KatarzynaSw
Zaciekawiona BB
Antag skad jest twoj narzeczony? Moze w tej sytuacji najlepiej wrocic do Polski na pare miesiecy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Królewno, też smarowałam olejem i mam takie rozstępy że hoho Nie wiem jak teraz będzie, ale w sumie gorzej być chyba nie może.a powiedzcie czy macie jakieś sprawdzone kremu do smarowania brzucha?? w pierwszej ciazy smarowałam oliwką i nie mam rozstępów, ale miałam płaski brzuch a ponoć się robią częściej jak jest tłuszczyk haha i sie tak zastanawiam czym smarowac
Antag skad jest twoj narzeczony? Moze w tej sytuacji najlepiej wrocic do Polski na pare miesiecy?
Ja też mam takie odczucia. I mimo że drugi bobo był planowany i nawet chciałam go, to teraz już sama nie wiem. Co prawda Fifi będzie miał prawie 2 lata, ale i tak boję się że sobie po prostu nie poradzę. Nie wiem jak ma wyglądać chodzenie do gina z młodym, chodzenie co miesiąc na badania krwi (pamiętam że w pierwszej prawie mdlałam, bo wiadomo na czczo, ale zawsze szybko było, bo obudziłam się, ubrałam i poszłam, a teraz będzie cała wyprawa, bo Filipa nakarmić, ubrać, potem jeszcze raz ubrać w zimowe rzeczy, to ja do tego czasu zdążę zejść z głodu, a jeszcze kolejka w labolatorium). A potem już będzie tylko gorzej, bo przecież będę musiała schodzić z dwoma bąblami po bardzo stromych schodach (mieszkamy na poddaszu dwupiętrowego domu). I ogólnie jakoś tak mi się jakby odechciało tego wszystkiego.Phelania - dasz radę; matka jest tak zaprogramowana, że potrafi się zająć swoimi dziećmi (tak powiedział mój gin jak byłam teraz na wizycie) - sama się zastanawiam jak ja to wszystko ogarnę. A z punktu widzenia dzieci - dla nich to idealne rozwiązanie. Widzę po moich dziewczynkach jakie są ze sobą zzyte. A Iza miała 19 m-cy jak urodziła się Natalia