reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Witam :)

Phel- super ,że zakupy udane ;) W h&m drogoo:-D Ja ostatnio nakupiłam super ciuszków w lumpie. Zawsze byłam na nie:no::no: jeżeli chodzi o lumpeksy,ale teraz jestem mega zadowolona ,że kupiłam fajne ubrania za małe pieniądze. a jeżeli chodzi o dziecięce z h&mu to zgadzam się są śliczne:-D Wole nawet te chłopięce, bo od tych różowych głowa boli:-p

zozzolka- ja używam zwykły tormentiol na odparzenia i jest rewelacyjny! sudokrem się nie sprawdzał u nas chociaż dostałam ostatnio pudło 400 g :laugh2:

margot- wracaj i pisz :) bo tu robi się bardzo pusto! :tak:

dominiczka87- kupiłam te Fitti , i masz rację pachna slicznie :tak: no i cena super:-) a i Franio super siedzi, silny chłop z niego:tak:

pscółka
- ja nie ogarniam tej zmiany też , nie wiem jak to będzie. A z kryzysem lepiej???? ile zamierzasz Szymonka karmić?

Anezram - wstaw zdjęcia ciuszków :) i to chodzi o tą romocję - 30% tak jak pscółka pisała? Musze się wybrać jeżeli tak może zrobię zapasy ubrankowe:-):tak:

Nef- u nas trwa katar już tydzień.... I jest ogromny... Też zaraził się od brata do tego ząbki(podobno przy ząbkach też występuje katarek) odciągamy katarkiem i psikam mucofluidem mam nadzieje ,że pomoże

Fel- u Was z tego co pamiętam Olek też miał mega katar i ok 2 tyg,tak? Napisz czym go zwalczyliście?

Mamy szczepieie niby jutro,ale nie wiem czy jak ma katar to zostanie zaszczepiony.

reklama
Dzien dobry :-)

Jesli chodzi o zmiane czasu bede obserwowac i zadnych przygotowan czynic... Mam przeczucie ze Mania podonbnie jak ja przejdzie to bezboleśnie...

Pola u nas tez jutro szczepienie i tez mala zlapala katar... Zobaczymy co powie pani doktor...

Pogoda u nas piekna :-) zaraz wracamy do domku na obiad i lecimy po chlopcow do szkoly...

Pola - wlasnie mierzylam w lumpku fajna kurtke... Potrzebuje cos zeby miec kolo domu coby dobrze wygladac i nie przejmowac sie ze ubrudze...

Milego dnia mamusie :-)

PS ciekawe jak smile i franek...

pola masz rację że czasem na forum pusto, pewnie jest więcej takich jak ja - byłych piszących, teraz podglądaczy :-D
pscółka współczuje kryzysu, ja chyba jeszcze nie miałam, albo nie zauważyłam że mam ;-)w każdym razie my dalej cycolimy i zobaczymy czy do roku dociągniemy ;-)
Anezram tez myślałam jechać do tesco na tą promocję, tylko że za daleko mam tesco :-( i się nie wybrałam
Nef Kuba w 4 miesiącu miał katar przez jakiś miesiąć, tzn. nie wiem czy to katar czy raczej kozy w nosie ;-)

anila my już po ostatnich szczepieniach w tym roku, i pierwszy raz mały dzień później dostał gorączki, czopki na chwilę zbijałt temperaturę i dopiero ibuprofen dał radę.

mieliśmy dziś tragiczną noc... od 2:30 do 4 mały nie chciał zasnąć i jak się go zostawiało w pokoju to krzyczał w niebogłosy, w końcu przespał jakimś cudem z nami w łóżku, no a dziś okazało się, że w buzi pokazała się mała biała kreska, więc jest sprawca całego zamieszania, pierwszy ząbek ;-)

pola - mam nadzieję, że wczoraj było apogeum, bo jadł 16razy. :szok:Dzisiaj o 6 jeszcze miałam pokarm, a o 11 już miałam, więc chyba idzie kulepszemu. W nocy też lepiej bo pobudki co 3 godziny, a nie co półtorej.Chciałabym karmić do połowy marca. Jedyne co mnie może powstrzymać to ... ząbki:-D
margot - gratulacje. My na razie jesteśmy na etapie krzyku:-D

psolka-a może zjadłaś coś dobrego? ja pamiętam jak pierwszy raz zjadłam sobie wędzone brzuszki z łososia to na drugi dzień, czy jakoś za 2 dni Leosia nie mogła z cycka zdjąć, małż spróbował i faktycznie mleczko było smaczne inaczej :tak:

lenka - jak w to nie wierzę (w znaczeniu ten sok porzeczkowy)to raczej nie zadziała, bo to chyba działa na zasadzie placebo:-D
karenka - ja jem do znudzenia to samo, w tej kwestii akuratnie eksperymentuję, bo Szymek ma suche placki na skórze. :-(Ostatnio odstawiłamjeszcze orzechy, ale poprawy nie wiedzę. Jutro idę na kontrolę to podpytam cojeszcze z tego co jem może uczulać, ewentualnie co z tego co on je?:baffled:

eh, sprobowalam pierogow z serem - blad. witamy krostki na buzi...

pscolka - ja nie daje owocow na przyklad, bo nawet po jablku miala krostki, a po sliwce ulewala :/

reklama
Hej. U nas masakra:/ Lenka marudna.a ja padam na pysk:( chce jej sie spac ale nie moze zasnąć ,cały czas na rękach a jak sie pójdzie na spacer to w połowie krzyki bo na rece chce:// buu .. Oby szybko foszki sie skończyły :eek: U nas na odparzenia używam bepanthen . Używam go zawsze po kapieli i po kupce,a tak to dupka bez niczego, i wietrze z 10 min przy zmianie Pampersa ,Lena ma przy tym frajdę dużo gada a ja chwile "spokoju":) dzisiaj spróbowała szpinaku z ziemniaczkiem i nawet zjadła ;-) Lecę mleko szykować bo sie budzi

Do góry