Dzień doberek!!!:-) Jakaż tu produkcja! Dziękuje za wszystkie kciuki- przydały się:
JESTEM W CIĄŻY! JESTEM W CIĄŻY! JESTEM W CIĄŻY! JESTEM W CIĄŻY!
Beta z dziś 367. Skónczone 4tyg, więc chyba nie zbyt wysoko, ale ok.
Rano tez nie wytrzymałam i zrobiłam test jeszcze przed badaniem i piękne II som
Później jakąś schize złapałam, ze się nie uda itd bo jak gadałam z lekarką to kazała poczekac ten tydzień spokojnie żeby minął "czas @" i zadzwonić za tydzień. Wtedy może włączy mi duphaston czy coś bo się strasznie boję żeby nie zacząć plamić jak w styczniu. W każdym razie boję się jeszcze tego tygodnia, żeby cholerna @ sie nie pojawiła
Co mnie zaskoczyło ginka powiedziała, że teraz nie możemy włączyć duph. bo mogłoby wręcz wywołać krwawienie
Brzuch mnie dziś bolał co nie pozwalało sie uspokoić ale juz ok i nastrój też wrócił
Piszecie o mdłościach- nie mam jeszcze
bakteria- Witaj! Dla mnie styczeń też nie był łaskawy :-( Oby teraz nam się udało!
Lena- to wysypiaj się ile wlezie bo w pracy już się nie da.
Dotkass- fajnie że humor CI dziś dopisuje:-)
elkie- witaj i &&&&&& -oby było dobrze!
królewna- 3mam kciuki za Twoja wizytę.
Co do spacerówki to ja z małą zrobiłam nad Wisłą ponad 6500km w x-landerze (firma powinna mi płacić za testowanie wytrzymałosci wózka
) i jeszcze się dzielnie trzyma- mam nadzieję, ze kolejnego szkraba tez przewioze co nie co
Anka-no to faktycznie bliźnięta u Ciebie są możliwe :-) no zobaczymy :-)
Ewa30- tworzysz sobie suwaczek i w edycji profilu wklejasz w "edytuj sygnaturę" ten kod pod suwaczkiem zwany BBCode (PseudoHTML, UBBCode). dajesz zatwierdz czy zapisz i... tadaaaa!!!:-)
Julianka- &&&&&&&&&&&&&&&!!! Mocno zaciskam!