reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

a ja mam ochote na lody z mc donaldaaa :p ejjj .. :( a nie chce mis ie do krk specjalnie jechac :p maż by mnie wysmiał :D

kurcze od godziny 9 sie zbieram do apteki i od rana mam jescze ręcznik na głowie i mokre włosy :p jakoś mi sie ruszyc nie chce haha :o

i mam nowy avatarr :))
piekny avatar!:!)) ja zaraz po synka do przedszkola... ale ten czas leci:))

reklama
piekny avatar!:!)) ja zaraz po synka do przedszkola... ale ten czas leci:))

ehh ja bym chętnie wysłała małą do przedszkola, ale od 2,5 przyjmują ;/ ;[;[ dobrze ze jest u dziadków bo ja nie mam siły.. ;p ale pewnie jutro ja przywiozą

a jak sobie teraz na ten avatar patrze to juz taki człowieczek jest troszke ;p a nie kropka bez kształtu :p

ufff już po szczepieniu,moje dziecko jest dziwne bo nawet nie mruknęła,tylko śmiała się do pielęgniarki,a ja cała spociłam się z nerwów:-)
Co do jedzenia to ja na chipsy ochoty nie mam w ogóle,ale za to ptasie mleczko mogłabym jeść pudełkami:-)
Fajnie dziewczyny macie że ma się Wam kto zająć dziećmi chociaż przez kilka godzin,ja nie mam jej komu podrzucić,a po drugie jeszcze nigdy z nikim nie została,oczywiście prócz taty,więc nie wiem jak by to wyglądało.
krolewnazmarcepana jaki Twój maluszek już jest duży:-)piękna kruszynka:-)

Witajcie gadułki :-)
Ja jak większość mam zaparcia i wzdęcia i do tego masakryczny brak apetytu, jem bo muszę... nie wiem czemu, zadnych zachcianek... mdłości przechodzą ale jestem cały czas zmęczona... nic mi sie nie chce i mam jakiegos doła... mam nadzieje, że po wizycie u gina 12.09. będzie wszystko dobrze...
Pozdrawiam serdecznie :-)

ehh ja bym chętnie wysłała małą do przedszkola, ale od 2,5 przyjmują ;/ ;[;[ dobrze ze jest u dziadków bo ja nie mam siły.. ;p ale pewnie jutro ja przywiozą

a jak sobie teraz na ten avatar patrze to juz taki człowieczek jest troszke ;p a nie kropka bez kształtu :p
no juz male baby:))) ale w tym miesiacu juz plod przypomina malego dzidziusia!:) super

ale dobrze ci ze mozesz zostawci dziecko u dziadkow:) ja nie mam takiej mozliwosci wywialo mnie kawalek od rodzinki:)
ale dobrze ze te przedszkole zaczal odpoczywamy od siebie bo czasem potrzeba tego odpoczynku bo sie ma nerwy itp zreszta sama wiesz jak jest;)
wczesniej jak mialam blisko mame:) zostawilam raz na jakis czas Synka na wieczor na kilka godzin i wychodzilam na randke z moim M:)) ale nie lubie sie z nim rozstawac bardzo na dlugo... nocy bym nie przespala pewnie

Ostatnia edycja:
ufff już po szczepieniu,moje dziecko jest dziwne bo nawet nie mruknęła,tylko śmiała się do pielęgniarki,a ja cała spociłam się z nerwów:-)
Co do jedzenia to ja na chipsy ochoty nie mam w ogóle,ale za to ptasie mleczko mogłabym jeść pudełkami:-)
Fajnie dziewczyny macie że ma się Wam kto zająć dziećmi chociaż przez kilka godzin,ja nie mam jej komu podrzucić,a po drugie jeszcze nigdy z nikim nie została,oczywiście prócz taty,więc nie wiem jak by to wyglądało.
krolewnazmarcepana jaki Twój maluszek już jest duży:-)piękna kruszynka:-)

wiesz co nasi rodzice mieszkają daleko od nas, znaczy jakies 50 km, ale to jestek dojechac trzeba i w ogole, ale my zostawiamy małą od samego początku i ona nie boi sie nigdzie zostac bo jest przyzwyczajona, uważam ze to plus bo moze sie zdarzyć ze bede musiała lezec w szpitalu i ciekawe co my bysmy zrobili jakby mała sie bała u kogokolwiek zostac ;/
a pierwszy raz to ją zostawiłam z moja mamą jak miała chba 2 tygodnie :p haha bo musiałam sobie jechac kupić buty zimowe bo nie miałam w czym chodzic:p

a moje dziecie ma juz 34,5 mm czy jakoś tak :p

ladies: dlatego ja chciałabym ją posłać chociaz na kilka godzin.. ale nie wiem czy ją na wiosne w połowie roku przyjmą i troche drogo za prywatne wychodzi;/

krolewna,
avatar najpiekniejszy na swiecie!! :-)

mamakruszynki,
a to Ci sie kruszynka trafila ;-) ja tez zawsze mocniej przezywalam niz dziecko

oj tak przedszkole to jest to ;-) i dla dziecka i dla rodzica:cool2:

krolewna ​a nie ma u was zadnych dofinansowan na przedszkole??dla dzieci??u nas od 3 r.z 15 godzin tygodniowo za darmo.. ale jak chce sie poslac wczesniej i na dluzej to mozna dostac spore dofinansowanie:)
ale ja sie nie dowiadywalam bo nie chcialam go wczesniej nigdzie wysylac
tak to mega drogo wychodzi tez przedszkole....jak zobaczylam ile trzeba placic szczena mi opadla

Ostatnia edycja:
krolewna ​a nie ma u was zadnych dofinansowan na przedszkole??dla dzieci??

niee, są te państwowe ale zeby sie dostać to masakra.. a my mamy duże dochody i to tez działa na niekorzyść przy przyjęciu do przedszkola państwowego, bo najpierw samotni rodzice i ci co mają niskie dochody ;/
poza tym do państwowego przedszkola nie mozna dziecka posłać w połowie roku, a do prywatnego jak mają miejsca to wszystkich przyjmują
tylko kase taką chcą, u nas jest i 380 zł miesięczne samo czesne, plus 10 zł wyzywienie dzienne, to jest 10 godzin dziennie te opłaty, ale jak juz bym chciała na 5 godzin np. to jest taniej ale bez wyzywienia sie nie da i tez trzeba płacić ;/

reklama
nie moge Was nadrobic po kilku dniach :)

badania genetyczne/prenatalne mialam z adamem (podejrzenie wad) u mnie skonczylo sie na testach paapa(pobieraja krew do badan) i wywiadzie . kolejnym etapem jest pobranie plynu owodniowego i dalsze badania. ja sie na to juz nie zgodzilam.

usg genetyczne mam 20 kwietnia :)

ja d=siedze do 23 a o 7 wstaje :) chipsy jem i pije cole... normalnie nie moge sie powstrzymac:)

Adas wczoraj poszedl pierwszy dzien do przedszkola:) wczoraj plaakal ale dzisiaj juz bylo super:) za 20 min go odbieram :)

Do góry