reklama
kasiek23
Fanka BB :)
mleka nie kupuję,kupię jak urodzę, a do szpitala to biorę jedną paczkę pampersów a potem na bieżąco będą mi kupować i przywozić
zozzolka
ostatnio jak leżałam na patologii zaobserwowałam zabawna sytuacje dziewczyna zaczęła rodzic i połozne ja na wóżek a maz biegnoł z torbami za nimi i miał trzy olbrzymie paki pieluch hagisy pampersy mi sie rzuciły w oczy oprucz tego z dwie wielkie torby podróżne jakies małę torby
wszyscy zaczeli sie smiac a on biedny taki tragarz sama niewiem jak tyle wszystkiego na raz dał rade nieść 

kasiek23
zozzolka to ta kobita chyba na wakacje jechała skoro tyle tych torb miała
- chyba, że leżała już jakiś czas. Ale trzy paki pampersów....dlamnie przesada, p[rzecież i tak zawsze ktoś odwiedza to przy okazji paczkę pampersów dla dziecka może wziąść
felidae nie martw się,może teraz będziesz miała, a buteleczki zawsze się przydadzą. Też chyba kupię 2.

felidae nie martw się,może teraz będziesz miała, a buteleczki zawsze się przydadzą. Też chyba kupię 2.
zozzolka
no tak cała reszta nie wzbudziłą az takiego zainteresowania bo to się nazbiera ale te paki mega pieluchzozzolka to ta kobita chyba na wakacje jechała skoro tyle tych torb miała- chyba, że leżała już jakiś czas. Ale trzy paki pampersów....dlamnie przesada, p[rzecież i tak zawsze ktoś odwiedza to przy okazji paczkę pampersów dla dziecka może wziąść

ja bede w szpitalu najprawdopodobniej 80km gdzie mieszkam czyli sporo i nie tak odrazu do mnie ktos przyjedzie ostatnio jak lezałam to ustaliłąm ze maja pojedynczo przyjezdzac codziennie ktos raz koszty paliwa a dwa przyjada wszyscy naraz a potem nikt
Ostatnia edycja:
myszka2829
Feli ja sie nastawiam na karmienie piersia, ale kupilam komplet butelek 4x260, 2x150 plus szczotka do butelek i uspokajacz.
Jak sie nie przydadza na poczatku to pozniej na pewno chocby do picia ;-)
Jak sie nie przydadza na poczatku to pozniej na pewno chocby do picia ;-)
kasiek23
no tak cała reszta nie wzbudziłą az takiego zainteresowania bo to się nazbiera ale te paki mega pieluchi jeszcze torby dla dziecka brakowało wózka i nosidełka
ja bede w szpitalu najprawdopodobniej 80km gdzie mieszkam czyli sporo i nie tak odrazu do mnie ktos przyjedzie ostatnio jak lezałam to ustaliłąm ze maja pojedynczo przyjezdzac codziennie ktos raz koszty paliwa a dwa przyjada wszyscy naraz a potem nikt
właśnie

no i dobrze że tak zarządziłaś :-) zawsze raźnie jak ktoś przyjedzie chociaż na chwilkę
kurczę , oczy mnie coś bolą, chyba wzrok mi znowu siada, trzeba okulary wyciągnąć z szuflady
iza- ja to dziś do południa to dobrze że sama byłam w domu, bo gdyby był T to nasłuchałby się ode mnie że hej, byle co mnie z równowagi wyprowadzało, przezywałam że ho, ho
kasiek- nie wiem jak inne dziewczyny skurcze czują ale ja mam dość mocne, mimo że mg biorę regularnie( przez mg mam ich mniej ale są coraz silniejsze ostatnio), ale kurczę, trudno to opisać , jeśli ktoś wcześniej nie miał, to taki ból z twardnieniem jakby
zozzolka- mleka nie kupuję , jeśli już to po porodzie jeśli będzie koniecznośc. pampki- wezmę 1 pakę , w razie "w" T dowiezie więcej.
Fel- szkoda się stresować komentarzami, zawsze się jakieś znajdą mądrzejsze od każdego, szczególnie w szpitalu. ja jak na razie kupiłam jedną butle, tt 150ml z rurką antykolkową.

iza- ja to dziś do południa to dobrze że sama byłam w domu, bo gdyby był T to nasłuchałby się ode mnie że hej, byle co mnie z równowagi wyprowadzało, przezywałam że ho, ho
kasiek- nie wiem jak inne dziewczyny skurcze czują ale ja mam dość mocne, mimo że mg biorę regularnie( przez mg mam ich mniej ale są coraz silniejsze ostatnio), ale kurczę, trudno to opisać , jeśli ktoś wcześniej nie miał, to taki ból z twardnieniem jakby
zozzolka- mleka nie kupuję , jeśli już to po porodzie jeśli będzie koniecznośc. pampki- wezmę 1 pakę , w razie "w" T dowiezie więcej.
Fel- szkoda się stresować komentarzami, zawsze się jakieś znajdą mądrzejsze od każdego, szczególnie w szpitalu. ja jak na razie kupiłam jedną butle, tt 150ml z rurką antykolkową.
reklama
Pscółka, jesli jeszcze czytasz, to uważaj na siebie i faktycznie rób przerwy, a nawet wyłóż się na tylnym siedzeniu, nie uciskaj brzuchola i przewodów siuskowych 
zozolka, ale mnie rozbawiłaś tymi pieluchami
u nas będzie zabrana paczka, potem ktoś przywiezie, a Ty tym razem możesz zrobić tak samo jak wtedy, że każdego dnia ktoś inny do Ciebie przyjedzie i wtedy zawsze może przywieźć pieluchy, czy mąż może je podać i to co tam będzie Ci potrzebne.
Felidae, myslisz, że w szpitalu pozwolą Ci podac takie mleko ? Ja nie kupuję nic, liczę na laktację. W razie "w" to małż kupi.

zozolka, ale mnie rozbawiłaś tymi pieluchami

Felidae, myslisz, że w szpitalu pozwolą Ci podac takie mleko ? Ja nie kupuję nic, liczę na laktację. W razie "w" to małż kupi.
Podziel się: