reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Thx za kciuki zobaczymy co będzie dalej po ostatnim nie dawnym poronieniu staram sie być nie za wyrywna:) bedę was podczytywać i obserwować napiszę jak już pewna będę.Powodzenia Kwietniówki

reklama
Hop,hop brzuchatki-pobudka!:-) Zapowiada się piękny dzionek:tak: Coś dzisiaj spać nie mogłam.A teraz codziennie rano jak się budzę to myślę,czy to właśnie dzisiaj mnie dopadną słynne poranne mdłości:-p W sumie w pierwszej ciąży ich nie miałam to teraz niech sobie też nie przychodzą... Ella powodzenia na dzisiejszej becie. Dotkass-żebyś wiedziała:rofl2: to chyba najgorszy okres jak dziecko stawia pierwsze kroki.Wszystkim życzę słonecznego i radosnego dnia.Odezwę się później(oczywiście jak mi dzieć na to pozwoli:-D)

Dzień dobry:-)
werys ja również trzymam kciuki
EWA 30 z takim maluchem to faktycznie mnóstwo pracy jest. Ale jakże słodkiej pracy!! Dzieci w tym wieku takie cudne są:tak:Ja też dziś się obudziłam i myślałam o mdłościach. Na razie mdli mnie gdy jestem głodna. Jednak wiem,że ta "przyjemność" mnie nie ominie. Już powoli wiję sobie gniazdko w toalecie...:-D
Ella1 &&&& za dzisiejszą betę:tak:

Julianko wpisałam CIę na listę :) nie pamiętam czy kogoś jeszcze miałam dopisać :p jak coś to same sie wpisujcie :)

ja już w domu :p zmęczonaa.. w nocy musze po kilka razy do wc wstawac ;[;[ ehh wkurza mnie to :p
dzisiaj ide do lekarza na 17! :D CIekawe czy coś zobaczy już :p

Julianka33 najsłodsze są jak zaczynają mówić całkiem świadomie mamamama:-)krolewnazmarcepana kciuki za dzisiejszą wizytę mocno zaciśnięte.Ja już się nie mogę doczekać piątku.O nocnym siusianiu też mogę powiedzieć-dzisiaj wstawałam 3 razy i chyba dlatego później nie mogłam zasnąć a jak zasnęłam,to znowu mi się chciało siku,w międzyczasie budził się Kuba i ehhh... Nocka do ....

Witam, dziewczyny.
Wyszedł mi dziś nieśmiało test pozytywny. Jestem pełna obaw, bo w styczniu poroniłam. Mam już 2-letniego synka.
Ciąża z nim i obecna – planowane :-)
Jeśli wszystko będzie ok, to data porodu ok. 13 kwietnia :-)

Lena jeszcze tylko 2 miesiące i senność minie:-) a zresztą trzeba się wyspać na zapas no to masz teraz okazję;-) bakteria-witaj!Napewno wszystko będzie ok. Kurcze nie mogę okiełznać mojego łobuza:baffled: Napisanie posta to wyższa szkoła jazdy:rofl2:

reklama
Hej dziewczyny,

Krolewnazmarcepana - trzymam kciuki. Widze, ze dzis jestes rowno w 5 tc 0 dni i mi wlasnie wtedy lekarz zobaczyl juz malutki zarodek. Alenie przejmuj sie jak jeszcze nic nie zobaczy, u mnie lekarz powiedzial, ze jest tak maluski, ze ledwo ledwo go dostrzega.
Teraz ide na badanie w piatek i mam nadzieje, ze cos juz wiecej bedzie mozna stwoerdzic no i uslyszec serce.

Bakteria - witaj i gratulacje

Do góry