reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
hej kochane,

U nas słoneczko za oknem, znów upały, ale w taką pogodę przynajmniej humor dopisuje, nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty, mam nadzieję, że dowiem się czegoś, a nie tylko dostanę skierowanie na betaHCG :tak::-)

EWA, wiem wiem...przechodziłam to ponad 3 lata temu :-D, ale szczerze to uwielbiałam ten okres :tak::-)

Julianka, ja też odczuwam mdłości tylko jak jestem mega głodna :tak: ale tak samo miałam w ciąży z Ami...nie wymiotowałam, chyba tylko raz w pracy, po śledziach popitych kefirem :-D

krolewna, zaciskam kciuki za dzisiejszą wizytę :-)

Lena, ja to mam tak, że mogę wstać wczęsnie, ale jak w godzinach 11:00- 16:00 poczuję zmęczenie, to oczy mi się autentycznie same zamykają, z Ami to miałam tak, że siedziałam do 2-3 w nocy bo spać nie mogłam, a w ciągu dnia spałam

bakteria, witaj, trzymam kciuki, za donoszenie tej ciąży :tak:

miłego dnia

Witam,

Ja czekam dziś na wyniki krwi,które mam nadzieje potwierdza ciąże..@ mi się spóżbnia ale testy nie potwierdzają ciąże, lekarz też nic nie widzi jeszcze. Trzymajcie kciuki.

myslałam ze juz dzis bedzie serce biło, ale pewnie jeszcze nie, zalezy kiedy było zagnieżdzenie :p no nic wszystkiego sie dowiem :p

ja własnie wróciłam ze sklepu byłam oglądać już wózki spacerowe hahaha bo spacerówke musze wymienić na nową :p:p

Boże dziewczyny,za Chiny nie mogę wstawić suwaczka i nie wiem dlaczego.Zaraz mnie coś trafi:wściekła/y: krolewna ja już bym też z miłą chęcią zaczęła biegać po sklepach.Uwielbiam takie dla małych dzieci.Ale wszystko mam po Kubusiu.Jak będzie dziewczynka to będę w siódmym niebie bo nareszcie będę mogła kupować piękne sukienusie.Ale jak się okaże,że to chłopak to zobaczcie ile na tych ciuchach zaoszczędzę haha:-) bo znając moje zapędy do zakupów nawet dwie wypłaty by nie starczyły.Mój S.już się tego boi:tak:

Ostatnia edycja:
EWA, z ciuszkami dla dziewczynki po chłopcu to mały problem, gorzej jak się ma dziewczynkę i ma być chłopiec a ciuszków dla dziewczynki multum :-D ...zupełnie nie wiem czemu nie wczytuje Ci się suwaczek...a jak to robisz???

my spacerówkę to prawie nową mamy, mało co używana była :sorry2:

krolewna wydaje mi się, że na seruszko to chyba jeszcze za wcześnie :sorry2:

ja chce kupić taką GRACO FUSIO MOON WÓZEK SPACEROWY CZARNY (2501284313) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. spodobaa mi sie w sklepie i wzgodna, tylko nie wiem od jakiego wieku ;p
bo mam i wózek wielofunkcyjny i spacerówke, ale spacerówka do wymiany na pewno
a wilkim nie bede jeździć :p nawet nie wiem czy wsadze dziecko do gondoli czy od razu do spacerówki odpowiedniej z wkładką

no dzisiaj to pewnie lekarz potweirdzi ze ciąża, bo testy pozytywne to nie ma innej opcji :D
ale ide do innego lekarza bo moj jest na urlopie, wraca 13 sierpnia i moze wtedy tez pojde na wizyte i wtedy załozy karte ciąży bo to za 2 tygodnie to juz bedzie 7 tydzien to powienien zalozyc :p

Królewna dziękuje za wpisanie mnie na listę :) A co do serduszka, to na USG ładnie je widać po 6 tc (przynajmniej tak było u mnie). Zobaczysz, na następnej wizycie będzie już pięknie widoczne:tak::-)
bakteria witaj. Gratuluję II kreseczek.
elkie trzymam kciuki :)

reklama
fajny wózeczek :tak: ja będę kupowała duży wózek, pewnie znów pokuszę się na Quinny speedi sx, z Ami miałam i byłam mega zadowolona :-), chyba, że coś innego wpadnie mi w oko :-D

Do góry