli tak może zrobię zapasy ubrankowe:-):tak:

Nef- u nas trwa katar już tydzień.... I jest ogromny... Też zaraził się od brata do tego ząbki(podobno przy ząbkach też występuje katarek) odciągamy katarkiem i psikam mucofluidem mam nadzieje ,że pomoże

Fel- u Was z tego co pamiętam Olek też miał mega katar i ok 2 tyg,tak? Napisz czym go zwalczyliście?

Mamy szczepieie niby jutro,ale nie wiem czy jak ma katar to zostanie zaszczepiony.

reklama
Dzien dobry :-)

Jesli chodzi o zmiane czasu bede obserwowac i zadnych przygotowan czynic... Mam przeczucie ze Mania podonbnie jak ja przejdzie to bezboleśnie...

Pola u nas tez jutro szczepienie i tez mala zlapala katar... Zobaczymy co powie pani doktor...

Pogoda u nas piekna :-) zaraz wracamy do domku na obiad i lecimy po chlopcow do szkoly...

Pola - wlasnie mierzylam w lumpku fajna kurtke... Potrzebuje cos zeby miec kolo domu coby dobrze wygladac i nie przejmowac sie ze ubrudze...

Milego dnia mamusie :-)

PS ciekawe jak smile i franek...

pola masz rację że czasem na forum pusto, pewnie jest więcej takich jak ja - byłych piszących, teraz podglądaczy :-D
pscółka współczuje kryzysu, ja chyba jeszcze nie miałam, albo nie zauważyłam że mam ;-)w każdym razie my dalej cycolimy i zobaczymy czy do roku dociągniemy ;-)
Anezram tez myślałam jechać do tesco na tą promocję, tylko że za daleko mam tesco :-( i się nie wybrałam
Nef Kuba w 4 miesiącu miał katar przez jakiś miesiąć, tzn. nie wiem czy to katar czy raczej kozy w nosie ;-)

anila my już po ostatnich szczepieniach w tym roku, i pierwszy raz mały dzień później dostał gorączki, czopki na chwilę zbijałt temperaturę i dopiero ibuprofen dał radę.

mieliśmy dziś tragiczną noc... od 2:30 do 4 mały nie chciał zasnąć i jak się go zostawiało w pokoju to krzyczał w niebogłosy, w końcu przespał jakimś cudem z nami w łóżku, no a dziś okazało się, że w buzi pokazała się mała biała kreska, więc jest sprawca całego zamieszania, pierwszy ząbek ;-)

pola - mam nadzieję, że wczoraj było apogeum, bo jadł 16razy. :szok:Dzisiaj o 6 jeszcze miałam pokarm, a o 11 już miałam, więc chyba idzie kulepszemu. W nocy też lepiej bo pobudki co 3 godziny, a nie co półtorej.Chciałabym karmić do połowy marca. Jedyne co mnie może powstrzymać to ... ząbki:-D
margot - gratulacje. My na razie jesteśmy na etapie krzyku:-D

psolka-a może zjadłaś coś dobrego? ja pamiętam jak pierwszy raz zjadłam sobie wędzone brzuszki z łososia to na drugi dzień, czy jakoś za 2 dni Leosia nie mogła z cycka zdjąć, małż spróbował i faktycznie mleczko było smaczne inaczej :tak:

lenka - jak w to nie wierzę (w znaczeniu ten sok porzeczkowy)to raczej nie zadziała, bo to chyba działa na zasadzie placebo:-D
karenka - ja jem do znudzenia to samo, w tej kwestii akuratnie eksperymentuję, bo Szymek ma suche placki na skórze. :-(Ostatnio odstawiłamjeszcze orzechy, ale poprawy nie wiedzę. Jutro idę na kontrolę to podpytam cojeszcze z tego co jem może uczulać, ewentualnie co z tego co on je?:baffled:

eh, sprobowalam pierogow z serem - blad. witamy krostki na buzi...

pscolka - ja nie daje owocow na przyklad, bo nawet po jablku miala krostki, a po sliwce ulewala :/

reklama
Hej. U nas masakra:/ Lenka marudna.a ja padam na pysk:( chce jej sie spac ale nie moze zasnąć ,cały czas na rękach a jak sie pójdzie na spacer to w połowie krzyki bo na rece chce:// buu .. Oby szybko foszki sie skończyły :eek: U nas na odparzenia używam bepanthen . Używam go zawsze po kapieli i po kupce,a tak to dupka bez niczego, i wietrze z 10 min przy zmianie Pampersa ,Lena ma przy tym frajdę dużo gada a ja chwile "spokoju":) dzisiaj spróbowała szpinaku z ziemniaczkiem i nawet zjadła ;-) Lecę mleko szykować bo sie budzi

Do góry