reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

nef - u nas do wywalenia jedna ściana i wykonczeniówka - to jest stan deweloperski więc tylko wykańczamy... ze spraw instalacyjnych to pociągnięcie instalacji na poddasze bo tam będą dwa pokoje ale z tym się nie śpieszymy bo chłopcy będą tymczasem na dole w pokoju przyszłościowo Mani

oj z taka rodzina to masakra olcia i zdaje się że najlepiej ignorować... nie ma nic gorszego niż słowne publiczne utarczki z "głupim"

ja dziś przebrałam rzeczy małej - niektóre choć śliczne już za małe... trzeba już szykować się na następny rozmiar... teraz 74 - pewnie będzie potrzebny dopiero w połowie września ale lepiej mieć już część kupioną...

ależ ta moja córeczka potwornie dziś marudna... nie marudzi tylko jak śpi i je... lecę więc do niej...

paa

reklama
Witam Was dziewczynki,

U nas dzisiaj marudnie, mała spała 2 godzinki z przerwami, jest jej chyba za ciepło... nawet noce są ciężkie, ja ledwo sypiam a ona cały czas się kręci, już nawet śpimy przy otwartym oknie

Dałam dzisiaj Mimi do spróbowania soczek marchewkowy, piła aż jej się uszy trzęsły :-D wczoraj od cioci dostała jabłkowo- winogronowy, ale wolałam zacząć od marchewki.

Na szczęście mojemu szkrabowi upał w dzień nie przeszkadzał, miał standardowe drzemki. Ale temperatura w pokoju osiągnęła apogeum dopiero teraz (28,9 C). Położyliśmy go spać w wózku w przedpokoju, bo tam jakoś chłodniej:-D

Dobrej nocki, na pocieszenie jutro nieco chłodniej:tak:

Moj Szkrab dopiero zasnął. U nas tak, jak u Pscółki, wdzień ok, ale wieczór to była istna masakra. Też ratowałam sie wózkiem. Uspokoił się, zasnął, wzięłam szybki prysznic, nakarmiłam na noc jeszcze i odłożyłam do łóżeczka. Spimy przy otwartym oknie, wiec za jakas chwilke skarpetki mu zaloze,bo rozkopuje sie strasznie, a spi w samym bodziaku...

My dzisiaj probowaliśmy jablka, mialam zaczac od kilku kropelek soczku, ale się nie dalo. Było 1\4 lyzeczki jabluszka. :)

Pscolka - to CE z chin to juz od bardzo dawna jest. Wlasnie dlatego na allegro wszyscy wpisuja w opisy aukcji Fisher Price, Tiny Love itd. Ludzie to kupuja, bo sprawdzone. Jak nie ma nazwy renomowanej marki to pewnie CE z chin. A z tymi puzzlami to miala pano racje w artykule. Ja kupilam pierwsze lepsze, bo nie chcialo mi sie szukac. I co? Po rozlozeniu smierdzialo chemia. Przewietrzylam pokoj, ale po chwili znow to samo... puzzle wyrzucilam nastepnego dnia i kupilam te skip hopa.

wreszcie nadrobiłąm u nas tez dzis skwar ale jakos przetrwałysmy było cięzko bo Olcia marudna i nie spała moze jutro bedzie lepiej

AAAA zapomniałam napisać drugi dzien mamy po kilka kupek. Dla nas abstrakcja, może dla tego że dużo więcej wody pije,,,? kosztem ilości zjadanego mleka :-( no ale trudno...miną upały to może wróci do 120 ( choć powinien już jeść 150) po pierwszym dniu bałam się, że to biegunka. ale one jednak są zupełnie inne niż te które męczyły Michała przy zębach. i jest ich do 4 dziennie, a misiek wtedy co pryk to leciało, nie było sensu pampka zapinać bo zaraz kleksik, i to taki kwaśny, żrący :-( Olek od czasu choroby dostaje acidolak baby bo jedno razowy wydatek 50 zł był nie dla mnie i ratowałam się czymś innym. daję po pół saszetki na dzień i może te bakterie lepsze albo co o_O We wtorek za tydzień zaatakuje położna żeby go zważyć...

a tak w ogóle o 3:30 obudziła mnie kupa, bo słyszałam jak idzie produkcja, całe szczęście, że nie spał w tej kupce, bo jednak boje się, że kwaśniejsze niż zwykłe jak by miał być przez zęby :/

reklama
a ja dzis bylam umowiona na spacer na 9 coby zdazyc przed tropikami a obudzil mnie przed 8 deszcz...

fel moja coreczka tez je mniej... niby powinna zjadac ok 900 ml na dobe a zjada 758-800 juz kolejny dzien tak-to chba przez upaly zobaczymy jak bedzie jesc dzis

Do góry