reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Miałam kupić lovele, w kiosku był tylko proszek DZidziuś...więc moja mama poszła do sklepu z niemiecką chemia i kupiła mi jakieś dwa płyny.. nie wiem po co tyle...skoro nie wiem czy dobre :/ no ale sprawdzimy....u nas 6 latek temu dada nie dawały rady, przesikiwał. Zobaczymy jak brat :-) Ale pod koniec używania pieluch dada było super, jak juz więcej sikał na nocnik...moje dziecię starsze ma tendencje do sikania raz a dobrze o_O do tej pory idzie może 4 razy dziennie ale sika i sika :-)

jakiś SPEE i DALI :confused: te płyny. trochę zapachowo mi nie leżą

Ostatnia edycja:
reklama
My spróbujemy ten Concertino Baby Color kumpela uzywa i jest zadowolna niby tak dobry ze nie trzeba plynów do zmiekszania tkanin ,teraz tego jest tyle na rynku ze trzeba próbowac:) Z Alutkiem uzywalismy dzidziusia i bylo ok dopierał ale ciuszki byly sztywne:sorry2:

Dziewczyny od jutra w biedronce sa za 2,99zł truskawki w tych malych opakowaniach rok temu tez byly i mi bardzo smakowaly napewno inaczej smakuja niz w sezonie ale byly słodziutkie jutro sie okaze.

Ostatnia edycja:
Przy Marku używałam newborn pampersa a potem dady z krótkimi przerwami z pampersem jak małemu skórka się buntowała. Chusteczki też dada a ostatnio jak smile kupuję pampersa na promocjach w 6-paku i cenowo niewiele drożej jak dada wychodzą.

Ja prałam w Loveli ale kuszą mnie te niemieckie specyfiki teraz.

Z tymi niemieckimi proszkami itp to niestety tak jest, ze u nas niby to samo w tym samym opakowaniu, ale roznica w jakosci kolosalna.

Moj brat swego czasu jezdzil czesto na delegacje do niemiec. Byly takie sytuacje, ze z kolega wchodzili do marketu i byla promocja.. 3 razy wozek pchali do auta zapakowany proszkami. Pracowalismy w jsdnej firmie. Ja zawsze mowilam innnym, ze sa proszki z niemiec to w 5 minut byly sprzedane. Brat zarobil, a kolezanki kupowaly nawet taniej niz w pl, bo takie promocje sie trafialy.
Na allegro jest niemieckiej chemi bardzo duzo. Jak sie ma jednak rodzine czy znajomych w de to wychodzi o niebo taniej. Jak juz pisalam. Jak sie trafi promocja to wychodzi taniej niz w polsce.

proszki do prania dla nas to tylko niemieckie kupuje od 3 lat, bo to koncentraty,...i mam spokoj na pol roku, zalezy od tego jak sie nam brudzi ;-)

chusteczki dada sa super, bo zostawiają taką naoliwioną skórkę...nie sa tylko mokre tylko takie..oleiste:confused: ?? nie wiem jak to określić :-)

nie moge zasnąc tak mi sie odbija :-( juz całe gardło mnie boli i nie wiem po czym o_O:no: od zgagi. mleko piłam i nie pomogło :-( eh

czesc dziewczyny! witam was wszystkie po dlugiej nieobecnosci laptop nawalil ale jest juz nowy i powracam:))
co do pieluch z synkiem uzywalam tylko pampersy... ale wiem ze to byl blad bo on co chwile strzelal kupe i pampersa zmienialam naprawde bardzp czesto.. dlategp teraz sprobuje tanszych i zobacze czy beda ok:) w ksiazce od poloznej jedne pieluchy dostaly kilka nagrod wiec sa dobre.. napewno.. skoro zostaly najgrodzone kilka razy:) a sa tansze wiec warto sprobowac...pampersy sa najlepsze rzeczywiscie bo najlduzej trzymaja mocz... i nie przeciekaja jak te tansze ale wlasnie czesto dziecko karmione piersia (tak jak moj syn) brudzi pieluszke co chwilke...wiec naprawde warto sprobowac tanszych i sie samemu przekonac jak sie sprawdza:))

reklama
Do góry