reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
werys , moje kciuki też masz
Ella, powodzonka na jutrzejszej becie, kciuki mocno zaciśnięte
Ewa, no to dopiero się zacznie
kolorowych dziewczynki
Ella, powodzonka na jutrzejszej becie, kciuki mocno zaciśnięte
Ewa, no to dopiero się zacznie
kolorowych dziewczynki
Hop,hop brzuchatki-pobudka!:-) Zapowiada się piękny dzionek Coś dzisiaj spać nie mogłam.A teraz codziennie rano jak się budzę to myślę,czy to właśnie dzisiaj mnie dopadną słynne poranne mdłości W sumie w pierwszej ciąży ich nie miałam to teraz niech sobie też nie przychodzą... Ella powodzenia na dzisiejszej becie. Dotkass-żebyś wiedziała to chyba najgorszy okres jak dziecko stawia pierwsze kroki.Wszystkim życzę słonecznego i radosnego dnia.Odezwę się później(oczywiście jak mi dzieć na to pozwoli)
Julianka33
Mama Fabiana i Dominika
Dzień dobry:-)
werys ja również trzymam kciuki
EWA 30 z takim maluchem to faktycznie mnóstwo pracy jest. Ale jakże słodkiej pracy!! Dzieci w tym wieku takie cudne sąJa też dziś się obudziłam i myślałam o mdłościach. Na razie mdli mnie gdy jestem głodna. Jednak wiem,że ta "przyjemność" mnie nie ominie. Już powoli wiję sobie gniazdko w toalecie...
Ella1 &&&& za dzisiejszą betę
werys ja również trzymam kciuki
EWA 30 z takim maluchem to faktycznie mnóstwo pracy jest. Ale jakże słodkiej pracy!! Dzieci w tym wieku takie cudne sąJa też dziś się obudziłam i myślałam o mdłościach. Na razie mdli mnie gdy jestem głodna. Jednak wiem,że ta "przyjemność" mnie nie ominie. Już powoli wiję sobie gniazdko w toalecie...
Ella1 &&&& za dzisiejszą betę
K
krolewnazmarcepana
Gość
Julianko wpisałam CIę na listę nie pamiętam czy kogoś jeszcze miałam dopisać jak coś to same sie wpisujcie
ja już w domu zmęczonaa.. w nocy musze po kilka razy do wc wstawac ;[;[ ehh wkurza mnie to
dzisiaj ide do lekarza na 17! CIekawe czy coś zobaczy już
ja już w domu zmęczonaa.. w nocy musze po kilka razy do wc wstawac ;[;[ ehh wkurza mnie to
dzisiaj ide do lekarza na 17! CIekawe czy coś zobaczy już
Julianka33 najsłodsze są jak zaczynają mówić całkiem świadomie mamamama:-)krolewnazmarcepana kciuki za dzisiejszą wizytę mocno zaciśnięte.Ja już się nie mogę doczekać piątku.O nocnym siusianiu też mogę powiedzieć-dzisiaj wstawałam 3 razy i chyba dlatego później nie mogłam zasnąć a jak zasnęłam,to znowu mi się chciało siku,w międzyczasie budził się Kuba i ehhh... Nocka do ....
bakteria
Fanka BB :)
Witam, dziewczyny.
Wyszedł mi dziś nieśmiało test pozytywny. Jestem pełna obaw, bo w styczniu poroniłam. Mam już 2-letniego synka.
Ciąża z nim i obecna – planowane :-)
Jeśli wszystko będzie ok, to data porodu ok. 13 kwietnia :-)
Wyszedł mi dziś nieśmiało test pozytywny. Jestem pełna obaw, bo w styczniu poroniłam. Mam już 2-letniego synka.
Ciąża z nim i obecna – planowane :-)
Jeśli wszystko będzie ok, to data porodu ok. 13 kwietnia :-)
reklama
Ewafoto
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,
Krolewnazmarcepana - trzymam kciuki. Widze, ze dzis jestes rowno w 5 tc 0 dni i mi wlasnie wtedy lekarz zobaczyl juz malutki zarodek. Alenie przejmuj sie jak jeszcze nic nie zobaczy, u mnie lekarz powiedzial, ze jest tak maluski, ze ledwo ledwo go dostrzega.
Teraz ide na badanie w piatek i mam nadzieje, ze cos juz wiecej bedzie mozna stwoerdzic no i uslyszec serce.
Bakteria - witaj i gratulacje
Krolewnazmarcepana - trzymam kciuki. Widze, ze dzis jestes rowno w 5 tc 0 dni i mi wlasnie wtedy lekarz zobaczyl juz malutki zarodek. Alenie przejmuj sie jak jeszcze nic nie zobaczy, u mnie lekarz powiedzial, ze jest tak maluski, ze ledwo ledwo go dostrzega.
Teraz ide na badanie w piatek i mam nadzieje, ze cos juz wiecej bedzie mozna stwoerdzic no i uslyszec serce.
Bakteria - witaj i gratulacje
Podziel się: