aneczka852
Fanka BB :)
Kurczka - powiem ci wiem co czujesz bo jaa tak miałam w pierwszej ciąży dopiero cieszyłam się z brzuszka jak byłam gdzieś tak w 6 miesiąću ponieważ i mieszkanie i byliśmy po ślubie 2 tygodnie jak się dowiedziałam o ciąży i brak pracy mojej i męża. Ale z biegiem czasu się wszystko powoli ułożyło a do tej pory mieszkamy na wynajentym i można wychowywać smyka na takim mieszkanku Więc teraz głowa do góry i na pewno się wszystko ułoży wokół siebie na pewno macie mase życzliwych ludzi
U nas dzisiaj piekna pogoda i pierwszy dzień mam dużo sił i energii i dobrze się czuję więc wędrujemy sobie z młodym. Odezwe się wieczorkiem bo obiadek trzeba skonczyć przygotowywać i pewnie gdzieś się ruszymy dalej
Buziaki i dużo uśmiechu dziewczyny będzie dobrze i nie ma sensu martwić się na zapas
U nas dzisiaj piekna pogoda i pierwszy dzień mam dużo sił i energii i dobrze się czuję więc wędrujemy sobie z młodym. Odezwe się wieczorkiem bo obiadek trzeba skonczyć przygotowywać i pewnie gdzieś się ruszymy dalej
Buziaki i dużo uśmiechu dziewczyny będzie dobrze i nie ma sensu martwić się na zapas