wiosna2013
Fanka BB :)
Wawka – dynia z mojego ogródka:-) mam ich dużo, kiedy to przerobię. Ostatnio dowiedziałam się, że dynia jest baaardzo zdrowa, nawet zdrowsza od marchewki, bo rośnie na powierzchni ziemi i nie pobiera jakichś tam niekorzystnych substancji. Dziś podałam małej po raz pierwszy dynię i jej posmakowała. Super. A może na jakimś rynku/bazarku będzie jakiś rolnik, czy babcia ze wsi, i będziesz mogła od nich kupić. Dynia to fajna sprawa, bo z jednej dużej dyni jest maaaasa jedzenia.
Co do oliwy z oliwek to dodaje się ją pod koniec gotowania.
Iza – co się odwlecze, to nie uciecze
Anila – fakt, taktem chuste „kupiłaś”. Jak szybciutko Mania się rozwija! Z przewijaniem, przebieraniem na razie jest OK. Oczywiście leżąc na przewijaku sięga po zabawki, czy ubranka, jak leżą w pobliżu, albo łapie się za nóżki i ciągnie do buzi
Moja też od tygodnia woła mama, mama, mama. Szczególnie jak czegoś chce:-) Śmiesznie to wygląda. Nawet bawi się wołając mama mama. No i nagrałam to piękne "mama". A mąż zazdrosny...
Co do oliwy z oliwek to dodaje się ją pod koniec gotowania.
Iza – co się odwlecze, to nie uciecze
Anila – fakt, taktem chuste „kupiłaś”. Jak szybciutko Mania się rozwija! Z przewijaniem, przebieraniem na razie jest OK. Oczywiście leżąc na przewijaku sięga po zabawki, czy ubranka, jak leżą w pobliżu, albo łapie się za nóżki i ciągnie do buzi
Moja też od tygodnia woła mama, mama, mama. Szczególnie jak czegoś chce:-) Śmiesznie to wygląda. Nawet bawi się wołając mama mama. No i nagrałam to piękne "mama". A mąż zazdrosny...