reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ja tez będę brała tylko 1 paczkę pampkow bo w razie w to ze szpitala do biedronki jest jakieś 5 min spacerkiem także zawsze ktoś podrzuci:sorry2: u mnie już jakiś tydzień temu zauważyłam siare, narazie nie dużo ale chyba pózniej sie rozkreci:dry: ooo buteleczki właśnie muszę kupić jeszcze! No Muro ja już tak mam ponad tydzień ze jak mama albo ktokolwiek powie cos nie tak to ja od razu z japa!! Aż mi wstyd :baffled: Nie wiem te hormony mnie zabija:szok:

reklama
iza, kasiek- no właśnie, wstyd mi nie raz za siebie, bo pyszczę , aż mi głupio:baffled:. na szczęście wszyscy jak na razie wyrozumiali są. no nie wiem co się dzieje, normalnie taka nie jestem:zawstydzona/y:

nie przejmujcie się, zwalmy wszystko na pogodę! ;) ja osobiście mam już dość tej zimy i marzy mi się wiosna. było już tak ładnie, że śnieg topniał, a dzisiaj znów dowaliło... :\

a ja wycieki mam już od 16 tc. myślę, że u każdej z nas już się siara pojawiła tylko nie zawsze chce wypływać :) a wyciskanie sutków celem sprawdzenia nie jest przyjemne...

A wiecie co mnie najbardziej wkurza?! Jak przyjdzie jakaś koleżanka do mojej mamy a ona najchętniej wyjelaby wszystkie ciuszki z komody i pokazywalaby wszystkim!:angry: Normalnie wtedy to już mi nerwy na całego puszczają ... :dry:

ja żadnej siary nie widzę u siebie:no: nic a nic. za to biust - wygląda jak mleczarnia:-D. a zawsze "A" miałam.

iza- mnie ostatnio wkurza jak ktoś chce brzuch głaskać. prócz T i córy. tak mnie to wpienia, a wcześniej mi nie przeszkadzało

Ostatnia edycja:
Kurcze a mi jakos super piersi nie urosły :baffled: Myślałam ze będzie lepiej:sorry2: widać te ostatnie tygodnie poprostu chyba bedą dla nas drażniące i nic na to nie poradzimy:baffled: nic muszą nam darować poprostu:sorry2::-)

ja to się już nie przejmuję tym, że nie leci mi nic, bo będę się martwić później. A poza tym nie zależy mi tak
bardzo na karmieniu piersią (przejechałam się jak karmiłam córkę - skończyłam ją karmić dokładnie rok temu czyli jak miała 2 i pół latka :zawstydzona/y:, strasznie mnnie tojuż denerwowało:wściekła/y:)
iza też tak miałam przy pierwszym, teraz dosłownie zrobiłam awanturę i się skończyło grzebanie w moich szafkach i rzeczach przy koleżankach

reklama
Przeleciałam po lebkach...

Bakteria - witaj znów wśród nas :)

Ja u siebie też siary nie widzę... w pierwszej ciąży też nie widziałam.. a gdyby nie laktator to bym nawet nie wiedziała, że mleko mam ^^

Muro - ja sząłu dostaje jak ktoś chce brzucha dotknąć. A co to niby jest? Mój brzuch, moje dziecko.. jak ktoś chce sobie po dotykać to niech sobie albo ewentualnej żonie (jeżeli to facet chce macać) taki brzuch sprawi..
Fel - ja tez o tych buteleczkach myślałam. Jak będzie problem z mlekiem to męża wyśle do apteki.

Ja dzisiaj robiłam przegląd ciuchów. Wygrzebałam jeszcze worek na strychu. Mam bardzo dużo ciuszków w rozmiarze 80/86, które Antek nosił w wieku 7-8m czyli lipiec i sierpień.. Jak nic polecimy gdzieś w zimę do Egiptu, bo młody będzie miał niezły zapas T-shirtów i krótkich spodenek ^^. Jakoś nie liczę na to, że mały będzie wolniej rósł niż brat.

Ja toryby do szpitala jeszcze nie spakowałam. Mam za to wszystko co mi potrzebne. Za tydzień/dwa zacznę prać ciuszki.. Pod koniec marca ustawie łóżeczko..

Do góry