reklama
zozzolka
Fanka BB :)
mi sie kasza zawsze kojazyła z gesta konsystencja i myslałam ze cos nie tak robie ze to takie zadkie ejst ze moze woda za mało goraca czyli nie wazne czy kupie z bobvity czy nestle i tak zadkie bedzie?
jakie wy dajecie te kaszki wiem ze to nie tu ale moze mnie nie zlinczujecie bo chce szybka odpowiedz bo jade na zakupy
jakie wy dajecie te kaszki wiem ze to nie tu ale moze mnie nie zlinczujecie bo chce szybka odpowiedz bo jade na zakupy
Ostatnia edycja:
iza876
Ja daje z bobovity malinowa. Ale muszę sie zaopatrzyć w inne smaki i tez daje butla
pscółka i spółka
zozzolka - myślę, że mamy butlowe podają kaszki butlą, a mamy cycowe będą starały się podawać łyżeczką, bo po co przyzwyczajać do butli - tak mi się wydaje;-)
my dajemy kleik ryzowy bezsmakowy na poczatek, ale pozniej pojdzie malinkowy, ktory czeka na otwarcie ;-)na poczatku tez dawalismy lyzeczka taki plynny, ale teraz robie troszke gestszy, tylko nie wiem czy to jakichś zaparć nie spowoduje?!
wiosna2013
pscółka - trafna puenta. Dziewczyny dzięki za porady. Ja za karmienie łyżeczką wzięłam się chyba jako ostatnia. Dopiero 2,5 tygodnia za nami (z małymi wyjątkami, kiedy byłyśmy w rozjazdach), więc mała jeszcze nie opanowała tej sztuki za bardzo. Ale za waszymi poradami, nie kupuję smoczków, nie będę wprowadzała butelki, a kaszkę będę podawała łyżeczką. Mam kubek aventowy 6+ - ale mała musi "dorosnąć" do niego.
Ta moja córa marudna dziś. Popłakuje mi jak zostawiam ją samą na macie czy w leżaczku. Tzn. chwilę poleży i sknerzenie, płacz.
Ta moja córa marudna dziś. Popłakuje mi jak zostawiam ją samą na macie czy w leżaczku. Tzn. chwilę poleży i sknerzenie, płacz.
reklama
Wiosna - to u nas to samo dzisiaj... maruda straszny, ale u nas to chyba w koncu zeby się odezwaly, bo plakal i marudzil, a zmeczony byl, posmarowalalm dziaselka zelem i zasnal po kilku minutach... chyba, ze zbieg okolicznosci - zejuz tak zmeczony był...
A ja nadal nie wiem, jak przygotowywac te kaszki... z woda? ugotowac to jakos? na opakowaniu jest napisane zeby podawac z ostudzonym mm, ale my na cycu. napiszcie przepis mam kaszke ryzowa z bobowity.
A ja nadal nie wiem, jak przygotowywac te kaszki... z woda? ugotowac to jakos? na opakowaniu jest napisane zeby podawac z ostudzonym mm, ale my na cycu. napiszcie przepis mam kaszke ryzowa z bobowity.
Podziel się: