reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Oj ja was wielomamy podziwiam...:-) osobiscie mam straszny problem z organizacja nawet przy jednym dziecku...

Ech u nas w miescie fajny projekt zlobkowy a my Nie mozemy skorzystać bo nie jestem zameldowana... A za dwa miesiace juz zadne z nas nie bedzie tu zameldowane...

Ech ciekawe jak to bedzie w marcu

Anka glowa do góry przejdzie mu
A myslalas zeby rozejrzec sie za inna praca?

Ostatnia edycja:
reklama
anka póki możesz nie myśl o tym, za to może faktycznie porozsyłać cv, i szukać czegoś innego ? zawsze możesz iść na wychowawczy i na nim do nowej pracy na próbę...Tylko przepisy posprawdzaj, bo to ileś godzin dziennie max możesz albo na pół etatu. Już nie pamiętam jak to było. a w ogóle jak sie wraca na 7/8 etatu to podobno przepisy nie pozwalają zwolnić takiej osoby. ale nie wiem do końca o co chodzi.

anka - kurcze nie rozumiem ludzi pokroju Twojego taty, życie jest tak krótkie a on traci czas na fochy... Ja też nie lubię jak ktoś mówi Szymonek, Szymcio jeszcze jako tako. Dla mnie to jest (jak na razie) Szymuś:-D

Fel - jak się wraca na 7/8 o jest się chronioną ale tylko przez rok z tego co pamiętam.

Tak ochrona przez rok przy zmniejszeniu etatu po powrocie z macierzynskiego ale zdaje sie nie to jest powodem zmartwien Anki... ;-)

Ja mam dzis usg piersi pociazowe...zaraz z mala musimy wychodzic... A teraz kombinuje jak ulozyc malej posiłki zeby zjadala ich 5 i cale... Kurcze ona tak malo je... Ech...

juz raz byłam i pisałam ale cos mi wcieło

anila i co z tymi torbielami, obserwacja czy jakies tabsy na wchłoniecie :baffled:

współczuje wam tych powrotow do pracy, niby tez pracuje ale jednak to inaczej jest, chciaz chwilami to wolałabym isc w cholere i miec swiety spokoj.

olek robi mi kilka kup na dzien , oczywiscie ze sluze, a jakze by inaczej, z tomkiem chyba coraz lepiej,
narobiłam ketchupu, zaprawiłam papryke i tak jakos mi dzien ucieka

Mam takie pytanko. Synek ma katar, ale nie taki lejący tylko zatkany nos. Zaczął strasznie ulewać. To może być przyczyna? Jakie macie sposoby na katar? Malutki strasznie boi się odkurzacza. Nie mam serca tak co chwilkę mu odciągać.

Lenka- kontrola za rok... Niby niegrozne wezly chlonne i przewody mlekowe ok... Poczekam zobacze...
Ech troche zazdroszcze ci tych przetworow... Ja nawet malinek nie moge...

Olcia sol fizjologiczna i oczyszczanie noska.... Niestety nie ma ze boli... Tak to jest... A przy przeziębieniach wieksze ulewanie jest normalne...

U nas ok... Nie wiem jak sprawic by mloda jadla wiecej... Piec posilkow po 180 ml... Najwieksza porcja jaka zjada to 170 ml... I to jest jedna w ciagu dnia... Masakra :-) jak to u was wyglada k

reklama
anila: ja musiałam mieć usg piersi w ciąży ponieważ odkryłam zgrubienia w piersiach. Na szczęście też okazało się, że to torbiele. Jak czekałam na usg to w poczekalni wzięłam do ręki jakąś gazetę babską a tam artykuł o kobietach, które odkryły że mają raka piersi będąc w ciąży :szok: Prawie uciekłam!!! Dziwny zbieg okoliczności. Ale dzięki temu z usg wyszłam z ulgą. Też zbliża mi się kontrolne usg piersi. Nie chce mi się no ale trzeba niestety.

Do góry