reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

są beczkowozy ale ludzi koło nich też mnóstwo. Teraz jeździli że woda zdatna do picia po przegotowaniu i można się myć ale kurde nie wiem czy używać już tej wody. Ona miała aż 42 jednostki za dużo a już przy 2 jednostkach za dużo od normy nie każą spożywać nie wiem czy udało im się w tak krótkim czasie się tego pozbyć ale już jest perspektywa że zaraz wszystko wróci do normy.
Maja dziś marudna senna jakaś ciągle chce jeść i być na rękach w nocy co godz wstawałam a poprzednią noc spała idealnie nie wiem co jej dziś.

reklama
Anezraem - to u nas tak samo. poprzednia noc piekna, a dzisiaj licho. juz nie chwale na forum, bo potem cyurk. :-D
wspolczucie z ta woda... masakra jakas...

tak krotko i z bledami, bo mlody na rekach i paczy co robie:-)

myszka - żebym ja miała pewność, że on mi tą ostatniądrzemkę prześpi 15-20 minut to byłby luz, ale on potrafi i półtorej godziny, apotem to aż go trzęsie tak go energia rozpiera. Dzisiaj akurat się udało, bosię zdrzemnął po 17:25 właśnie na 20 minut i dzięki temu ładnie zasnął o 19:30.:tak:
anrezam - mój wczoraj miał taki dzień, że tylko by jadł i jadł, ale za to nockę super przespał. A imoże nieświadomie, ale praktycznie przed każdym karmieniem woła sam z siebie"am":-)

U nas wczoraj było idealnie, Emi poszła spać ok.21:30 i pierwsza pobudka o 5:00 :-) ledwo jej zmieniłam pampersiaka to ona mi szczeliła kupsko:-D ja ledwo co widziałam na oczy, a tu takie coś ;-)

Zobaczymy jak będzie dzisiaj

My po zakupach w tesco, nakupiłam słoiczków chyba na cały miesiąc :-D

A i mój M wrócił, nadal cisza... nawet się do mnie nie odezwie

izik wspóczuje sytuacji z m, oby szybko się wyklarowało

u nas z kupami gorzej a juz było prawie dobrze ale to moja wina:no: i moje obzarstwo:no::wściekła/y: na to wychodzi

no i wyszło ze my dzis tez szczepienie ale nie jade

a wieczorem zebranie w zerówce musze wziac olka, i najstarszego bo ma wczesniej logopede, mam nadzieję ze jakos dam radę

nocka u nas gorsza,ale wczoraj dostał 120ml mleka z kleikiem i jeszcze cyc i pewnie za duzo bo zwymiotował , popij jeszcze pozniej cyca i zasnął ale szybko się obudził na kolejne jedzenie

Kiedy powiedziałam mojemu M, ze jestem w ciąży :-) rankiem znalazłam różę w doniczce :-) I tak nam ta róż a sie trochę zmarnowała przy przeprowadzce, potem niechcący lekko podsuszyła, ale została ODRATOWANA...i teraz kwitnie...mam nadzieję, że to dobry omen dla Olka:-)

Dziś Misiek zostaje w domu, nos ma zawalony :-( ale pocieszam się, ze pół klasy pociąga nosem, tak samo jak i pani...szczepienie chyba odwlekę...
psółko popierniczyły mi się szczepienia, coś mi sie ubzdurało, że MMR to na ospę tą czarna czy jaką...

Hej nie było nas w weekend w domu i wogole jakoś tańczą szybko leci ze nie miałam kiedy wejść :zawstydzona/y: Lenka trzymam && co by sie kupki unormiwaly, u nas na szczescie tfu tfu sie zakończył nadmiar rozmaitosci:/ Fel jak byłam w ciazy to lilia mamie zaczela kwitnac:) hehe a nie kwitla 5 lat;-) Kobity jest teraz promocja w biedronkce na artykuły żywnościowe i w tym mleczko - 20%, a od czwartku mega paki pieluch Dada po 50 zł, jakby któraś była zainteresowana:) u nas Lenka marudna ale jest ok :) strasznie rwie sie do siedzenia i boje sie czy sie nie nadwyrezy:/ ahh lecę bo spiaca jest..

Fel/iza - ja dostałam od teściowej takie dwie przekwitłeorchidee, bo ona nie ma gdzie trzymać, a mi podobają się jej liście. kompletnienie wiem jak się kwiatami zajmować i nigdy w życiu nie nastawiałam się na to,że cos wyhoduję, a tu proszę. Zaczęła puszczać pąki w kwietniu po porodzie, aostatnie kwiaty spadły jakoś dwa tygodnie temu :-D.
DSCN2564m.jpg

Załączniki

• DSCN2564m.jpg
    DSCN2564m.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry