reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja mam Dorjan 3w1 i espiro magic,
Dorjan ma super gondole wielką i dziecko ma mega duzo miejsca, ale woziłam małą chyba tylko 5 miesięcy a potem juz w małym wózku, fotelik montowany na kółka to tez była wygoda bo my często na zakupach to nie było proeblemu, ale spacerówka od tego wózka okropna dlatego szukam innej
a espiro fajny ale mamy juz zniszczony, a drugi raz go nie kupie bo troche kiepsko sie nim jeździ szczególnie po nierównych chodnikach ;/

no mam nadzieje ze na nastepnej wizycie juz zobacze, miałam czekac az moj lekarz wróci ale przeciez nie wytrzymam tyle musze iść :D no i duphaston mi sie konczy :p
a juz trudno tylko znowu za 2 tygodnietrzeba bedzie kase wydac

reklama
Próbowałam już wszystkich sposobów.Oświećcie mnie plisss! A co do wózków to my mamy Espiro Enzo Evo.Super się prowadzi i gondolę i spacerówkę,nawet fotelik jest podpinany z jednym ale-w zeszłym tygodniu w spacerówce puściły szwy i zrobiła się dziura.No i dupa bo gwarancja była do czerwca.Pechowy wózek czy firma do bani-nie wiem.W każdym razie Kuba jeszcze z niego skorzysta ale druga dzidzia już raczej nie.A wcale tani nie był.

krolewna, no w quinny gondola nie duża, ale Ami jeździła nie długo, bo chyba we wrześniu już gondolę sprzedałam :tak: ze spacerówki byłam zadowolona, bo dużo miejsca, a fotelik też wpinany od razu w wózio, więc nie było problemu z zakupami :tak:, a i plus lekki, łatwo się składa i zabiera mało miejsca :tak:

EWA, skopiuj link BBcode czy coś takiego i wklej w sygnaturę, powinno wejść, może nie ten link kopiujesz

Ewa: ja na espiro magic nie narzekam, kupiłam używany bo miałm być na jedno lato a został jeszcze na drugie :p kółka troche kiepskie, ale co do tapicerki to nam tez sie przeciera, moze siedziesko nie, ale w koszyku zrobiły sie dziury i to nie w siatce ale własnie w materiale z którego tez siedzisko jest zrobione, takze byc moze firma ma kiepskie materaiły ;p

nasz DOrjan jest skórzany niby bo gondola w skórze cała, a wózek lezał w bagażniku i na gondoli pękła ta skóra ;/ ale mam zamiar to jakoś naprawić bo gondoli na pewno nowej kupowac nie bede bo sie nie opłaca na kilka miesięcy :p
z resztą kwietniowe dziecko równie dobrze moze od razu własnie w spacerówce jeździć :p

Dotkass: nam własnie zwracali sprzedawcy uwaqge na duza gondole zeby kupic, a Maja była malutka wiec przynajmniej miała duzo miejsca :p a szczerze to nie wyobrażam sobie wozić dziecka w gondoli do 8 czy 9 miesiąca jak to niektorzy robią ;| ileż dziecko moze w niebo patrzec :p

hehehe, no dokładnie, tak więc wydaje mi się, że gondola to ostatnie na co zwaracać należy uwagę, szczególnie z wiosenno- letnimi dzieciaczkami, bo nie opatulasz w koce, kombinezony itp, więc miejsca dużo nie potrzebujesz, a do jesieni, czy zimy napewno już gondola pójdzie w odstawkę :tak::-)

no dokładnie :p
przy małej musiałam patrzec na gondole bo termin na październik i cała zima była w gondoli do marca, a teraz na lato to nie bede sie przejmowac :p tylko spacerówke postanowiłam porzadną kupić, nawet 1000 zł jak bedzie kosztować

a reszte to mam, bo i łóżeczko i przewijak wanienke, jedynie ubranek dla chłopca nie mam :p
ale teraz w rodzinie mamy 3 małych chłopców to bedziemy prosić o ubranka w razie czego :)

Ja też mam po swoim synku (hura!) mnóstwo rzeczy :-) ubranek tona, akcesoria… mam też maleńką bratanicę, a jej mama-zakupoholiczka ma dla niej chyba z tonę rzeczy - wszystko może mi skapnąć, jeśli będzie dziewuszka :-D skrycie marzę o dziewczynce, ale na razie najważniejsze donosić do końca I trymestru, potem do porodu - no i zdrówko na 1. miejscu. Najwyżej będą dwa synki, a do tego tata i ja - jedyna kobieta, królowa domu :cool2:

reklama
a moze bliźniaki :D:D
u mnie mozliwe ;p bo brałam clo, a po clo podobno cześciej niz normalnie jest ciąża mnoga :p hehe

ale to juz bym musiała kompletnie wózek zmienic :p

Do góry