reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
anila moge wypisac co sobie spisałam :-) ale ja tylko rzeczy na swój pobyt pisałam. jak sie dowiem co trzeba dla malca to wtedy mąż dowiezie. Nie chce zapeszać :-) że spakuje ubranko na wyjście a okaże się ze znowu leżymy :-( i trzeba wszystkiego więcej :-( NA klinikach ciuszków nie było potrzeba tak i na borowskie podobno. Ale na patrologii noworodka juz potrzebne były pampersy no bo pobyt dłuższy. Dzieci myją położne swoimi specyfikami...

Moja propozycja to założyć wątek TORBA DO SZPITALA. wpisze sie podstawę i możemy uzupełniać :-) i wyjdzie nam torba idealna ;-) co ty na to Phelania ?

witam kobitki
od rana mam wysoki puls 112 jest mi gorąco i sie poce w nocy tez mokra sie zbudziłąm a wcle w domu nie mam gorące bo nie palone jeszcze od wieczora bo samma jestem i sie nie wybieram do pieca jak u was z pulsem bo cisnienie 124/84

anila moge wypisac co sobie spisałam :-) ale ja tylko rzeczy na swój pobyt pisałam. jak sie dowiem co trzeba dla malca to wtedy mąż dowiezie. Nie chce zapeszać :-) że spakuje ubranko na wyjście a okaże się ze znowu leżymy :-( i trzeba wszystkiego więcej :-( NA klinikach ciuszków nie było potrzeba tak i na borowskie podobno. Ale na patrologii noworodka juz potrzebne były pampersy no bo pobyt dłuższy. Dzieci myją położne swoimi specyfikami...

Moja propozycja to założyć wątek TORBA DO SZPITALA. wpisze sie podstawę i możemy uzupełniać :-) i wyjdzie nam torba idealna ;-) co ty na to Phelania ?

jak najbardziej ,jak dziewczyny sa na TAK- napewno sie przyda ja z checia tez sie dorzuce ze swoimi pomysłami:pPP pozniej jak juz urodzimy to wrzuce w archiwum kwietniówek i bedzie ok:)

Fel z tym wątkiem to bardzo fajny pomysł tym bardziej, ze można by też informacje "szpitalami" wpisywać... jak już wiemy co potrzebne w jakimś konkretnym...

reklama
Zozolka - ja mam tętno ok 100 jak się krzątam po domu przy normalnym ciśnieniu tj 125/80. pocę się już od jakiegoś czasu, zwłaszcza w drugiej części nocy i do południa. jak rozmawiałam z dziewczynami na SR to u nich podobnie z tym poceniem.

Dzisiaj stwierdziłam koniec leniuchowania, już trzecie pranie robię:-D wieczorem jeszcze torby musze spakować bo na weekend wyjeżdżamy. ostatni wyjazd przed rozpakowaniem:cool2:

Do góry