reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Anka, zgadzam się z Ewą, pomożemy...masz szczęście tyle "doświadczonych" (nie obraźcie się za cudzysłów ;-)) Mamusiek na jednym forum :-)

Julianka, gratuluję :-)

Lena, to jutro obie zdamy realcje z wizyty :tak: ja to dopiero wieczorem pewnie, bo mam trochę spraw do załatwienia i cały dzień poza domem będę, powodzenia kochana :tak:

EWA, piszesz o bocianie...najlepszy znak...ja to Wam powiem, że jakoś chwilę przed dniami płodnymi jechaliśmy jakimiś bocznymi, polnymi drogami i nagle bocian wszedł na drogę, popatrzył na nas, "nadymał" klatę i na chwilę się zatrzymał, śmiałam się wtedy i mówię: "oj bocianku stanąłeś tak blisko, że mogłabym Cię dotknąć", a mój R popatrzył na mnie i już oboje wiedzieliśmy, że to musi być ten m-c :tak::-D...a bocianów w tym roku to widziałam zatrzęsienie, pojechaliśmy na jeden dzień na Mazury i tyle bocianów ile widziałam tego jednego dnia nie widziałam przez całe swoje życie :-)

kolorowych snów kochane

reklama
Dopiszę się, że i ja się boję wizyt, USG. W czwartek idę na wizytę, już dawno się rejestrowałam, zrobię ginowi niespodziankę, że świeża ciążówka przychodzi :cool2: Niewiele razy i niego byłam, ale mam zaufanie do chłopa. Zachował się na medal po moim poronieniu, to dużo znaczy. Pierwsze dziecko rodziłam w Krakowie, bo tam mieszkałam. Jak co - chętnie podzielę się doświadczeniami :-) A teraz wysłałam męża po kabanosy, słodkie bułki i batonika. Hm… :sorry2:

Lena no co,akurat tak się składa,że wszystkie jesteśmy w ciąży:-):-D:-)
Jakoś nie mogę zasnąć...Przespałam się z dzieciem popołudniu i teraz coś mi się nie chce.
Zobaczycie dziewczyny ani się nie obejrzymy jak będzie marzec i wszystkie będziemy trząść portkami a raczej w 9 miesiącu to powinnam napisać PORTAMI:-p
Lena,Dotkass-jutro trzymam kciuki!

Mi się aż tak nie spieszy, mój maluch dostarcza mi sporo atrakcji na co dzień :p żartuję! niech maluszek w brzuszku rośnie zdrowo i oby do wiosny :-)

ja tam spać jeszcze nie idę, znów na wieczór mam pełno energii, a koło południa mnie zmogło...powiedziałam tylko córci, że musze się zdrzemnąć przyjęła to dumnie i otoczyła opieką czytając książeczkę :-D, kładę się co prawda zaraz do łóżka, bo kręgosłup mi wysiada, obejrzę jakiś filmik i idę spać, o ile będę mogła zasnąć przed jutrzejszą wizytą :tak:

Witajcie dziewczyny
Wyjazd niestety nie udany w Rucianym parasole od piwa fruwały po ulicach, fale na dwa metry katastrofa. Mało tego z powrotem gigantyczny korek, drzewa po ukręcane jak zapałki, dachy pościągane ze stodół. Dziecko najadło mi się strachu zresztą ja też :szok:.

lena 40 kg powiedz jaki ty masz wzrost bo ja mam 166cm i ważę 51 kilo i sama wiem że wyglądam jak kostucha ale 40 to aż mnie przeraziło :shocked2:.
Ja do gin dopiero 9 sierpnia ale to już 2 wizyta zobaczymy może się zlituje i da zwolnienie :happy2:

Neli29 ja mam 165:zawstydzona/y:

Ja już zmykam.
Muszę wstać jutro z młodym wcześnie, bo ma pierwszy dzień w nowym przedszkolu :)
A na 14:20 wizyta u lekarza :rofl2:
Chyba paznokcie z nerwów poobgryzam do tego czasu :baffled:
Mam nadzieję, że bete zrobią mi od razu :p Nie pamiętam do, której tam mają otwarte laboratorium... oby do 15 :sorry2:

reklama
O matko kochana :szok: to ja wyglądam jak suchar to ty nawet nie chce myśleć :szok:
Wiec idź spać i załatw wszystko pozytywnie :-)

Do góry