reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
U mnie w I ciąży brzuszek szybko było widać, bo jestem bardzo szczupła i zaraz się w oczy rzucało:-D
Jak na taką chudzinę jak ja (40kg) to synka miałam sporego. 3840kg i 52 cm:-)
Ja wizytę mam w środę:rofl2:

Dzień dobry!

Ewafoto- gratuluje owocnej wizyty :-) NA kiedy Ty masz termin teoretyczie? Bo Ty chyba z nas najbardziej "zaawansowana"?;-) -6ty tydzien- fajnie :tak:

Lena- piękny test II :-D Ważysz 40kg?!- OMG!!! :szok:;-)

królewna- super że wesele udane :tak: ja się własnie dziwię co jest tym razem bo relatywnie rzadko siku latam jak na ciążę- nawet w zeszłym m-cu częściej biegałam :eek: ale za to cyce bolą że masakra ;-)
3 mam kciuki za Twoja wizyte jutro. ja jutro tylko mam zadzwonić do ginki :/

Kasiol- ojoj...przykro mi bardzo :no: może się uda w tym cyklu to jeszcze może się załapiesz na koniec kwietnia ;-)

Anka- ja wlazłam dziś na wade o 2kg+ wkurzyło mnie to niezmiernie.
Przed ciążą była bardzo aktywna fizycznie- codziennie marszo- spacery z wózkiem po 18km, a raz w tyg bieganie. Teraz gin mi zabroniła do czasu @ zeby malenstwo się zagnieździło. Jutro mam nadzieję pozwoli mi chociaż chodzić troszeczkę na spokojniejsze spacery bo powiem szczerze już mnie cholera bierze od tego siedzenia na doopie :confused2::no:

Póki co dziś tez zmierzyłam temp i równiez 37st a jutro dzień @ więc chyba jest nie żle ;-) Po południu robie bete i też wszystko będzie jasne. Mnie brzuch boli tyko troszkę i podobnie jak was. Za to cyce co dzień bardziej- jak zdejmuje cyckonosz do spania to piżama "mnie boli" nawet :-D

Miłego dzionka i ide wziąć dziecia do piachu :eek::sorry: ona ma radochę a ja...książkę:sorry: ...a mogłybyśmy sobie nad wisłą kilometry robić...ehhh.."what has to be done has to be done". W imie wyzszych celów ;-)

Ostatnia edycja:
Ella tak, ale wagę zawdzięczam dobrej przemianie materii. U nas to rodzinne:tak: Ja jem dużo i przeważnie baaardzo nie zdrowo, ale tak czy siak nie potrafię przytyć:-( a uwierz bardzo bym chciała. W ciąży miałam jedynie brzuch i wielkie cycki, a reszta.. patyczki.
O tak cycki mnie też bolą:rofl2:

Ella1 - termin mam na 01.04, mam nadzieje, ze juz bedzie cieplo.

Dzisiaj jakos mnie brzuch pobolewa a przez weekend nie dawal o sobie znac. Wiem ze to normalne, ale jak sie siedzi w pracy to taki dyskomfort przeszkadza sie skupic.
Ale i tak jest lepiej niz w pierwszej ciazy, bo wtedy brzuch bolal mnie moze nie jakos bardzo, ale za to ciagle - bez przerwy do ok 10 tc.

Witam was ja na razie ostrożnie się przyglądam.Termin om na dziś,test zrobiłam i jedna kreska lecz to mnie nie martwi bo testy wychodzą mi zawsze 2 dni po spodziewnyanym tak było z 1 córką i ciąża poronioną nie tak dawno_Objawy mam bolące piersi mega apetyt kłucia jak na okres i bardzo często odwiedzam toalete nawet w nocy muszę się zrywać mam te same objawy co w 2poprzednich ciążach ale na razie ostrożnie.Gratuluje kwietniówką i życzę powodzenia.

Cześć dziewczyny!Wy już macie jakieś objawy a ja zupełnie nic:-( no może jestem bardziej senna niż zwykle.Mam nadzieję,że dostanę się do gina w piątek i mi powie,że wszystko jest ok a dzidzia rośnie.Ja 25.08 wychodzę za mąż:-) ciekawe czy do tego czasu nie będę musiała sukienki poszerzać.No właśnie-drugi objaw-wpier.... wszystko,dużo byle tylko jeść:-D

hej dziewczynki,

ja cały dzień dziś poza domem

Ewafoto, gratuluję pierwszego USG :-)

Lena, piękne kreseczki, a wagi zazdroszczę, ja przy Waszej wadzie piórkowej to mały tłuścioszek hehehe ;-)

kasiol, przykro mi, przytulam

ja też, jak Lena, wizytę mam w środę

co do objawów, ponoć w kolejnych ciążach nie dość, że objawy są dużo wcześniejsze to i brzuszek szybciej rośnie, a w trzeciej to już wogóle ;-):-D

przepraszam, że mało dziś piszę, ale padam na pysk...jestem wykończona psychicznie, ale wierzę, że jutro wstanę i będzie lepszy dzień, no bo jak inaczej

dobrej nocki dziewcznynki :-)

werys- witaj ;-) mam nadzieje że zostanies zna stałe :tak: Mnie tez za pierwszym razem w dniu
@ wyszedł negatywny test. W drugiej, która straciłam juz II, a teraz..wszystko rozstrzygnie się jutro;-)

Ewa30- ja 25.08 będę mieć 5'ta rocznicę ślubu własnie ;-) Fajna data- szczęścia życzę:-)

U mnie nic nowego. nie dotarłam dziś na betę. Ide jutro rano- koło południa będę znac wynik to Wam od razu napiszę co i jak. Tymczasem dobrej nocy.

reklama
Werys witam i życzę powodzenia przy następnym testowaniu. Ella dziękuję :-) Mój mały brzdąc właśnie zaczyna chodzić i po całym dniu latania za nim, jestem wykończona;-) Oczy trzeba mieć dookoła głowy. Kolorowych snów kwietnióweczki!

Do góry