reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Witam i ja po przerwie :)
Anezraem, uważaj bo pomaranczowe są perfumowane i dodatkowo moga powodować podrażnienia. Na zaczerwienienia polecam wietrzenie i dermopanten.
Hania tez lubi dania mięsne ale tylko z gerbera, hiipem pluje i płacze :szok:

reklama
Anka wg. Schematu po piatym mozna wprowadzac miesko ja postanowilam robic to powoli i tak przeplatam jeden dzien miesko jeden warzywa... Widze ze jej smakuje i dzieki temu latwiej nam urozmaicić diete...
Ciesze sie ze nocka lepsza...
Lenka jak chlopcy po pierwszym dniu w szkole?

Hej. Fajnie juz mięsko pociechy wcinaja, a my w miejscu stoimy :sorry2: Moze od jutra spróbuje znowu po lyzeczce jej dawac i będzie ok mam taka nadzieje:/ u nas ładna pogoda i niebawem idziemy znowu na spacerek bo szkoda dnia. No właśnie Lenka jak tam chłopcy po pierwszym dniach? Ja kapie Lenke codziennie w Emolium a na włoski nivea, jest ok nie ma nic na skórze tylko na buzce ma jakieś kropeczki ale walczymy z nimi:baffled: ja juz nie kupuje chusteczek z Pampersa bo ostatnio strasznie smierdzialy, tylko Dada i woda przy siku.

hej, mają Wasz dzieciaczki jeszcze ciemieniuchę? bo u nas Kuba ma i jakoś nie bardzo się tym zajmowałam, bo myslałam, że w końcu samo się sypnie, no ale trzeba w końcu podziałać. Macie jakieś sprawdzone metody? ;-)

Ja próbowałam wszystkiego na ciemieniuchę nawet masła ale pomogło tylko wtarcie mleczka hippa na główkę pozostawienie na jakiś czas i wyczesanie powtórzyłam to przez 2 do 3 dni i po krzyku podobno tylko balsam czy mleczko nawilża a oliwka tylko zapycha

Kurcze u nas bakteria coli i woda niezdatna do picia nawet do mycia :szok: normalnie masakra ciekawe jak długo bo Majki nie będę mogła kąpać

margot iu nas zadziałał bapathen przed kapielą i tak kilka dni z rzędy, tylko włosy są później strasznie tłuste

z tą szkołą to :confused:, może też troszkę troszkę przesadzam, autobus o 6.55, więc na miejscu są o 7.15, 20, . Lekcje zaczynają sie o 8 więc czekają, Antek ma dobrze bo po niego przychodzą już o 7.30 a Tomek siedzi później sam. Autobus z powrotem o 13.30 a w domu o 14. Z tym ze Tomek konczy o 12.20 i znowu musi czekac a Antek o 13.Jutro jadę po niego bo konczy o 11.20 więc nie bedzie tyle tam siedział. Antek ok, a Tomek troszkę zagubiony, wychodzi normalnie na przerwy, entuzjazmu nie ma ale mówi ze ok. A jak dzisiaj byłam coś załatwic to była akurat przerwa i widzę go takiego , sam stał , taki samotny, aż kurcze serce sciska, a jak był dzwonek i się ustawiali ti taki inny chłopak go kopał, prawdopodobnie taki z szemranej rodzinki, od nich prawie wszyscy to nieuki i łobuzy. Jak przyjechał to się wypytałam, no i się dowiedziałam ze jak tomek pytał się czy się z nim pobawi to go popchnął ze się przewrócił, ale innego chłopca tez popchnął ze rozwalił kolano, jutro musze porozmawiac z nauczycielką zeby zwróciła uwagę. Widać ze tomek chciałby się z kims zaprzyjaznić i mi tak ciezko z tym. Pierwsza usmiechnięta buzka przyniesiona w zeszycie

olek dzisiaj taka kupe ze sluzem strzelił, odstawiamy kasze manne:no:

odstaw odstaw

Lenko wiem dobrze o czym piszesz...mój misiek to złośnik, szybko się obrażam i nie wróże mu lekkiego życia w szkole jak nie będzie u miał sie nagiąć do dzieci. Z drugiej strony nie chcę by to On ciągle ustępował....

No cześć dziewczyny. Nareszcie przyjechała moja mama.Zaraz idę odsypiać noc bo mamuśka zajmie się małą :) Cudownie :)
No i dopadł mnie stres przed chrzcinami. Czy wszystko się uda? Czy mała będzie spokojna w kościele? Wy pewnie już po chrzcinach. Byle do niedzieli.

reklama
Do góry